Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ βλέπω την Dexterina σε τραπέζι!

Ωραίο το σημερινό με τρελό cliffhanger στο τέλος,όποιος δεν τα μπορεί ας περιμένει να το δει μαζί με το επόμενο.

Δημοσ.
επιτελους, καιρος ηταν για cliffhanger (δεν το χω δει ακομα)

Dexterina rules , εκτός των άλλων είναι και πολύ καλή ηθοποιός............

Δημοσ.

Η lumen στο τραπέζι ποτέ,για τρελή είναι πάρα πολύ ισορροπημένη,

Dexter+Lumen sitting in a tree..k.i.s.s.i.n.g..

τους βλέπω στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου να είναι αγκαλιασμένοι και 90+ χρονών.(6 feet under φάση)

Από cliff-hanger είχαμε και άλλα όπως το βίντεο που τον έδειχνε στην μαρίνα (και το έσβησε με ένα απλό delete και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα,αν είναι δυνατών) και στο κάτω-κάτω προς το παρών δεν δείχνουν τίποτα οι φώτο. Μάλλον για robocop στο τραπέζι το βλέπω το θέμα,είναι και βρόμικος μπάτσος,ο Quinn απλά είναι σπαστικός.

Δημοσ.

Βασικά περιμένω την στιγμή που θα είναι ................

Μαζί με κάποιον πάνω στο τραπέζι........(απο τους βιαστές? ) και η Lumen θα μπήγει το μαχαίρι βοηθούμενη απο τον Dexter......και για να πω την κακία μου αν είναι ο Quinn θα το ευχαριστηθώ έστω και αν πρακτικά το καλό πάει να κάνει.

Δημοσ.
Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

Αν δεν το ξέρει αυτό ακόμα κάποιος τότε τι να πω.(αν έλεγες εμένα)

Δημοσ.

Γαμηστερό το επεισόδιο. είχε κάτι κορυφαίες σκηνές όπως

Με τη Lumen και το Dex στο ξενοδοχείο που ο άλλος πήδαγε την γκόμενα και η Lumen είχε φρικάρει με τις φωνές της άλλης.

Το σκηνικό με τον Jordan που τον σήκωσε στη σκηνή και άρχισε να μιλάει για την ρίτα. Κορυφαία σκηνή γεμάτη συναίσθημα που το αναγνώρισε και η Lumen που τον έβλεπε

από το Video wall.

Η σκηνή του φόνου του Cole με τον dexter να δείχνει τόσο ευάλωτος και με τόσο ανάγκη για κάποιον να τον αποδεχτεί έτσι όπως είναι ""Is Lumen what will make me whole?”

Αποδείχθηκε και πόσο αρχ.... είναι η laguerta, το οποίο μου άρεσε σαν εξέλιξη γιατί θα χωριστούνε τώρα σε στρατόπεδα βλ. Batista γιατί πολύ μέλι γάλα ήταν το τμήμα.

Όσο για το τέλος, οκ αναμενόμενο μιας και τους έχει γίνει κολλιτσίδα ο robocop, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστούν.

Α ναι και κάτι άλλο που ξέχασα

"Tick tick tick. That's the sound of your life running out" ;) έσπειρε και αυτή η σκηνή.

Δημοσ.

Ωραίο επεισόδιο, άνετα έβλεπα αλλα χίλια πεντακόσια στην σειρά. Δεν μπορώ να περιμένω μία βδομάδα γ@μώ....

Συμφωνώ με τον finch σε όλα...

Δημοσ.

Πολυ ωραιο επεισοδιο. Γεματο ανατριχιαστικα ομορφες σκηνες. Αλλωστε φαινοταν απο το preview πως θα 'ταν απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο ως τωρα.

Αν κρινω απο την ταση που εχουν οι δημιουργοι να κορυφωνουν τη σειρα στα 3-4 τελευταια επεισοδια της καθε σεζον, ακολουθουν υπεροχα πραγματα.

• Moderators
Δημοσ.

Καλό επεισόδια, δε λέω. Για μένα η νέα season είναι οριακά ενδιαφέρουσα και έχουν γίνει πολλά λάθη και προχειρότητες στην ιστορία.

Σε γενικές γραμμές, μου αρέσει η ιστορία της Lumen (αν και έχω κάποιες αντιρρήσεις στο cheesy ιστορικό της με το γάμο που παράτησε στη μέση κλπ κλπ), και that's about it για τη season. Οι Fuentes με τον Santa Muerte, ενώ ξεκίνησαν καλά (αποκεφαλισμοί, occult κλπ), εξελίχθηκαν σε κάτι που σχεδόν και το ίδιο το σενάριο βαριέται να πιάσει. Το Deb και Quinn θέμα... ασχολίαστο (για δύο season το αποφεύγανε, και με πολύ καλό λόγο imho). Ο δε Robocop ήδη έχει δείξει σημάδια τρελής διαφθοράς, οπότε δε νομίζω να προκαλέσει μεγάλη ζημιά πριν καταλήξει στην τάβλα του Dex.

Όσον αφορά το πρόσφατο επεισόδιο, όσο έβλεπα το τελετουργικό στο τελευταίο επεισόδιο, σκεφτόμουν τη σπασμένη (ενδιάμεση; ) πόρτα που κάποιος στο ξενοδοχείο οπωσδήποτε θα πρόσεχε σε κάποια στιγμή. Επίσης, το σενάριο με τους φίλους σε φωτογραφία που βιάζουν γυναίκες που θύμισε "παρά πέντε" :-( (!!) (σε πιο hardcore, και φυσικά δε συγκρίνω τα ασύγκριτα -λέω αυτό που μου 'ρθε πρώτα στο μυαλό).

Είμαστε στην 5η season και έχει αρχίσει λιιιγο να με ενοχλεί το ότι στο Miami μαζεύτηκαν τόσες πολλές βαριές περιπτώσεις από serial killers, λες και έχει μαγνήτη το μέρος, που δρουν (και κυρίως γίνονται αντιληπτή) σχεδόν σειριακά σα να περιμένουν στην ουρά για το "ταμείο", ένας-δύο ανά season χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τους διάφορους victim of the week και τον ίδιο τον Dexter. Όταν είχε σκάσει μύτη ο Ice-truck στην πρώτη season η γενική εντύπωση ήταν ότι το τμήμα της Miami Metro είχε αιφνιδιαστεί. Τώρα σκάει ένα βανάκι με βαρέλια που έχουν μέσα νεκρές γυναίκες κακοποιημένες, και όλοι είναι σε μια φάση ..."huh, ας πάμε τώρα για κανένα καφέ".

Και το θέμα με το aftermath της Rita και τα παιδιά το χειρίστηκαν πολύ απλοϊκά, σχεδόν με αδιάφορο τρόπο. Το λέω από τώρα, αν η νταντά δεν αποδειχθεί psycho που θα πάει να θυσιάσει τον Harrison σε κανένα Cthulhu, η όλη παρουσία της θα είναι απλά διεκπεραιωτική. Από την άλλη βέβαια δεν θέλω κανένα σενάριο απαγωγής "they took my son, they took my son" ξανά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...