skipperas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως βλέποντας και το 2ο επεισόδιο..παρατηρώ πως πάλι στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν όπως και τότε με τον μαύρο τον αστυνομικό ( δεν θυμάμαι όνομα!). Δηλαδή κάποιος τον υποψιάζεται (Κούιν πχ) , πίσω απ'όλα πάλι κρύβεται ο dexter ( Κάιλ Μπάτλερ πχ ), πάλι έχουμε σκίτσο όπως παλιά (αν και αυτό δείχνει εμφανέστατα dexter!) κλπ κλπ Γενικά πρωτοτυπία για αρχή μηδέν!Αναμένουμε λοιπόν και τα επόμενα να δούμε που το πάνε!
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν πιστευω να εχουμε μια απο τα ιδια. Δεν βαζω σποιλερ διοτι δεν ειναι παρα προβλεψη, απλα πιστευω οτι φετος θα ειναι το μαιν στορυ οτι ο ντεξ καπος θα ξεσκεπαστει, ισως η αδερφη του, ισως καποιος αλλος θα μαθει πολλα για τον ντεξ και θα ειναι η αρχη του τελους. Και θα δουμε πως θα το διαχειριστουν. Θα ειναι η αρχη του τελους της σειρας. Οπως λετε, πρεπει να τελειωσει συναρπαστικα και να ειναι ακομα στο τοπ λεβελ και οχι να την συνηθισουμε και να εχουμε μια απο τα ιδια. Πχ εμενα με εκνευριζουν οι εσωτερικοι διαλογοι οπου σκεφτεται οτι οντως αγαπαει τα παιδια και οτι ειχε δεθει με την ριτα, αυτο ειναι κατι που το εχουμε καταλαβει και το εχει ουσιαστικα παραδεχτει και αποδεχτει εδω και πολλα επεισοδεια, μην πω ολοκληρες σεζον πριν. Δεν μας λεει κατι καινουριο ακομα.
marantonis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εμενα με εκνευριζουν οι εσωτερικοι διαλογοι οπου σκεφτεται οτι οντως αγαπαει τα παιδια και οτι ειχε δεθει με την ριτα, αυτο ειναι κατι που το εχουμε καταλαβει και το εχει ουσιαστικα παραδεχτει και αποδεχτει εδω και πολλα επεισοδεια, μην πω ολοκληρες σεζον πριν. Δεν μας λεει κατι καινουριο ακομα. Λογικο ηταν με ολ' αυτα που εγιναν να το αμφισβητουσε και να το ξανασκεφτοταν (ισως οχι για την ριτα αλλα για τα παιδια σιγουρα). Πιστευω πως πραγματι ανακουφιστηκε τωρα που εφυγαν (κι ας νοιαζεται πραγματι οπως φανηκε). Παντως συμφωνω στο οτι δε θα ειναι μια απο τα ιδια. Αποκλειεται τα ατομα που τοσο καιρο μας κρατανε στη τσιτα με τη σειρα να αρχισουν παλι να δειχνουν τα ιδια πραγματα.
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν πολλά πράγματα άρχισαν να μην βγάζουν νόημα και να γίνονται απλά για να διευκολύνουν την υπόθεση. Αυτό συνεχίζεται και τώρα. Η Αστορ άρχισε ξαφνικά να λέει στον Ντέξτερ τελείως αψυχολόγητα ότι τον μισεί και να ότι θέλει να φύγει. Πολύ βολικό για τον Ντέξτερ γιατί δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με 3 παιδιά. Το σκηνικό με τον Κουίν, θυμίζει πολύ την περίπτωση Ντοουκς. Αυτόν τώρα ξεκίνησαν να τον κάνουν αντιπαθή-ενοχλητικό και διεφθαρμένο μπάτσο ώστε να έρθει η δολοφονία του πιο προσιτά στο κοινό. Η υπόθεση Λαγκουέρτα-Μιγκελ συνεχίζει να είναι ένα απλό filler για να γεμίζει ο χρόνος της σειράς. Ασχολούνται συνέχεια με τα προσωπικά τους και έχουν παρατήσει τις αστυνομικές υποθέσεις αλλά και κάθε υπόνοια για τον Ντέξ.
petkatrin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ξενέρωσα τόσο από το τέλος του προηγούμενου κύκλου, που ήθελα να σταματήσω να βλέπω τη σειρά...Τώρα, αυτά τα δύο επεισόδια που έχω δει, μπορώ να πω ότι μου έχουν κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν δε συγκρίνονται για κανένα λόγο με τους 3 πρώτους κύκλους...
marantonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ ξενέρωσα τόσο από το τέλος του προηγούμενου κύκλου, που ήθελα να σταματήσω να βλέπω τη σειρά...Τώρα, αυτά τα δύο επεισόδια που έχω δει, μπορώ να πω ότι μου έχουν κρατήσει κάπως το ενδιαφέρον, αν και προς το παρόν δε συγκρίνονται για κανένα λόγο με τους 3 πρώτους κύκλους... Παιζει να 'σαι ο μονος στον πλανητη
marantonis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μα ήταν τόσο άδικο... Δε συμφωνω καθολου με τη λογικη που θελει μια ταινια/σειρα να ειναι παιρνει απαραιτητα αρνητικη αξιολογηση αν δειχνει κατι που ειναι δυσαρεστο για τον θεατη της. Πχ στο Death Note στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το τελος γιατι δεν ηθελα με τιποτα να γινοταν αυτο που εγινε, αλλα σαν τελος ηταν γαματο. Βεβαια εγω εχω κι ενα μαζοχισμο και μου αρεσουν τα δυσαρεστα τελη. edit: Ασε που η ζωη ειναι αδικη οποτε το αδικο τελος προσφερει ρεαλισμο
guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μα ήταν τόσο άδικο... της άξιζε ότι έπαθε. όταν τσιλημπούρδιζε με τον γείτονα ήταν καλά; σόρρυ δεν κρατήθηκα
patrickdrd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ε οχι ρε παιδια κ φονος (= δεν την ξαναβλεπουμε) για ενα τσιλιμπουρδισμα, εσεις δλδ θα ξαφανιζατε την γυναικα σας (κ μανα του παιδιου σας) για ενα τσιλιμπουρδισματακι; ελεοςςςςςςςςςςςς let ritaki live
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και πανω που λες πως θα βγει ολη η χρονια Να η μινι εκπληξη με τον "μπογια" και να και νεα προβληματα για Dexter. Τελικα οσες season και να κρατησει, το ενδιαφερον αμειωτο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλο και το σημερινο! Το οτι τον ειδαν στο er τουλαχιστον 4 ατομα στο ιδιο συμβαν με τον μπογια,ο οποιος ειναι πια missing person,δεν μας απασχολει? ...Με τσακισε το preview του επομενου,στο τελος του επεισοδιου:Για να χω φτασει μεχρι εδω,υπαρχει περιπτωση να μην δω το επομενο?Γιατι διαολο μου λετε τι θα συμβει?Εστω κ εν μερη,δεν θελω
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Βγηκε το 4ο?? Αν εννοεις το 3ο,ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.