Dennisbest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή όλο το ζουμί από το preview του τελευταίου επεισοδίου κρύβεται στα καρέ όπου Η αδερφή Morgan φαίνεται να πιάνει επ' αυτοφώρω κάποιον δολοφόνο, τότε αν τα δυο καρέ ανήκουν στην ίδια σκηνή παίζουν τα ενδεχόμενα ο δολοφόνος να: - Είναι η Lumen μονη της όπου θα πάρει πάνω της την ευθύνη. Μακράν η πιο εύκολη και πιο ανώδυνη λύση για όλους. - Είναι ο Quinn, που θα το κάνει σαν χάρη στον Dexter για να τον βοηθήσει εκείνος να την σκαπουλάρει. Βαρετή επιλογή, καθώς για μια ακόμα σεζόν η αδερφή Morgan θα είναι το θύμα σε μια σχέση (εκτος κι αν ερωτευτεί την vigilante πλευρά του Quinn). - Είναι ο Dexter και να έχουμε ένα γαμάτο showdown! Η Lumen δεν νομίζω να είναι , αν προσέξεις φαίνεται κάποιος να σηκώνει τα χέρια ψηλά πίσω από αυτόν που κρατάει το μαχαίρι και μοιάζει να είναι αυτή. Ποιο πολύ για Dexter δείχνει αν κρίνω και από το πουκάμισο που φοράει.
Japan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=28tgoFrjX1w Preview από το επόμενο.
marantonis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 δε μας εφταναν τα spoilers που βαζουν μετα το τελος των επεισοδιων, βγηκε κι αλλο preview? θα δουμε ολο το επεισοδιο πριν παιξει μου φαινεται. Οχι οτι θα το δω αυτο που ποσταρες
finch Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν τρελάθηκα με το τελευταίο επεισόδιο. θα περιμένω να δω και το φινάλε για να σχολιάσω
flo1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ!!! Το μονο κακο που βρισκω ειναι οτι ολα γινονται καπως βιαστικα, θα μπορουσαν να το καθυστερησουν λιγο ακομα αλλα θα εβγαιναν πιο πολλα επεισοδια. Δεν θελω να σκοτωσει τη Λουμεν, ελπιζω να την δουμε και στην 6η σεζον..Στην τελευταια σκηνη απο το preview νομιζω οτι η Ντεμπ πιανει επαυτοφωρω τον Ντεξτερ
patrickdrd Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 αν γινει αυτο που λες παμε για τρελο cliffhanger
kk1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή όλο το ζουμί από το preview του τελευταίου επεισοδίου κρύβεται στα καρέ όπου Η αδερφή Morgan φαίνεται να πιάνει επ' αυτοφώρω κάποιον δολοφόνο, τότε αν τα δυο καρέ ανήκουν στην ίδια σκηνή παίζουν τα ενδεχόμενα ο δολοφόνος να: - Είναι η Lumen μονη της όπου θα πάρει πάνω της την ευθύνη. Μακράν η πιο εύκολη και πιο ανώδυνη λύση για όλους. - Είναι ο Quinn, που θα το κάνει σαν χάρη στον Dexter για να τον βοηθήσει εκείνος να την σκαπουλάρει. Βαρετή επιλογή, καθώς για μια ακόμα σεζόν η αδερφή Morgan θα είναι το θύμα σε μια σχέση (εκτος κι αν ερωτευτεί την vigilante πλευρά του Quinn). - Είναι ο Dexter και να έχουμε ένα γαμάτο showdown! μονο μην κανουν καμια πλακα και ειναι τελευταια σκηνη με την deb να μπαινει και να βλεπει τον dexter με το μαχαιρι
antreas18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αποκλειω εντελως το ενδεχομενο να πιανει η ντεμπ τον ντεξτερ..ειναι επιτηδες μονταρισμενο ετσι το sneak peak...
kk1991 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Αποκλειω εντελως το ενδεχομενο να πιανει η ντεμπ τον ντεξτερ..ειναι επιτηδες μονταρισμενο ετσι το sneak peak... ε καποια στιγμη πρεπει να το μαθει αν εμενα ηταν ο αδελφος μου serial killer φανταζομαι θα επρεπε να το ξερω
marantonis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια πως τερματιζει αυτο; εχω κολλησει στην 12η πιστα
kk1991 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ρε παιδια πως τερματιζει αυτο; εχω κολλησει στην 12η πιστα σκοτωσε οποιον βρεισ μπροστα σου με τουλαχιστον μια παραβαση τροχαιας!!!!!!
Japan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμη ένα preview από το φινάλε. http://www.youtube.com/watch?v=TNVwZAmTDGk
marantonis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 ας ενωσει καποιος τα previews, να δουμε το επεισοδιο λιγο πιο νωρις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.