Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλό το επεισόδιο. ψιλοπροβλέψιμο σε κάποια σημεία, αλλά οκ overall.

Τραγικό το σκηνικό με το πως γνώρισε την ρίτα για πρώτη φορά. αδιάφορο με άφησε, βγήκε πολύ foul, imo δεν το χειρίστηκαν σωστά

εμενα μου φανηκε αυτη η σκηνη ακριβως ετσι οπως θα επρεπε να ειναι επειδη ο Dexter εκεινη την εποχη εψαχνε καποια για να φαινεται φυσιολογικος και δεν ενδιαφεροταν πραγματικα...

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου φανηκε αυτη η σκηνη ακριβως ετσι οπως θα επρεπε να ειναι επειδη ο Dexter εκεινη την εποχη εψαχνε καποια για να φαινεται φυσιολογικος και δεν ενδιαφεροταν πραγματικα...

Ναι οκ, αλλά δεν κατάλαβα, για χαζούς μας έχουν; αφού μας είχαν δείξει από την πρώτη σεζόν ότι η ρίτα ήταν απλώς για cover up. Και μετά σιγά σιγά δημιουργήθηκε το αίσθημα του dex. Οπότε γιατί την βάλαν την σκηνή; Για συναισθηματικούς λόγους; , γιατί μας έλειψε η ρίτα; :P ή μήπως για να αιτιολογήσουν το φόρεμα που διάλεξε ο dex για την κηδεία. Για αυτό το λόγο μου φάνηκε λίγο foul η σκηνή.

Δημοσ.

Ισως να μας θυμησουν πως ηταν τοτε ο Dex και για τον λογο που την βρηκε αρχικα. Ετσι θα μπορουσαμε να το συγκρινουμε με τα τωρινα δεδομενα που διαφερουν αρκετα απο τοτε...

Δημοσ.

What Kasrith said. :o

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

:P

Δημοσ.

Παντως αναρωτιεμαι αν πεθαναν την Ριτα γιατι ηθελαν να πανε αλλου την ιστορια ή γιατι δεν ηθελε αυτη να συνεχισει...?

Γιατι ουσιαστικα δεν ειχε "νοημα" ο θανατος της, αφου αν ηταν ο τριαδας δεν ειχε προλαβει να απαγαγει αλλο παιδι οποτε πως ξεκινησε ο νεος κυκλος?

οσο αναφορα το νεο επεισοδιο, προσωπικα μου αρεσε. Απλα δεν ηταν απο τα επεισοδια που σε αφηνουν με την αγωνια για το επομενο!

Παντως ελπιζω να πεσουμε ολοι εξω, δεν θελω ουτε εναν νεο 3ο κυκλο με εναν ασχετο θανατο ουτε νεο μαυρο παλαιστη στο προσωπο του Κουιν. Θελω κατι νεο, και πιστευω οτι μπορουν να μας το δωσουν!

• Moderators
Δημοσ.
Παντως αναρωτιεμαι αν πεθαναν την Ριτα γιατι ηθελαν να πανε αλλου την ιστορια ή γιατι δεν ηθελε αυτη να συνεχισει...?

Ειχε να παιξει το κοριτσι σε ανωτερης ποιοτητας σειρα

Desperate Housewives:lol:

julie-benz.jpg

julie-kiss.jpg

Δημοσ.

Βασικα ξεκιναει καινουρια σειρα η Julie σημερα, το No Ordinary Family. Αλλα δεν θα λεγα οτι δεν ειχε νοημα ο θανατος της (σε φαση που ηταν απλα kill off για να συνεχισει αλλη σειρα).. Ηταν το τελειο κλεισιμο της περσινης σεζον..

Δημοσ.

Άιντε, το δα και εγώ, επιστροφή μιας εκ των πιο λατρεμένων σειρών. Προσωπικά μου άρεσε αρκετά το επεισόδιο, αν και

μου μαύρισε η ψυχή, με παρόμοιο τρόπο που μας είχε μαυρίσει την ψυχή και μας είχε αφήσει σοκαρισμένους το φινάλε. Αυτό το επεισόδιο είναι σαν τους μετασεισμούς μετά τον κυρίως σεισμό. Δεν θα μπορούσε η σειρά απλά να συνεχίσει ή να αρχίσει σε παρόμοιο κλίμα με προηγούμενες σεζόν. Το ξέσπασμα και η δολοφονία στην τουαλέτα μου άρεσαν, φάνηκε ξεκάθαρα ότι όσο και να μην το καταλάβαινε, η Ρίτα ήταν η σταθερά του, ήταν το φράγμα του, ήταν κάτι που τον κράταγε και τον τράβαγε στο ημιανθρώπινο, μαζί με τα παιδιά βεβαίως. Με το θάνατός της ήταν σαν να κόπηκε το λουρί από έναν θυμωμένο σκύλο, lol. Όσο και αν θεωρεί ότι είναι απαθής, όσα όντως ένιωθε συσσωρεύονται και εκτονώνονται. Όσο συγκροτημένος ήταν τόσο ασταθής είναι.

Δεν ξέρω πώς θα το πάνε, τι theme θα έχει η σεζόν (δεν είδα και τα πρόμο), αν και συμφωνώ ότι ο Κουίν παίζει πολύ για Ντόουκς νο.2. Θα κάνω και μια πρόβλεψη (χα!): Κουίν ζευγαράκι με Ντεμπ, Κουίν καταλαβαίνει Ντεξ, Ντεξ σκοτώνει Κουίν, Ντεμπ βλέπει/μαθαίνει/καταλαβαίνει ότι Ντεξ σκότωσε Κουίν (etcetera), Τίτλοι τέλους Φινάλε. :-)

Πάντως δε μπορούσα να μην σκεφτώ πόσο γαμωτέλεια θα ήταν να τελείωνε όλη η σειρά με τη εικόνα του Dexter στη βάρκα του να χάνεται στον ωκεανό, υπό τους ήχους του Conoci la Paz. Αναρωτιέμαι πώς θα τελειώσει όταν τελειώσει, και ελπίζω αυτό να μην είναι πάνω από την 6η σεζόν.

Δημοσ.

Θα διαφωνησω μαυτο που αποφασισατε ολοι για τον Quinn.

Νομιζω οτι θα ειναι πολυ shallow (ναι χρησιμοποιω την εκφραση που εκφραζει λιγοτερα την σειρα lol) να γυρισει στα ιδια.. Nosy cop catches on to Dex, cop dies at Dex's hand. Δεν νομιζω να καταληξει Doakes #2. Ποιο πιθανο μου φαινεται Ντεμπ+Κουιν, Ντεμπ λεει στο ετερον ημισυ να παρατησει τον αδερφο της ησυχο, αλλα η περιεργεια της ιδιας την οδηγει στον να ανακαλυψει τον Dark Passenger.

Δημοσ.
Θα διαφωνησω μαυτο που αποφασισατε ολοι για τον Quinn.

Νομιζω οτι θα ειναι πολυ shallow (ναι χρησιμοποιω την εκφραση που εκφραζει λιγοτερα την σειρα lol) να γυρισει στα ιδια.. Nosy cop catches on to Dex, cop dies at Dex's hand. Δεν νομιζω να καταληξει Doakes #2. Ποιο πιθανο μου φαινεται Ντεμπ+Κουιν, Ντεμπ λεει στο ετερον ημισυ να παρατησει τον αδερφο της ησυχο, αλλα η περιεργεια της ιδιας την οδηγει στον να ανακαλυψει τον Dark Passenger.

Μα δεν είπαμε ότι ,

είναι στάνταρ ότι θα γίνει έτσι, απλά όλες οι ενδείξεις μας δείχνουν (Including και τα σκηνικά μεταξύ Dex και Quinn από την προηγούμενη σεζόν ότι τον έχει στη μπούκα και μετά το θάνατο της Ρίτα θα αρχίσει να τον υποπτεύεται που έχει ήδη αρχίσει. Γιαυτό λέμε ότι μας θυμίζει Doakes το όλο σκηνικό. Αλλά και πάλι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά απλά εικασίες κάνουμε μιας και έχουμε δει μόνο 1 επεισόδιο so far.

Δημοσ.

I know :-)

Απλα ο Dex βρηκε οτι ο Doakes ειχε σκοτωσει, και γενικα μας τον παρουσιασαν ως darker χαρακτηρας εξ αρχης. Πως μπορει αυτος ο Dexter, ο συναισθηματικος και λογικος (με βαση το code) να δολοφονησει τον αθωο Quinn?

Δημοσ.
I know :-)

Απλα ο Dex βρηκε οτι ο Doakes ειχε σκοτωσει, και γενικα μας τον παρουσιασαν ως darker χαρακτηρας εξ αρχης. Πως μπορει αυτος ο Dexter, ο συναισθηματικος και λογικος (με βαση το code) να δολοφονησει τον αθωο Quinn?

Καλά και τον Doakes η Leila τον έφαγε. (αχ Leila :P) o Dex απλά είχε κανονίσει να ρίξει το φταίξιμο στον Doakes.

Αλλά περίμενε να σκάσει μύτη ο Dark Passenger να δεις τι έχει να γίνει :lol::lol: . Γενικώς, φαντάζομαι απρόβλεπτα σκηνικά όπως το ξέσπασμα στην τουαλέτα θα τα βλέπουμε συχνά σε αυτή τη σεζόν, θα θέλουν να μας δείξουν ότι με αυτόν τον Dexter τίποτα δεν είναι σίγουρο σε θέματα συμπεριφοράς και αντίδρασης πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...