Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και έλεγα να το γράψω και εγώ χτες. Είναι από τις λίγες χρονιές που πιστεύω το φινάλε θα μας αφήσει ξεκρέμαστους. Ίσως και επειδή το τελευταίο φινάλε ήταν τόσο δυνατό που ένα απλό φετινό φινάλε με closure θα άφηνε πολύ αναιμική εντύπωση.

Το άλλο που θεωρώ πιθανό είναι ναι μεν να κλείσουν οι φετινές υποθέσεις, αλλά εκεί στο τέλος τέλος να ανακαλύψει η Ντεμπ την ταυτότητα του αδερφού της, ή να το ήξερε και για λίγο.

Αν το παίξουν καλά, μπορούν να τελειώσουν τη σεζόν πολύ ωραία και να θέσουν τις βάσεις για μια εξαιρετική 6η και τελευταία σεζόν. Όσο και αν αγαπάω το Dexter δε μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να πάει πέρα από την 6η σεζόν χωρίς να με κουράσει σε κάποια φάση.

Πάντως έχω περιέργεια να δω τι ρόλο θα επιφυλάξουν για τη Λούμεν. Αν το πάνε έτσι ώστε στη νέα σεζόν να πάμε σε Rita Reloaded δε θα το αντέξω.

Δημοσ.

Δεν μπορεί, κάτι θα φορτώσει και στο ρόμποκοπ, και ο quinn θα κάνει την πάπια γιατί έχει χεσμένη την φωλία του.

Ή μπορεί να τα πάρει όλα πάνω της η Lumen για να τον σώσει. Ή να πει ότι ο Ρόμποκοπ την βοηθούσε. Αν αποκαλυφθούν με κάποιο τρόπο...

http://www.youtube.com/watch?v=u-u947KcPJ0

Δημοσ.

Ναι, εννοειται, δεν πρεπει να παει περα απο 6η σεζον.

Παντως θα γουσταρα η Ντεμπ να ανακαλυψει την serial killer πλευρα του Dexter στο τελευταιο επεισοδιο.

ΥΓ. Καλα δε μπορουσαν να κανουν συμφωνια με το καναλι για να παιξει ενα διπλο επεισοδιο;

Δημοσ.

οντως παιδες, πολυ γρηγορα εξελιχτηκε το σκηνικο με τον ρομποκοπ, σαν ξεπετα μου φανηκε εμενα :P

επισης, δεν μου λετε, επειδη καποια γνωστη μου εχει δει μεχρι τον γαμο του ντεξ ειπε,

θυμαται κανεις σε ποια σεζον ειναι αυτο;

Δημοσ.

οντως παιδες, πολυ γρηγορα εξελιχτηκε το σκηνικο με τον ρομποκοπ, σαν ξεπετα μου φανηκε εμενα :P

οποτε εξελισσεται αργα μια σειρα παραπονιεστε επειδη το πηγαινει με ρυθμους χελωνας και γινεται βαρετη, οποτε εξελισσεται γρηγορα σας χαλαει επειδη το πηγαινει πολυ γρηγορα και γινεται ξεπετα.

Δημοσ.

Αν δεν

τη γλυτωνε τοσο ανετα ο Ντεξτερ καθε φορα, θα ηταν πολυ καλο το επεισοδιο

Η Λουμεν δε νομιζω να βγαλει αλλη σεζον, ουτως ή αλλως σαν special guest star παιζει, οπως ο lithgow περσι.

Ολα ωραια και καλα, αλλα αν τελειωσει και παλι κανεις δεν εχει μαθει τιποτα, τοτε θελουν ξυλο. Παντως, η Ντεμπ φαινεται ενδομυχα να

θαυμαζει το ζευγος των τιμωρων

• Moderators
Δημοσ.

Χμ. Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά (και όχι με την καλή dark έννοια).

Υποθέτω ότι θα παίξουν κάποιο γερό χαρτί στο φινάλε (που δεν θα έχει να κάνει με αναμενόμενες εξελίξεις σε Lumen και bad guy-whats-his-name).

Επίσης προς το παρόν θα υποθέσω ότι το σχετικό hint στο promo του φινάλε είναι παραπλανητικό.

Δημοσ.

Επειδή όλο το ζουμί από το preview του τελευταίου επεισοδίου κρύβεται στα καρέ όπου

Η αδερφή Morgan φαίνεται να πιάνει επ' αυτοφώρω κάποιον δολοφόνο, τότε αν τα δυο καρέ ανήκουν στην ίδια σκηνή παίζουν τα ενδεχόμενα ο δολοφόνος να:

- Είναι η Lumen μονη της όπου θα πάρει πάνω της την ευθύνη. Μακράν η πιο εύκολη και πιο ανώδυνη λύση για όλους.

- Είναι ο Quinn, που θα το κάνει σαν χάρη στον Dexter για να τον βοηθήσει εκείνος να την σκαπουλάρει. Βαρετή επιλογή, καθώς για μια ακόμα σεζόν η αδερφή Morgan θα είναι το θύμα σε μια σχέση (εκτος κι αν ερωτευτεί την vigilante πλευρά του Quinn).

- Είναι ο Dexter και να έχουμε ένα γαμάτο showdown!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...