Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Καταραμένα previews..

Το αυτο(το ξαναλεω γιατι με χαλασε το αφιλοτιμο!)Δεν ηταν preview αυτο!spoiler in your face ηταν.

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:shock::shock:

Και είμαστε μόνο στο τρίτο επεισόδιο; Πώς θα βγει η χρονιά δηλαδή και σίγουρα θα παίξουν κι άλλες εκπλήξεις

είτε με την νταντά, είτε με την κοντή αστυνομικίνα αν και παραείναι obvious ότι είναι μπλεγμένη, είτε με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους

!!!

Το spoiler πάντως που έβαλε ο Gi0 το σκέφτηκα επίσης αλλά δε νομιζω-ελπίζω-πιστεύω να μας αφήσουν με τέτοιο loose end.

Δημοσ.

Ωραιο επεισοδιο, κι απ' οτι μας εδειξε το spoiler παιζει το επομενο να ειναι ακομα καλυτερο.

Στην φαση που πεταει την ατακα ο ματσουκα

για τον Justin Bieber πεθανα:lol::lol::lol:

1.

Για την αστυνομικο δε ξερω, παντως η νταντα μου φαινεται πολυ υποπτη. Βεβαια μπορει και να το κανουν για να παιξουν μαζι μας και τελικα να μην ειναι κατι.

2. Μου αρεσε η εξελιξη

με τον geek (δειτε μια φατσα:P) serial killer, ειδικα το τελος μπορει να κορυφωσει τα πραγματα.

3. Το filler

Μπατιστα-Μαρια Λαγκουερτα δε το βαριομουν ως το 2ο επεισοδιο αλλα πλεον μου την ψιλοσπαει

4.

Take it:p

Δημοσ.

Τι σειράρα ρε πούστη μου

Ποιά εξέλιξη ρε παιδιά; Σκυλοτροφή ο μπόγιας. Πάμε για άλλα τώρα.

Απο το preview φαίνεται οτι το γκομενέτο ξέφυγε και βγήκε στο δρόμο που την είδαν περαστικοί. If you ask me και εφόσον ουσιαστικά ο ντέξ την έσωσε και σαπάκιασε και τον νέρντ θα το αφήσει να πέσει χάμω, φαντάζομαι, απο τη στιγμή που θα φύγει.

Περισσότερο με προβλημάτισε που πλέον ο άλλος ρωτάει τον γιό του trinity για τον kyle butler και δείχνει φωτό του ντέξτερ :\

To Santa muerte(mierda :P ) λίγο σαν side story αδιάφορο μου έκανε έτσι όπως το προβάλανε.

Still η σειρά, σειράρα και μας βλέπω πάλι να μετράμε μέρες για το επόμενο επεισόδιο :D

Δημοσ.

Απο το preview φαίνεται οτι το γκομενέτο ξέφυγε και βγήκε στο δρόμο που την είδαν περαστικοί.

Πού ο οδηγός πάλη είναι ο γιος του trinity που εν τάξη δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβανε (όλη η οικογένεια) ότι τους έσωσε ο dexter και δεν υπάρχει περίπτωση να τον καρφώσουν.Η κοπέλα ενδέχεται να μην κατάλαβε ότι ο dexter την έσωσε αφού μπορεί το μόνο που είδε να ήταν ο dexter που σκοτώνει κάποιον.Για να δούμε την συνέχεια.

Δημοσ.

αυτο νομιζω και εγω, η οικογενεια του τρινιτυ δεν θα δωσει τον ντεξ, ουσιαστικα τους λυτρωσε. ΑΛΛΑ ο αστυνομικος θα καταλαβει στο βλεμα τους οτι τον ξερουν και θα ψιλιαστει ακομα περισοτερο. τωρα με την αλλη την τυπισα, ποιος ξερει τι στορυ θα παιξει. το μονο που ξερω ειναι οτι οταν ακουγαμε οτι θα παιξει η συγκεκριμενη ηθοποιος ειχαμε αμφιβολιες και αναρωτιομασταν τι ρολο μπορει να παιξει. Ε ποιος περιμενε τοσο γαματη και game changing εισαγωγη της στην σειρα?

Δημοσ.

Warning: Heavy speculation:

Σύμφωνα με πληροφορίες από αλλα fansites και δηλώσεις των δημιουργών η Stiles θα είναι το νέο...αμόρε του Dexter. :fear:

Δημοσ.
Warning: Heavy speculation:

Σύμφωνα με πληροφορίες από αλλα fansites και δηλώσεις των δημιουργών η Stiles θα είναι το νέο...αμόρε του Dexter. :fear:

Καπου ειχα διαβασει οτι η Stiles θα ηταν η νταντα του Χαρισον και ημουνα τοσο σιγουρος που ελεγα κατα τη διαρκεια του επεισοδιου οτι θα την απελυε την αλλη που βρηκε και θα προσελαβε την Stiles.:-)

Δημοσ.

well fuck me from both ears!

επεισοδειαρα, φουλ ενδιαφερον ξανα και σουπερ ερμηνεια απο την καινουρια, μπραβο της, φοβομουν οτι δεν το ειχε.

Δημοσ.
well fuck me from both ears!

Looooooooollllll απίστευτο βρωμόστομα

επεισοδειαρα, φουλ ενδιαφερον ξανα και σουπερ ερμηνεια απο την καινουρια, μπραβο της, φοβομουν οτι δεν το ειχε.
Επιτέλους και είχα αρχίσει να ανησυχώ! Δεν παίζεται η σειρά!
Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι και φουλ action επεισοδειο, αλλα εχει καμποση και σε προετοιμαζει για το κεντρικο θεμα και περισοτερο action. Θα μου πεις αυτο κανανε και κανα δυο επεισοδεια τωρα, τελος παντον αυτο σε βαζει στο μαιν στορυ ποιο ξεκαθαρα. Να τονισω οτι ειμαι υπερ των αργων ρυθμων και slow character development σε σειρες, ειδικα αμα γινετει με σωστο και ενδιαφερον τροπο. Και νομιζω οτι η σεζον αυτη το παει οπως πρεπει. Τωρα μενει να δουμε ποσω ικανοποιητικο θα ειναι αυτο το μαιν στορυ

το αγαπημενο μου που λεει ειναι το

fuck me sideways

θελω αποψεις για την τζουλια σταιλς αφου ειναι το 1το επεισοδειο που παιρνει αρκετο χρονο να μας δειξει την ερμηνεια της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...