antreas18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Το βαζω τωρααααααααααααααααααααααα..κριτικη μετα
Morticiangr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Γειας σας παιδες και εγω μεγαλος dexter φαν απλα να πω οτι η guest εμφανιση και ερμηνεια του peter weller σας διεφθαρμενο μπατσο ειναι επισης φοβερη.Τον γουσταρω πολυ τον τυπο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλο επεισοδιο. Μου αρεσε πολυ, ειδικα η επαναφορα καποιων storylines που φαινοταν να εχουν μπει "κατω απο το χαλακι". Ειχε και πολυ καλο cliffhanger βεβαια. Αντε ρε dexter καιρος ηταν!
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 They fucking poke each other on Facebook. :lol: γραφω ελληνικα
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Γιατί το mac στο γραφείο του chase που το βάζεις;;Α,ρε διαφήμιση.. Πολύ χαμός γίνεται πάλι, όπως στο τέλος κάθε σεζόν βέβαια,χαίρομε για τον χαμό που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα.
seishirosakura Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ten bucks πως η Lumen δε θα βγάλει τη σεζόν
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Γιατί το mac στο γραφείο του chase που το βάζεις;;Α,ρε διαφήμιση.. Πολύ χαμός γίνεται πάλι, όπως στο τέλος κάθε σεζόν βέβαια,χαίρομε για τον χαμό που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Δεν εχει να κανει με διαφημηση αλλα με το lame επιχειρημα....!
TheELF Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Ten bucks πως η Lumen δε θα βγάλει τη σεζόν Φάε την γλώσσα σου,θα παντρευτούν και θα γεράσουν μαζί.
traganeus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Στις επόμενες σεζόν ο Ντέξτερ μπαίνει φυλακή οπου συναντά τον Σκόφιλντ και προσπαθεί να δραπετεύσει ενω παράλληλα σκοτώνει και απο έναν βαρυποινίτη κάθε βδομάδα.
TeoNOKIA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Χαμός!!!! Ποιος περιμένει μέχρι την επόμενη δευτέρα????
tzinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Στις επόμενες σεζόν ο Ντέξτερ μπαίνει φυλακή οπου συναντά τον Σκόφιλντ και προσπαθεί να δραπετεύσει ενω παράλληλα σκοτώνει και απο έναν βαρυποινίτη κάθε βδομάδα. κανονικα θα επρεπε να στα χωσο αγρια που προσβαλεις τον αγαπημενο ντεξ, αλλα ελα μου ντε που ειμαι εντελος αναποφασιστος για την πορεια του. Βλεποντας το τελευταιο επεισοδειο και πανω που πιστευα οτι ισως φτιαξουν τα πραγματα, τελικα μου φαινεται οτι το εχουν χασει λιγο το στυλακι τους σαν δημιουργοι/writers. Ωρες ωρες μου βγαζει κατι ποιο πολυ προς το γελειο παρα το σκοτεινο και επικυνδηνα παρανομα ελκυστικο που εβγαζε παλιοτερα. Και ολα αυτα ενω η λουμεν σαν ηθοποιος παιζει αρκετα καλα, αυτος που εχει χαλασει ειναι ο ντεξ λιγο!!!! κατι στο πως βγαζει τα αισθηματα του πλεον. Κατι στο ολο στορυ με τη λουμεν μοιαζει βιαστικο, προβλεψιμο και soap opera(dark ok). Και το ολο το κυνηγητο του τζορνταν δεν με εχει εντυπωσιασει. Ενω παλι ο τζορνταν ειναι γαμω τους ηθοποιους. Σεναριακο ειναι μαλλον το προβλημα. Προς το παρον για μενα ειναι η χειροτερη σεζον δυστηχος. Αν και μιλαμε για ντεξ, δεν ξερω αν μπορει να μου αλλαξει γνωμη στα 2 τελευταια, μονο αμα εχουν @@ για τρελο ξεσκεπασμα κατα καποιον τροπο.
TheELF Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ε,λογικό είναι νομίζω μετά από 5 χρόνια να μην μας φαίνεται πλέων πρωτότυπο,από την πρώτη σεζόν όμως λόγου του κώδικα του harry γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν αντί-κοινωνικό άτομο που αναγκάζει τον εαυτό του να είναι κοινωνικός για να μην "φωνάζει" από μακριά ότι είναι αυτό που είναι,βλέπε Fowler. Απλά τώρα αρχίζει να βλέπει ότι από κάλυψη σιγά-σιγά γίνεται πραγματικό, φάνηκε από την Rita που αν και δεν την αγαπούσε πραγματικά έβλεπε πόσο καλό του κάνει και τώρα ποια με την Lumen μιλάμε για μεγάλο έρωτα.
marantonis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε αρκετα το 10. Ισως να ηταν λιγο χειροτερο απ' οτι το περιμενα αλλα με κρατησε στην τσιτα για την περισσοτερη ωρα. Μου αρεσει ετσι οπως εξελιχθηκε η υποθεση. Και ο τυπος που κανει τον Τσέις ειναι εντυπωσιακος ερμηνευτικα.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μεχε πιασει τρελη αγωνια απο τοτε που τους πηρε τηλεφωνο και τους εστειλε στο σπιτι....! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.