Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ok, sorry, αν και νταξ δεν καταλαβαινεις κ πολλα αν δεν το χεις δει

E ενταξει υπερεβαλα πριν αλλα ειναι σχεδον ολοκληρη σκηνη, ειχα διαβασει καπου αλλου οτι εχει επικη σκηνη με Μασουκα και τωρα ειδαι και τι κανει :P

Δημοσ.
Πλάκα πλάκα, ήταν καμιά φορά γυναίκα στο στόχο του Dark Passenger?

Μπορεί να σκαλώνω αλλά δε θυμάμαι καμία περίπτωση.

Σωστα, δε μου 'χει περασει καν απο το μυαλο. Ποτε δε σκοτωσε γυναικα ο Dexter. Τι παιζει; αυτες δε κανουν φρικτα εγκληματα;

• Moderators
Δημοσ.
Σωστα, δε μου 'χει περασει καν απο το μυαλο. Ποτε δε σκοτωσε γυναικα ο Dexter. Τι παιζει; αυτες δε κανουν φρικτα εγκληματα;

Φυσικα και κανουν,απλα επι το πλειστον οι ανδρες εχουν την πρωτοκαθεδρια σε κατι τετοια.Αν θυμαμαι σωστα και στο βιβλιο παντως,δεν παιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Νομίζω κάνετε λάθος. Έχει σκοτώσει μια φορά ένα ζευγάρι μαζί (γυναίκα και άντρα), τότε που τον είχε δει το παιδάκι και είχε κάνει το σκίτσο του, που τελικά ήταν ο Χριστός.

Και φυσικά (δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξεχάσατε αυτό - εγώ ακόμα κλαίω τα βράδια που δεν παίζει πια στη σειρά :P) τη Layla.

• Moderators
Δημοσ.
Νομίζω κάνετε λάθος. Έχει σκοτώσει μια φορά ένα ζευγάρι μαζί (γυναίκα και άντρα), τότε που τον είχε δει το παιδάκι και είχε κάνει το σκίτσο του, που τελικά ήταν ο Χριστός.

Και φυσικά (δεν μπορώ να καταλάβω πως το ξεχάσατε αυτό - εγώ ακόμα κλαίω τα βράδια που δεν παίζει πια στη σειρά :P) τη Layla.

Και το πρώτο θύμα του Dexter ήταν γυναίκα. Το έχουν δείξει σε flashback (με τον Dexter να είναι γενικά πολύ αδέξιος και στα "νιάτα" του).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...