Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια μαζεμένα και η γενική εντύπωση είναι ότι παρόλο βλέπεται ακόμα αρκετά ευχάριστα, έχει χάσει αυτό το σκοτεινό στοιχείο που σε μαγνήτιζε στις περασμένες σεζόν. Παραμένει πάντως κορυφαία σειρά παρά την ύπαρξη ψιλοβαρετών side stories ή και σεναριακών τρυπών όπως

γιατί χρειαζόταν το τελείως τυχαίο και αναπάντεχο τρακάρισμα και η διάρρηξη στο σπίτι του Cole ώστε να μάθουμε για κάποιους από τους συνεργούς του Boyd και του oδοντίατρου όταν ο τελευταίος προτού πεθάνει είχε πάρει τηλέφωνο κάποιον συνεργό του; Μπορούσαν πολύ ποιο εύκολα μέσω της τελευταίας κλήσης να οδηγηθούν σε κάποια άκρη. Ίσως ήθελαν οι σεναριογράφοι με κάποιο ατσούμπαλο τρόπο να μπλέξουν την αστυνομία και σε αυτή την έρευνα...

Δημοσ.
Είδα τα δύο τελευταία επεισόδια μαζεμένα και η γενική εντύπωση είναι ότι παρόλο βλέπεται ακόμα αρκετά ευχάριστα, έχει χάσει αυτό το σκοτεινό στοιχείο που σε μαγνήτιζε στις περασμένες σεζόν. Παραμένει πάντως κορυφαία σειρά παρά την ύπαρξη ψιλοβαρετών side stories ή και σεναριακών τρυπών όπως

γιατί χρειαζόταν το τελείως τυχαίο και αναπάντεχο τρακάρισμα και η διάρρηξη στο σπίτι του Cole ώστε να μάθουμε για κάποιους από τους συνεργούς του Boyd και του oδοντίατρου όταν ο τελευταίος προτού πεθάνει είχε πάρει τηλέφωνο κάποιον συνεργό του; Μπορούσαν πολύ ποιο εύκολα μέσω της τελευταίας κλήσης να οδηγηθούν σε κάποια άκρη. Ίσως ήθελαν οι σεναριογράφοι με κάποιο ατσούμπαλο τρόπο να μπλέξουν την αστυνομία και σε αυτή την έρευνα...

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, το κινητό του οδοντίατρου δεν το χρησιμοποίησαν να δουν ποιον κάλεσε???

Δημοσ.

Κι εγώ αναρωτήθηκα το ίδιο, αλλά καταρχήν και να το χρησιμοποιούσαν, δε θα μπορούσαν να βρούνε σε ποιον ανήκει ο αριθμός. Εκτός αυτού όμως, αν θυμάμαι καλά δεν είχε κινητό ο τύπος. Κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί όταν βρήκαν το αίμα στο καρτοτηλέφωνο. Οπότε ήταν ή του Dexter ή της τύπισας το κινητό, το οποίο άρπαξε όσο μιλούσαν. Επομένως δεν αποκλείεται η κλήση αυτή να παίξει κάποιο ρόλο σε μελοντικό επεισόδιο, όταν η αστυνομία συλλάβει τον τύπο στον οποίο τηλεφώνησε.

Δημοσ.

ενταξει και μενα με αρεσει αυτη η σεζον, σε συγκριση με αλλες σειρες παραμενει κορυφαια, απλα πολιοσυνηθίσαμε τον ντεξτερ. Πλεον δυσκολα θα μας σοκαρει, θα μας ξαφνιασει....Μακαρι να μπορεσει να βγαλει αλλη μια δυνατη σεζον στα επιπεδα τα αρχικα και να βρουνε τροπο να το τελειωσουνε εντυπωσιακα. Φετος δεν υπαρχει η ενταση με τον μεγαλο αντιπαλο , το κυνηγι του ντεξ δεν ειναι προσωπικο, ειχαμε και την μεταβαση απο την ριτα στο νεο κοσμο του ντεξ....Παντα οταν μια σειρα τραβαει χρονια, αρχιζει και κουραζει. Εχω παντος την εντυπωση οτι θα εχουμε δυνατο και αποκαλυπτικο τελος στη σεζον

Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η σεζον...αλλα αποδεδειγμενα δεν εχει γουααουυυ φιλιγκ

Δημοσ.

Επαναλαμβανω οτι μου αρεσει η σεζον...αλλα αποδεδειγμενα δεν εχει γουααουυυ φιλιγκ

Έχει όμως... "feelings" o Dexter. :P

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι, το κινητό του οδοντίατρου δεν το χρησιμοποίησαν να δουν ποιον κάλεσε???

ο οδοντιατρος δεν ειχε κινητο. καλεσε απο το κινητο του Dexter.

Δημοσ.

ο οδοντιατρος δεν ειχε κινητο. καλεσε απο το κινητο του Dexter.

Και πάλι, το κινητό αυτό δεν εξαφανίστηκε μετά...

Δημοσ.

Ε.τι τρελαίνεστε;εσείς από ένα νούμερο τηλεφώνου μπορείτε να βρείτε κάτοχο;;και μην πείτε μπάτσος είναι ο Dexter καμία σχέση,αλλά και να ήταν δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εύκολα.

Δημοσ.

Πρεπει σιγα σιγα να την τελειωνουν την σειρα.

Δεν κουραζει,βλεπεται ανετα,αλλα το να δειχνεις συνεχως το ιδιο και το ιδιο ,καποτε θα κουρασει.

Δημοσ.
Πρεπει σιγα σιγα να την τελειωνουν την σειρα.

Δεν κουραζει,βλεπεται ανετα,αλλα το να δειχνεις συνεχως το ιδιο και το ιδιο ,καποτε θα κουρασει.

Πλάκα κάνεις; το General Hospital από το 1963 τα ίδια δείχνει.

Δημοσ.
ενταξει και μενα με αρεσει αυτη η σεζον, σε συγκριση με αλλες σειρες παραμενει κορυφαια, απλα πολιοσυνηθίσαμε τον ντεξτερ. Πλεον δυσκολα θα μας σοκαρει, θα μας ξαφνιασει....Μακαρι να μπορεσει να βγαλει αλλη μια δυνατη σεζον στα επιπεδα τα αρχικα και να βρουνε τροπο να το τελειωσουνε εντυπωσιακα. Φετος δεν υπαρχει η ενταση με τον μεγαλο αντιπαλο , το κυνηγι του ντεξ δεν ειναι προσωπικο, ειχαμε και την μεταβαση απο την ριτα στο νεο κοσμο του ντεξ....Παντα οταν μια σειρα τραβαει χρονια, αρχιζει και κουραζει. Εχω παντος την εντυπωση οτι θα εχουμε δυνατο και αποκαλυπτικο τελος στη σεζον

Και όμως ξέρεις ποιο θα έιναι το γουαου της σαιζόν?

Οτι πλέον έχουμε και την Dexterina................εκεί αισθάνομαι πως πάιε η δουλειά

Το κινητό ήταν της τύπισσας...το είπε μόλις κατάλαβαν πως μιλούσε....

Μόνο σε μένα σπαει τα νεύρα ο Quinn?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...