Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cool, a thread without spoilers... :P

Λοιπόν κάποιες πρόχειρες σκέψεις σχετικά με την πέμπτη σεζόν, μιας και έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την τέταρτη και όχι άδικα...

Καταρχάς είναι νωρίς ακόμα για να λέμε το οτιδήποτε μιας και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι η τελευταία σεζόν ή όχι..

Αν είχε δει κανείς το Video Chat με τον παραγωγό Clyde Phillips προτού παιχτεί το τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν λέει σε μια φάση όταν τον ρωτάνε σε μια φάση για το πως και πόσο χρόνο παίρνει για να βγάλουν το σενάριο για μια σεζόν, αναφέρει ότι κατά τον φεβρουάριο μαζεύονται όλοι οι σεναριογράφοι για κανα δίμηνο για να βγάλουνε την επόμενη σεζόν, οπότε λογικά μέχρι τον φεβρουάριο θα ξέρουμε λογικά αν θα είναι ή όχι η τελευταία σεζόν.

Τώρα θα μου άρεσε να έβλεπα έναν Dexter χαμένο και αποπροσανατολισμένο και να απομακρύνεται από τους υπόλοιπους σταδιακά και φυσικά πιο σκοτεινό και κυνικό.. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο αυτό μιας και μετά το όλο συμβάν έμεινε με τρια παιδιά, μόνος, όλα τα φώτα θα είναι απάνω του μιας και δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί ο θάνατος της Rita σεναριακά και όσο να᾽ναι δεν μπορεί να blow up his cover έτσι απλά. Πρέπει να το παίξει θλιμμένος σύζυγος (που είμαστε σίγουροι ότι είναι) για τα μάτια του κόσμου. Φυσικά θα μου άρεσε να παίρνει πιο πολλές πρωτοβουλίες η σκοτεινή πλευρά του (λέγε με Dark Passenger). Πιστεύω ότι υποσυνείδητα είχε συνδυάσει την ρίτα και τα παιδιά με την καλή του πλευρά και προσπαθούσε να καταπιέσει την σκοτεινή πλευρά (κάτι που φαίνεται και από το τελευταίο επεισόδιο όπου αναφέρει ότι ο Dark Passenger του έχει καταστρέψει την ζωή και δεν τον θέλει άλλο) και πλέον μιας και έχασε αυτή την σταθερότητα (και είναι 100% ευθύνη δικιά του) τώρα πιστεύω θα έχουμε μια "έκρηξη της σκοτεινής πλευράς" Γενικά έχει πολύ ψωμί και ενδιαφέρον η όλη κατάσταση έτσι όπως τελείωσε η σεζόν, και νομίζω είναι η πρώτη φορά που έχουν αφήσει τόσα πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Όσον αφορά σενάρια διπλής προσωπικότητας μου φαίνεται λίγο έως αρκετά δύσκολο να υλοποιηθεί.

Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Dexter που θα δούμε θα απέχει παρασάγγας από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος… Αυτή η σειρά ΔΕΝ πρέπει να έχει happy end.

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επίσης δεν είδαμε αρκετά το "κουτί" του ντέξτερ σε αυτή τη σεζόν.

Είναι και το πιο προφανές κάρφωμα του μιας και τα περισσότερα dna εκεί υπάρχουν στην criminal database..

Μέχρι τώρα πολλές φορές κόντεψε να καρφωθεί απο αυτά (πλημμύρισε το σπίτι/έπεσε η στέγη/μπήκαν διάφοροι σπίτι του/τα πήρε ο ντόουκς)

Και πιθανότατα και κάτι στη βάρκα.

Τα αφήσανε πολύ πίσω αυτά τα βασικά αξεσουάρ του ντέξ στην 4η σεζόν...

Νομίζω οτι θα τα ξαναδούμε περισσότερο για closure...

Δημοσ.

Άσχετο. Κάπου διάβασα πως ο executive producer και showrunner Clyde Phillips ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά για οικογενειακούς λόγους και πλέον αναλαμβάνει ο συμπαραγωγός του "24" Chip Johannessen. Ισχύει ή είναι μούφα είδηση;

Δημοσ.
Άσχετο. Κάπου διάβασα πως ο executive producer και showrunner Clyde Phillips ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά για οικογενειακούς λόγους και πλέον αναλαμβάνει ο συμπαραγωγός του "24" Chip Johannessen. Ισχύει ή είναι μούφα είδηση;

Ωχ!!! Λέτε να στείλουν τον Ντέξτερ να ξεπαστρέψει τον Μπιν Λάντεν;;; :mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.
Ακόμα χειρότερα - συγχώνευση των δύο σειρών και γιγαντομαχία Dexter vs Jack Bauer

Αν αυτό σημαίνει πως θα δούμε την Katee *Starbuck* Sackhoff και στο Dexter, τότε why the hell not? :lol:

• Members
Δημοσ.
Αν αυτό σημαίνει πως θα δούμε την Katee *Starbuck* Sackhoff και στο Dexter, τότε why the hell not? :lol:

Πώς φαίνονται οι κολλημένοι με το BSG :P

Και για όσους ενδιαφέρονται, η Ρίτα από ότι βλέπω το ενημερώνει τακτικά το προφίλ της στο twitter: http://twitter.com/Rita_Morgan :lol:

Δημοσ.
Και για όσους ενδιαφέρονται, η Ρίτα από ότι βλέπω το ενημερώνει τακτικά το προφίλ της στο twitter: http://twitter.com/Rita_Morgan :lol:

Καλα, εχω λιωσει με την Ριτα!! Τρελα γελια!! :lol::lol:

"You can't imagine how it's crowded up here! I just had a coffee with Michael from PB. I have to say, he still has a bit of a burning smell!" :-D

Δημοσ.

Ναι, αλλά τι θα είναι; Δολοφόνος ή αστυνόμος; Άγγελος ή διάβολος; Αεροπόρος ή ταξιτζής; :mrgreen:

Δημοσ.

Νωριτερα απο την Rita

I need some extra money and I miss having kids around... so I've figured: I'm gonna babysit! Starting tonight with the little Peter Bishop.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Καλά, είδα και εγώ το τελευταίο επεισόδιο μόλις (άργησα για να το δω με την ησυχία μου και να το ευχαριστηθώ). Τι να πω, τα έχουν πει άλλοι. Masterpiece απλά.

Ένα πράγμα μόνο. Προσέχετε όταν οδηγείτε γιατί ο Dexter έναν καθρέφτη "έφαγε" τρέχοντας και έγινε ο λόγος που πέθανε η γυναίκα του. Απλά :-)

Δημοσ.

Βαλτε οποια σκηνη θελεται να μιλαει η Ριτα.Κλειστε τα ματια και ακουστε ποσο παθιαρικη ειναι η φωνη της.

Μονο τοτε θα καταλαβετε τι χασαμε.

O Ντεξ εβγαλε την λαδοταπα λογικα ή στο φαναρτζιδικο ή ακολουθοντας τον Τριαδα σε καποια σταση του.

Αν εχει συμβει το πρωτο δεν μου κολλανε οι ωρες.Λογικα πριν παει στο φαναρτζιδικο εχει σκοτωσει την Ριτα.Ξεκιναει μερα και ο Ντεξ τον σκοτωνει βραδυ.Πραγμα που σημαινει οτι η Ριτα θα τον ειχε παρει κανα τηλ τον Ντεξ.Και αν οχι γιατι δεν την πηρε αυτος.

Επισης ο ταριφας που την γυρισε πισω δεν την περιμενε να παρει την κωλο ταυτοτητα?Και οταν εξαφανιστηκε δεν ενδιαφερθηκε να παρει τα λ7 του?

Μακαρι να τελειωσει εδω η σειρα.Γιατι πρωτον χασαμε το κορμι πατριωτη,και η Λαιλα μας αφησε χρονους,και δευτερον βαρεθηκα να βλεπω την φατσα της αταλαντης ανορεξικιας πατσαβουρας Ντεμπ.

Δεν μπορω να σκεφτω καποια "ενδιαφερουσα" συνεχεια για 5η σεζον,ειδικα αμα παει ο εικοσι τεσσερας.

Οταν του λεει ο τριαδας(που δεν ειναι τριαδας αλλα τετραδας) "it's all over" δεν θα επρεπε να εχει κλεισει ο κυκλος με σφυροκοπημα?

Δημοσ.

Οταν του λεει ο τριαδας(που δεν ειναι τριαδας αλλα τετραδας) "it's all over" δεν θα επρεπε να εχει κλεισει ο κυκλος με σφυροκοπημα?

μα με σφυρί τον σκότωσε ο dex

Δημοσ.

Μακαρι να τελειωσει εδω η σειρα.Γιατι πρωτον χασαμε το κορμι πατριωτη,και η Λαιλα μας αφησε χρονους,και δευτερον βαρεθηκα να βλεπω την φατσα της αταλαντης ανορεξικιας πατσαβουρας Ντεμπ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι της βρήκε και την παντρεύτηκε. Πρέπει να κάνει παπάδες στο κρεβάτι για να αντέξεις την προγναθική φάτσα της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...