Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Αναφερθηκε 4 ποστς ποιο πανω ορε :P

Χμ, τώρα που το είπες το έψαξα και το είδα... είδες για να μην έχει ξεκάθαρη περιγραφή; (του τη λέω κι από πάνω) :P

Δημοσ.
Χμ, τώρα που το είπες το έψαξα και το είδα... είδες για να μην έχει ξεκάθαρη περιγραφή; (του τη λέω κι από πάνω) :P

Sorry. την άλλη φορά θα προσπαθήσω να είμαι πιο κατατοπιστικός. :P

btw, έσκασε ο θείος με τα δώρα. εν αναμονή του HD τώρα.

Δημοσ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ

Ηταν εντελως συναισθηματικο επισοδειο. Ειχε τοση συναισθηματικη ενταση που (για πρωτη φορα νομιζω) ενιωθα οτι θα εσκαγα εγω αν δεν ξεσπαγε καποιος. Ευτυχως για μενα αρχισε τα κλαματα η Deb και την γλυτωσα. Αναρωτιομουν για περιπου 40 λεπτα γιατι δεν του βγαινει κατι, εστω να υποκριθει ενα δειγμα πενθους, αλλα τελικα ξεσπασε και αυτος. Everyone grieves in different ways.

Δεν μας δωσαν ομως καποιο σαφες στοχο της σεζον, περα απο το οτι ο Quinn (με συνεπεια και η Deb φανταζομαι) θα αρχισει να περναει τον Dexter απο κοσκινο. Θα πρεπει να το ξαναδω αυριο για λεπτομεριες, να διαπιστωσω και εγω αν ηταν καλη αρχη. Προς το παρων απλα χαιρομαι που αρχισε, περισσοτερα αυριο.

Δημοσ.

Ωραίο ήταν. Πολύ συναίσθημα όπως είπε και ο Kasrith, και μου άρεσε που δεν άνοιξαν μέτωπα κτλ. Μπήκε χαλαρά με απλά πράγματα, πένθος, αντιδράσεις και θέματα καθημερινότητας. Και έναν Dexter με πολύ lag :-), χρειάστηκε πρώτα να πάει στο plan a (μπορώ να τα παρατήσω όλα), μετά να ξεσπάσει, και στο τέλος του επεισοδίου να καταλάβει ότι όντως είχε δημιουργήσει μια επαφή με την Ρίτα και τα παιδιά της. +1 για το απαίσιο κλάμα του και το primal scream. Και για την φάτσα του στην σκηνή με την άγκυρα. Όταν τελειώσει η σειρά θα τον χώσουν στο τρελάδικο τον άνθρωπο.

Δημοσ.
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ???

Εμπρός λοιπόν καλά μου torrent!!!!

$#$#@ Δε βρίσκω κάτι ακόμα γκαντάμιτ.

α, εγω το τσιμπησα ηδη, ψαξε στις... εναλλακτικες ;)

Δημοσ.

Pause στο 15:05, μόνο εμένα με έπιασε ένα γελάκι με έναν περίεργο συνειρμό Dexter-Six Feet Under;

Μα φυσικά :-). Σκεφτόμουν ότι στα γυρίσματα πρέπει να ήταν πολύ άνετος, λόγω εξοικείωσης.

Δημοσ.

επιτέλους dexter !!

δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με το 1ο επεισόδιο..

αλλά αναμενόμενο ότι θα είχε να κάνει με κηδείες,συναισθηματισμούς κλπ!

απτό 2ο και μετά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! ;)

Δημοσ.

ενταξει εντελως μεταβατικο επεισοδειο που αφιερωνεται στα λογικα γεγονοτα. Ξερεις καμια φορα βλεπεις μια ταινια και λες καλλα αυτοι δεν πανε ποτε στην τουαλετα? Απλα πραγματα που δεν στα δειχνουν. Ε μια τετοια φαση απο την αναποδη ηταν, εδειξε ολα οσα θα περιμενες απο ενα θανατο στην πραγματικη καθημερινοτητα των ανθρωπων. Το βαρος πεφτει στην ντεμπ που προσπαθει να τα κανει ολα (μεχρι και τον κουιν λοολ) και ο ντεξ ειναι βυθισμενος σε ενα κοσμο αφασιας. Ευτυχος που ξυπναει και ξεσπαει στο τελος του επεισοδειου, διοτι δεν αντεχω να τον βλεπω με το βλεμα της αγελαδας. Ειναι τοσο εκφραστικος ηθοποιος που μπορει να υποκριθει το απολυτο κενο και αδιαφορια, αλλα αυτο ηταν κατι διαφορετικο, ηταν μια κατασταση αρνησης και αυτοκριτικης και αισθηση ενοχης που ειχε ως συνεπεια μια αφασια. Εντονο και λυπητηρο επεισοδειο, για αρχη καλο ειναι χωρις να ειναι τιποτα σπουδαιο, απλα να δουμε που το παει αυτη η σεζον. Αααα δεν μου αρεσε καθολου που σκωτοσε τον χλεμπουρα στην τουαλετα, θα προτιμουσε να τον παλευε και μετα να το σκαγε τρομοκρατημενος. Τελος παντων, το ξεσπασμα του μετα ηταν πολυ psycho, niceee

Δημοσ.

Pause στο 15:05, μόνο εμένα με έπιασε ένα γελάκι με έναν περίεργο συνειρμό Dexter-Six Feet Under;

Δεν ξερω πως την παλεψε στην συγκεκριμενη σκηνη

Θελω πολυ να δω Bloopers, σιγουρα εσπαγε πολυ πλακα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...