TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλά παει το dexter! Αλλωστε αν παρατηρήσετε πάντα υπήρχαν σεναριακές ευκολίες για να τις σκαπουλάρει ο dex.. Τι;σαν το γεγονός ότι έτυχε να έχει την ίδια μάρκα cd(dvd; ) με τους δράστες,και ότι ένα άδειο δισκάκι γρατζουνισμένο φαίνεται ίδιο με ένα γραμμένο δισκάκι;;Η ότι δεν αναλάβανε τα παιδιά από το IT να δούνε τα δισκάκια αλλά οι απλοί μπάτσοι;; Ε,εν τάξη αν έδειχνε η tv μόνο την πραγματικότητα θα ήταν ακόμα ποιο βαρετή.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλα αυτο με το δισκακι ηταν πολυ μουφα...!
TheELF Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλα αυτο με το δισκακι ηταν πολυ μουφα...! Γιατί το παλιό με το βίντεο από την μαρίνα που το έκανε απλό delete; και μιλάμε για ταινίες στις οποίες αναγράφετε Time Stamp,και κανείς δεν το κατάλαβε;καλά από Back-up η από recovery δεν πρέπει να έχει ακούσει κανείς από εκεί μέσα.
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ποιος περιμενει αλλη μια βδομαδα τωρα? Εχει ανοιξει πολλα μετωπα ο dex και να δουμε ποσα θα προλαβει να πρωτοκλεισει σε ενα επεισοδιο
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ποσο ξενερωτο ηταν το back in 5 minutes?
TheELF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 ποσο ξενερωτο ηταν το back in 5 minutes? Γιατί ρε,εσύ δεν έχεις δικαίωμα για 5'λεπτό διαλειματάκι στην δουλειά σου γι'αυτό;; Ποιο ξενέρωτο ήταν που γυρίσανε διπλό επεισόδιο και το κόψανε πολύ άχαρα.
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Το 1ο επεισόδιο που δεν μ'αρεσε πολυ Περιμενα περισσότερο ρομποκοπ Ενιγουει μας δινουν κατι για την 6η σεζον με τον Κουιν να ξαναυποπτευεται τον dexter.. Προβλεπω τα 2 ζευγαρια Κουιν - Ντεμπ και Λουμεν - Ντεξ να εχουν αρκετες εντασεις μεταξυ τους την επομενη σεζον.
Japan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Και είναι official, season 6... http://www.deadline.com/2010/12/showtime-renews-dexter-for-season-6/
katsikoula Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μια χαρα μου αρεσε το επεισοδιο! και ακομα περισσοτερο μου αρεσε η ειδηση της εκτης σαιζον
nikos21aek Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ φοβάμαι μην φάμε κανένα cliffhanger στο τελευταίο επεισόδιο και πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο.Μακάρι να τελειώσουν τα πάντα στο επόμενο.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Και εγω αυτο φοβαμαι.Οπως εγραψα και πιο πανω εχουν ανοιξει πολλα μετωπα...
flo1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ναι εχουν ανοιξει πολλα μετωπα, και δεν θελω να δω κατι που φανταζομαι (ευκολη λυση ). Θα τελειωσει στα 13 επεισοδια η 5η? Πολυ καλη παντως δεν εχει χαλασει μπορω να πω σαν σειρα.
marantonis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ωχ, αυτο με το cliffhanger στο τελευταιο επεισοδιο δε το 'χα σκεφτει. Μακρια απο μας. Μεχρι να χτυπησει τον ρομποκοπ ηταν σε στανταρ ηρεμα-καλουτσικα-ενδιαφεροντα επιπεδα. Απο 'κει και υστερα κλασσικα τα εσπασε και θυμιζε καθε προ τελευταιο επεισοδιο Dexter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.