Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις το είδα! :-D

Για όσους είπαν ότι δεν τους άρεσε το επεισόδιο,

α, σιγουρευτείτε ότι το έχετε δει όσοι πατάτε σπόιλερς από συνήθεια

δεν το βρήκα καθόλου βαρετό. Μέχρι το τέλος και την εμφάνισή του στο νεκροταφείο είχαμε αρκετές αλλαγές στο πώς τελικά θα κινηθεί ο πέμπτος κύκλος. Μετανιωμένος Ντέξτερ; Φυγάς Ντέξτερ; Θα χτίσει το προφίλ των δολοφόνων που κυνηγούσε όλα αυτά τα χρόνια; Ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά οι εναλλαγές ήταν συνεχείς. Επίσης πέρα από την όποια κοινωνικούρα, οι σχέσεις με τα παιδιά, το μωρό, τη γιαγιά, το κλασικό κάθε σεζόν ειδύλλιο της αδερφής θα έχουμε πάλι στενό μαρκάρισμα από αστυνομικό (αλλά και το FBI) που δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον Ντέξτερ. Την πρώτη σεζόν ο μαυρούκος είδε τελικά τα ραδίκια ανάποδα, μένει να δούμε τι θα γίνει ο Κουίν. Τέλος, το ωραίο στην όλη ατμόσφαιρα ήταν που είχαμε ένα κάργα συναισθηματικό επεισόδιο με την απουσία οποιουδήποτε συναισθήματος από την πλευρά του πρωταγωνιστή. Συνεχίζοντας τις κλασικές αρχές των περασμένων κύκλων, ο Ντέξτερ απλά...μάθαινε αντιγράφοντας μοτίβα από τους γύρω του. Κλασική σκηνή όταν με το καπελάκι Μίκυ λέει "Your mother is dead, i' m sorry for your loss" μόνο και μόνο γιατί το είχε ακούσει από τον νεκροθάφτη λίγο νωρίτερα.

Δημοσ.

με προβληματησε λιγο ο μη μελετημενος θανατος του τυπα στην τουαλετα.... θα περασει ετσι στο ντουκου?? γιατι ετσι περασε ολη η 3η σεζον το να προσπαθει να καλυψει και να τη σκαπουλαρει απο το μη τελειο εγκλημα...

Δημοσ.

με προβληματησε λιγο ο μη μελετημενος θανατος του τυπα στην τουαλετα.... θα περασει ετσι στο ντουκου?? γιατι ετσι περασε ολη η 3η σεζον το να προσπαθει να καλυψει και να τη σκαπουλαρει απο το μη τελειο εγκλημα...

Εμενα δεν με χαλασε καθολου..

Οπως ειπαμε ηταν αναγκαιο για να μπορεσει να φτασει στο σημειο που ληγησε. Τωρα για το clean up, ελπιζω να μην περασει ετσι στο ντουκου. Εχουμε 2 πιθανα σεναρια

1 Ξεφορτωνει το πτωμα πριν παρει κανεις χαμπαρι, πραγμα πολυ δυσκολο μιας και δεν ειχε πολυ χρονο στην διαθεση του να το κανει πριν την κηδεια. Οποτε μεχρι να γυρισει στο σημειο μαλλον καποιος θα το εχει ανακαλυψει. Πραγμα που με οδηγει στο δευτερο σεναριο...

2 Αρχιζει το Miami Metro να ψαχνει τον δολοφονο, και οδηγει τον Quinn και την Deb ολο και ποιο κοντα στον Dexter

Δημοσ.

Οπως ειπαμε ηταν αναγκαιο για να μπορεσει να φτασει στο σημειο που ληγησε. Τωρα για το clean up, ελπιζω να μην περασει ετσι στο ντουκου. Εχουμε 2 πιθανα σεναρια

1 Ξεφορτωνει το πτωμα πριν παρει κανεις χαμπαρι, πραγμα πολυ δυσκολο μιας και δεν ειχε πολυ χρονο στην διαθεση του να το κανει πριν την κηδεια. Οποτε μεχρι να γυρισει στο σημειο μαλλον καποιος θα το εχει ανακαλυψει. Πραγμα που με οδηγει στο δευτερο σεναριο...

2 Αρχιζει το Miami Metro να ψαχνει τον δολοφονο, και οδηγει τον Quinn και την Deb ολο και ποιο κοντα στον Dexter

το FBI θες να πεις... :X

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά,με την βαρκούλα του ήταν,με τα εργαλεία του,σε απόμακρο μέρος....πρέπει να πω και άλλα;

Δημοσ.

Συμφωνώ... λάθος έκανε που τον σκότωσε, ήταν ενάντια στο "Harry's code". Και εντάξει τι? Όποιος λέει κάτι κακό για την αποθανούσα γυναίκα σου τον σκοτώνεις? Εμένα ένας απλός τσαντισμένος ανθρωπάκος μου φάνηκε .

Is Dexter really that shallow ?

Απλά θέλανε να δείξουν και αυτή την πλευρά για να μην γίνει τελείως μελό το επεισόδιο και το χειρίστηκαν λίγο βεβιασμένα, in my opinion....

Δημοσ.

Συμφωνώ... λάθος έκανε που τον σκότωσε, ήταν ενάντια στο "Harry's code". Και εντάξει τι? Όποιος λέει κάτι κακό για την αποθανούσα γυναίκα σου τον σκοτώνεις? Εμένα ένας απλός τσαντισμένος ανθρωπάκος μου φάνηκε .

Απλά θέλανε να δείξουν και αυτή την πλευρά για να μην γίνει τελείως μελό το επεισόδιο και το χειρίστηκαν λίγο βεβιασμένα, in my opinion....

1. Δεν ειναι η πρωτη φορα που ξεφευγει απο το Harrys code. Δε τον ακολουθει πιστα εδω και καιρο.

2. Δε τον σκοτωσε επειδη ειπε κατι κακο για την γυναικα του. Μη ξεχναμε οτι ο φονος ειναι σαν το σεξ για τον Dex. Τον εκτονωνει και τον αναζωογονει, και πρεπει να 'χε καιρο να το κανει -τον φονο παντα-, κι ηταν και ο θανατος της γυναικας του... γι' αυτο.

3. Θελαν να δειξουν γι' ακομη μια φορα οτι ο Dexter δεν ειναι πληρως αναισθητος, απλως αισθανεται διαφορετικα και πιο μαζεμενα.

Εμενα με χαλασε που

Τελειωσε το επεισοδιο. Δε θα με χαλαγε να βλεπα για κανα τριωρο. Τοσο καιρο αναμονη και μονο 40 λεπτα..:-(

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά,με την βαρκούλα του ήταν,με τα εργαλεία του,σε απόμακρο μέρος....πρέπει να πω και άλλα;

Μα το θεμα ειναι οτι τον πιεζε ο χρονος, η Deb τον επαιρνε τηλεφωνο απο την κηδεια πριν καν σταματησει να γεμισει βενζινα...

Οπως ειπε ο marantonis.. Δεν τον σκοτωσε επειδη ειπε μαλακια για την Rita, αλλα επειδη δεν ειναι τελειως αναισθητος και πονουσε για τον χαμο της γυναικας του. Και τα ειχα μαζεμενα τοσες μερες μεσα του. Ε και σαν serial killer, αυτος ηταν ο τροπος εκφρασης του. Ηταν just.

Οσο σκεφτομαι λεπτομεριες του επισοδειου αλλο τοσο γουσταρω. Οντως κριμα που κρατησε μονο 53 λεπτα... Τωρα δεν ξερω να τα βλεπω εβδομαδιαια η ολα μαζι στο τελος :fear:

Δημοσ.

λετε να παμε σε μιξη των σεζον perl harbor butcher (κ το ειδυλλιο του αδερφου του με την ντεμπ) και

του ντοουκς; ;)

pas mal θα ελεγα, φανταζεστε μια τετοια εξελιξη κ μια συναντηση των τριων (ντεξτερ, ντεμπ κ κουιν) στο τελος;

Δημοσ.

Στα περισσότερα υπάρχει πρόβλημα όταν δεν βάζουν σπόιλερ εσείς εδώ το ξεφτυλίσατε με τα σπόιλερ!:-D

Γράψτε την άποψή σας για το επεισόδιο ρε παιδιά!Και τα υπόλοιπα σε σπόιλερ!

Καλό ή κακό;Μόνο αυτό θέλω να ξέρω αν είναι να το δω ή όχι.Φοβάμαι να πατήσω σπόιλερ.

Δημοσ.

Καλό το επεισόδιο. ψιλοπροβλέψιμο σε κάποια σημεία, αλλά οκ overall.

Τραγικό το σκηνικό με το πως γνώρισε την ρίτα για πρώτη φορά. αδιάφορο με άφησε, βγήκε πολύ foul, imo δεν το χειρίστηκαν σωστά

Μου άρεσε ο κλασικός ο dexter που δεν ξέρει να κουμαντάρει συναισθηματικές καταστάσεις προκαλώντας με τη μη συμπεριφορά του δημιουργώντας υποψίες.

Περιμένω Dark Passenger καταστάσεις πάντως στα επόμενα επεισόδια.

Δεν νομίζω ότι θα επεκταθούν περισσότερο στο φόνο στο μπάνιο, το σκηνικό ήταν απλά η αφορμή για το ξέσπασμα του Dexter στο οποίο επικεντρώθηκαν. Υπάρχει ακόμα ο φόνος της ρἰτα που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στο Dexter.

Ο Quinn φαίνεται θα είναι ο καινούργιος Doakes αλλά είναι πολύ νωρίς να λέμε το οτιδήποτε.

Είμαι πολύ περίεργος στο πώς θα εξελιχθεί η σειρά. Τι διαδρομή θα ακολουθήσουν

Προς το παρών χαιρόμαστε που ξανάρχισε η σειρά :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...