Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ... Ένα παράπονο μου είναι ότι τη φετινή σεζόν την περίμενα πιο... εσωτερική πάλη, περισσότερες εκρήξεις "ανθρωπιάς" όπως αυτά του πρώτου επεισοδίου. Με λίγα λόγια παραέχει "δράση" για μένα. Για πολλούς από σας απ'ό,τι κατάλαβα έχει πολύ λίγη..

Ίσως να προσπάθησαν να γεφυρώσουν αυτά τα δύο και τους βγήκε λίγο μέτριο.

Ευχάριστη έκπληξη από πλευράς ηθοποιίας η Lumen.

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
χαχαχαχα..

Και επαιζε και σε μια σαιζον στο 24 vs Jack Bauer

Και επεζησε ο τυπος???Poor Dexter:lol:

Δημοσ.
Ναι,το παλικάρι(?) αυτό.

;). Σωστός.

Τα έλεγα εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα.

Άφαντος ο Harry στο επεισόδιο και όχι τυχαία. Αφού στο μυαλό του Dex έχουμε Lumen > Harry. Ο Dexter συνέχισε στο μοτίβο που μας έχει συνηθίσει έως τώρα. Ατσούμπαλος, βιαστικός, χωρίς καθαρό μυαλό. Ψιλοξενέρα που μπάλωσε το όλο σκηνικό με τα 2 θύματα έτσι απλά. Κλασικά ούτε ο Robocop μπόρεσε να βρει τπτ για τον Dex οπότε τώρα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο Quinn, του οποίου η περίπτωση περιπλέκεται μιας και η Deb φαίνεται να τον γουστάρει. Αχ ρε Deb δεν το έχεις πάρει πρέφα ότι με όποιον ανακατατεύεσαι καταλήγει Six Feet Under ή ανάπηρος (σωματικά ή ψυχικά). Αχ

Πολύ καλή η σκηνή στο παλιό το σπίτι και ειδικά στο μπάνιο, αν και όπως είδα την Lumen φοβήθηκα μην την :X ο Dex. Αλλά την γλυτώσαμε. For now.

Και η Lumen πλέον έχει μάθει σχεδόν τα πάντα για τον Dex. Δε παίζει κάποια πουστιά θα γίνει. Καλό το επεισόδιο overall

This Week αγαπάμε ξανά Masuka, αλλά και Lumen με μαύρο μαλλί ;)

P.S. η Deb σε μια φάση χαμογέλασε ή ήταν ιδέα μου;

Δημοσ.
Χμ... Ένα παράπονο μου είναι ότι τη φετινή σεζόν την περίμενα πιο... εσωτερική πάλη, περισσότερες εκρήξεις "ανθρωπιάς" όπως αυτά του πρώτου επεισοδίου. Με λίγα λόγια παραέχει "δράση" για μένα. Για πολλούς από σας απ'ό,τι κατάλαβα έχει πολύ λίγη..

Ίσως να προσπάθησαν να γεφυρώσουν αυτά τα δύο και τους βγήκε λίγο μέτριο.

Ευχάριστη έκπληξη από πλευράς ηθοποιίας η Lumen.

την ιδια σεζον βλεπουμε;:confused:

Ενδεχεται να ειναι η πιο "εσωτερικη".. και στα πρωτα 5 επεισοδια αν κατσεις να μετρησεις τα λεπτα που εχει δραση ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον εσωτερισμο. Μονο στο 6ο εχει μπολικη δραση γιατι απο τη μεση του κυκλου και μετα αρχιζει να ανεβαζει στροφες.

Και οσο για τις εκρηξεις των συναισθηματων, στο 6ο επ

απο τη μια κοντεψε να λιποθυμισει ο ντεξ οταν θυμηθηκε τη φαση με τη γυναικα του, απο την αλλη πηγε να βαλει τα κλαματα -που λεει ο λογος- οταν ειδε ποσο ταυτιζονται ως χαρακτηρες με την λουμεν και το συναισθηματικο επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση του να τη βοηθησει να βρει τους βιαστες και να εκδικηθει. Να η εκρηξη ανθρωπιας σου.

Δημοσ.

Έλα μου ντε.

Πρώτη ανθρώπινη αντίδραση του Ντέξτερ από το πρώτο επεισόδιο. Καιρός ήταν.

Εγώ περίμενα μια σεζόν με Astor/Cody και Dark Passenger. Μέχρι τώρα τα επεισόδια ήταν ουσιαστικά δράσης. Σίγουρα δεν είναι η πιο "εσωτερική" σεζόν πάντως.

Δημοσ.
Έλα μου ντε.

Εγώ περίμενα μια σεζόν με Astor/Cody και Dark Passenger. Μέχρι τώρα τα επεισόδια ήταν ουσιαστικά δράσης. Σίγουρα δεν είναι η πιο "εσωτερική" σεζόν πάντως.

Ξεχασες να ενημερωσεις τους σεναριογραφους:-)

Παντως μου κανει εντυπωση αυτο με τη δραση (pure action σειρα το dexter δε το λες, αλλα φυσικα εχει δραση). Αν δεν ηξερα θα υποθετα οτι δεν ειχες δει τους προηγουμενους κυκλους και ξεκινησες απο τον 5ο, περιμενοντας μια τελειως διαφορετικη σειρα. (Θελω να πω πως ετσι ειναι το Dexter απο την αρχη. Εχει σε αρκετη ποσοτητα δραση, παντα ειχε.)

Δημοσ.

Ενδεχεται να ειναι η πιο "εσωτερικη".. και στα πρωτα 5 επεισοδια αν κατσεις να μετρησεις τα λεπτα που εχει δραση ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τον εσωτερισμο. Μονο στο 6ο εχει μπολικη δραση γιατι απο τη μεση του κυκλου και μετα αρχιζει να ανεβαζει στροφες.

Και οσο για τις εκρηξεις των συναισθηματων, στο 6ο επ

απο τη μια κοντεψε να λιποθυμισει ο ντεξ οταν θυμηθηκε τη φαση με τη γυναικα του, απο την αλλη πηγε να βαλει τα κλαματα -που λεει ο λογος- οταν ειδε ποσο ταυτιζονται ως χαρακτηρες με την λουμεν και το συναισθηματικο επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση του να τη βοηθησει να βρει τους βιαστες και να εκδικηθει. Να η εκρηξη ανθρωπιας σου.

μήπως, λέω μήπως,

είναι αυτό το κομβικό σημείο για την "πτώση" του Dex? από την στιγμή που δεν την ξεφορτώθηκε όπως θα έκανε παλιότερα, γνώμη μου είναι ότι την πάτησε. Την πάτησε γιατί δεν ξέρει να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις, μοιραία θα κάνει λάθη και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα την πατήσει από "φίλο" του, βλ. Miguel. Θα όφειλε να ήταν πιο προσεχτικός, όπως του λέει και ο Harry. Απεναντίας μετά το θάνατο της Rita και βλέποντας πόσο damaged είναι η Lumen, ίσως ένιωσε υποσυνείδητα την ανάγκη να βοηθήσει έναν άνθρωπο "born in blood, like him" μιας και απέτυχε στο να προστατεύσει την οικογένεια του.

Δημοσ.
Έλα μου ντε.

την είπε την μαγική λέξη πάντως:-D:-D Πιστεύω μιας και δεν έσκασε μύτη ο Dark Passenger με το θάνατο της ρίτα, η μόνη ελπίδα να τον δούμε, είναι προς το τέλος της σεζόν. Όσο για Astor/Cody και γω στην αρχή ξενέρωσα, αλλά πιστεύω ήταν μια αναγκαία κίνηση για να μας δείξουν το όλο σκηνικό με Lumen και γενικώς να προχωρήσουν κάπως την ιστορία αλλιώς το μόνο που θα βλέπαμε θα ήταν κόντρες μεταξύ Dex και Astor

Δημοσ.

Πρώτη φορά αναφέρθηκε ο όρος Dark Passenger νομίζω σε μια σεζόν που υποτίθεται θα αφιερωνόταν σχεδόν αποκλειστικά στην εσωτερική πάλι αυτού με τον Ντέξτερ.

Δημοσ.

κοίτα από την στιγμή που δεν θα είναι η τελευταία σεζόν πιστεύω αυτός ήταν ο λόγος που έφαγε ένα σχετικό "άκυρο" το όλο Dark Passenger Concept. Βέβαια είμαστε ακόμα στα μέσα ας τους δώσουμε το benefit of a doubt :-)

Δημοσ.
Έχει επιβεβαιωθεί ήδη έβδομη; :ο

Έχω μείνει λίγο πίσω.

lol. βιάζεσαι mate. ακόμα 5η είμαστε. Nαι είχα διαβάσει πριν μήνες ότι η 5η σεζόν ΔΕΝ θα είναι η τελευταία. όταν βρω τα Links θα τα ποστάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...