marantonis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μεχε πιασει τρελη αγωνια απο τοτε που τους πηρε τηλεφωνο και τους εστειλε στο σπιτι....! Sent from my HTC Desire using Tapatalk +1 Οσο για τον χαρακτηρισμο "soap opera", ελεος ρε tzinos. Οπου υπαρχει love story υπαρχει σαπουνοπερα;;
tzinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν ενοουσα αυτο, απλα δεν με πειθει, ουτε στις αντιδρασεις τους. Πχ με την ριτα ειχε αναπτυχθει πολυ ποιο ωραια ο δεσμος τους. Ενω τωρα απλα μοιαζει μια ιδεα που θα βοηθησει να βγαλουμε μια σεζον. Δεν ξερω πως αλλοιος να το εξηγησο. Στο συνολο σαν σεζον δεν ειναι καλα δεμενη και παρουσιασμενη. Η μεταβαση του ντεξ με το απολυτο ταιρι και καλλα, τοσο συντομα μετα την ριτα δεν μου κολαει. Η ευκολια επισης της λουμεν να ακολουθησει το ιδιο μονοπατι με τον ντεξ, επισης μοιαζει πολυ βολικη και βιαστικη. τι να πω, τον ντεξ τον εξυμνο τοσο καιρο, νο 1 το ειχα στο τοπ 10 τοπικ προ καιρου. Ακομη και σε αλλες σεζον που αλλοι μουρμουριζαν δεν ειχα κανενα παραπονο. Αλλα πρωτη φορα μου βγαινει το συναισθημα οτι η σεζον αυτη ειναι πολυ κατωτερου επιπεδου. Και τις εδωσα χρωνο, ακομα και στην αρχη που πηγαινε σιγα δεν με χαλουσε, αλλα καπως οι σκηνες και το σασπενς εμενα δεν μου δεσανε. μειμπυ ιτς τζαστ μι
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μεχε πιασει τρελη αγωνια απο τοτε που τους πηρε τηλεφωνο και τους εστειλε στο σπιτι....! Sent from my HTC Desire using Tapatalk ακριβως! το εβλεπα χτες και μονολογουσα..."ε δε μπορει να την πατησαν ετσι απλα!"
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Πχ με την ριτα ειχε αναπτυχθει πολυ ποιο ωραια ο δεσμος τους. Ενω τωρα απλα μοιαζει μια ιδεα που θα βοηθησει να βγαλουμε μια σεζον. Δεν ξερω πως αλλοιος να το εξηγησο. Στο συνολο σαν σεζον δεν ειναι καλα δεμενη και παρουσιασμενη. Η μεταβαση του ντεξ με το απολυτο ταιρι και καλλα, τοσο συντομα μετα την ριτα δεν μου κολαει. Η ευκολια επισης της λουμεν να ακολουθησει το ιδιο μονοπατι με τον ντεξ, επισης μοιαζει πολυ βολικη και βιαστικη. τι να πω, τον ντεξ τον εξυμνο τοσο καιρο, νο 1 το ειχα στο τοπ 10 τοπικ προ καιρου. Συμφωνώ με όλο αυτό και κυρίως το κομμάτι σε bold. Αρκετά πράγματα εξυπηρετούν για μένα το "να βγει η season" και η σχέση με τη Lumen (όπως και τότε με τον Miguel) τρέχει σε ff με πολλές παραδοχές και ευκολίες (και κάποια φάουλ -μπορώ εύκολα να σκεφτώ a) που την έβαλαν στη μπανιέρα στη θέση της Rita's από τις πρώτες σκηνές της ουσιαστικά και β) το σεξ στο τελευταίο επεισόδιο όπου η lumen τα έκανε όλα (είδε το βίντεο του βιασμού της, ντύθηκε dexter και σκότωσε έναν βιαστή της, μίλησε με το πρώτο θύμα, και ξεπέρασε το τραύμα της και την απέχθεια της στο να την αγγίζουν). ) Σε καμιά περίπτωση δεν βλέπω πως γίνεται η σύγκριση του φετινού *τελικου* villain με τον περσινό Trinity. Και εχω αρκετα κενα σχετικα με τη δραση του (και την επιρροη του) που δεν θελω να μεινουν ως "κανουμε μια παραδοχη οτι μπορει και το κανει αυτο".
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (και κάποια φάουλ -μπορώ εύκολα να σκεφτώ το αυτο. σαν τελειως ασχετη σε σχεση με τον ντεξ εχει κανει χαζομαρες που θα μπορουσαν να τους προδοσουν αρκετες φορες και μου φαινεται καπως...
antreas18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε αρκετα το 10. Ισως να ηταν λιγο χειροτερο απ' οτι το περιμενα αλλα με κρατησε στην τσιτα για την περισσοτερη ωρα. Μου αρεσει ετσι οπως εξελιχθηκε η υποθεση. Και ο τυπος που κανει τον Τσέις ειναι εντυπωσιακος ερμηνευτικα. Ο τσεις ειναι ηθοποιαρα. Εγω ξενερωσα με το γεγονος οτι πλεον ο κουιν δεν επιμενει στην θεωρια του οτι ο ντεξτερ ηταν ο καιλ μπατλερ και τοχει παρατησει εντελως.Και επισης μου φανηκε λιγο βιαστικο-προχειρο το στορυ με τον ρομποκοπ.Πολυ *αμαουα ειναι αυτος,ταχει ανακαλυψει ολα...
imr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εγω παντως χωρις να με εχει χαλασει κατι ιδιαιτερα στην σειρα την εχω βαρεθει αρκετα, το τελυταιο το ειδα σε fast forward προς το τελος
Japan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Από το επόμενο! http://www.youtube.com/watch?v=bteT111moRk
SteveAngello Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια αλλα ποσα εχει ακομα, ξερουμε ποτε τελειωνει?
SteveAngello Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ωραια,, περιμενω αυτο να τα δω μαζι με το weeds μαζεμενα. Αλλα απ οτι διαβαζω δεν ειχαμε τπτ ιδιαιτερο φετος και για τα δυο. Για να δουμε τι θα δουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Καλά παει το dexter! Αλλωστε αν παρατηρήσετε πάντα υπήρχαν σεναριακές ευκολίες για να τις σκαπουλάρει ο dex..
KaizerSoze Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μαρεσει παντως αυτο το αερακι φρεσκαδας με μια ενδιαφερουσα υποθεση και κλεινω τα ματια στις ψιλοαστειες σχεσεις και προσωπικα δραματα της σεζον Ειχε βαρυνει το κλιμα τα τελευταια 2 χρονια και παρα ειχαμε πιασει το ψυχολογικο. Μου ειχε ληψει μια υποθεση με αγωνια
klog Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 οχι δεν ενοουσα αυτο, απλα δεν με πειθει, ουτε στις αντιδρασεις τους. Πχ με την ριτα ειχε αναπτυχθει πολυ ποιο ωραια ο δεσμος τους. Ενω τωρα απλα μοιαζει μια ιδεα που θα βοηθησει να βγαλουμε μια σεζον. Δεν ξερω πως αλλοιος να το εξηγησο. Στο συνολο σαν σεζον δεν ειναι καλα δεμενη και παρουσιασμενη. Η μεταβαση του ντεξ με το απολυτο ταιρι και καλλα, τοσο συντομα μετα την ριτα δεν μου κολαει. Η ευκολια επισης της λουμεν να ακολουθησει το ιδιο μονοπατι με τον ντεξ, επισης μοιαζει πολυ βολικη και βιαστικη. τι να πω, τον ντεξ τον εξυμνο τοσο καιρο, νο 1 το ειχα στο τοπ 10 τοπικ προ καιρου. Ακομη και σε αλλες σεζον που αλλοι μουρμουριζαν δεν ειχα κανενα παραπονο. Αλλα πρωτη φορα μου βγαινει το συναισθημα οτι η σεζον αυτη ειναι πολυ κατωτερου επιπεδου. Και τις εδωσα χρωνο, ακομα και στην αρχη που πηγαινε σιγα δεν με χαλουσε, αλλα καπως οι σκηνες και το σασπενς εμενα δεν μου δεσανε. μειμπυ ιτς τζαστ μι Πρόσεξε όμως μια ειδοποιό διαφορά , απο την μια εχεις ενα παιδί που στην ηλικία που συνέβει το γεγονός της μητέρας του πρακτικά δεν είχε και πολύ καλή αίσθηση του συμβάντος και απο την άλλη έχεις μια γυναίκα που στα πρόσωπα τους ζει τον εφιάλτη που βίωσε ξανά και ξανά. Εκείνη την στιγμή απλά μιλά το μίσος , η δίψα της για εκδίκηση. Θα σου έλεγα πως είναι εντελώς διαφορετική η αφετηρία.............. Αν κάτι θεωρώ πως ίσως έγινε πολύ εύκολα είναι .......οτι το λαβ στορυ ήταν μαλλον πολυ ευκολο δεδομενου των εμπειριων της. Ρε παιδια γιατι δεν βλέπω το κουμπι των spoiler??
marantonis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσεξε όμως μια ειδοποιό διαφορά , απο την μια εχεις ενα παιδί που στην ηλικία που συνέβει το γεγονός της μητέρας του πρακτικά δεν είχε και πολύ καλή αίσθηση του συμβάντος και απο την άλλη έχεις μια γυναίκα που στα πρόσωπα τους ζει τον εφιάλτη που βίωσε ξανά και ξανά. Εκείνη την στιγμή απλά μιλά το μίσος , η δίψα της για εκδίκηση. Θα σου έλεγα πως είναι εντελώς διαφορετική η αφετηρία.............. Αν κάτι θεωρώ πως ίσως έγινε πολύ εύκολα είναι .......οτι το λαβ στορυ ήταν μαλλον πολυ ευκολο δεδομενου των εμπειριων της. Ρε παιδια γιατι δεν βλέπω το κουμπι των spoiler?? Γιατι δεν υπαρχει. Οπως και το κουμπι για youtube video κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.