Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει μιας και φέτος δεν θα είναι η τελευταία σεζόν; Πιστεύω ότι 5 season(μιας και έχουν πει ότι η 4η δεν είναι η τελευταία) είναι too much, μου φαίνεται δύσκολο να κρατήσουν παρόμοιο επίπεδο και στις επόμενες. Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να ξενερωνουμε απο τη στιγμη που ακομα δεν εχουμε απογοητευτει σαν κοινο. Αν συνεχιζουν να μας δινουν Α+ ποιοτητα, ας το τραβηξουν και 10 σεζον που λεει ο λογος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν πει επίσημα ότι η σειρά ανανεώθηκε ήδη και για 6η; Από πού προκύπτει ότι δεν θα είναι φέτος η τελευταία season;
finch Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Έχουν πει επίσημα ότι η σειρά ανανεώθηκε ήδη και για 6η; Από πού προκύπτει ότι δεν θα είναι φέτος η τελευταία season; Το είχανε πει οι producers από το μάρτιο ότι η 5 δεν θα είναι η τελευταία season. Μόλις βρω τα links θα τα ποστάρω.
guido Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 όπως και να έχει η σειρά απέχει πολύ ακόμα από το να έχει φτάσει στο σημείο να κουράσει . Ειδικά μετά την 4η φοβερή season . Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έχει ανανεώσει από τώρα για 6η. Καλά και χρυσά και τα fringe,true blood κτλ αλλά σε τέτοιο ποιοτικό επίπεδο σειράς , ένα dexter και ένα breaking bad μου χει μείνει.
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 όπως και να έχει η σειρά απέχει πολύ ακόμα από το να έχει φτάσει στο σημείο να κουράσει . Ειδικά μετά την 4η φοβερή season . Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να έχει ανανεώσει από τώρα για 6η. Καλά και χρυσά και τα fringe,true blood κτλ αλλά σε τέτοιο ποιοτικό επίπεδο σειράς , ένα dexter και ένα breaking bad μου χει μείνει. Ακριβως. Δηλαδη αν το σταματησουν αυτο στο 5, ενα Breaking Bad θα μεινει να βλεπουμε απο αποψη ποιοτητας. Οσο κατεβαζουν σωστες ιδεες και καλη παρουσιαση εγω ειμαι on board. Αν και η 5η ειναι αξια του Dexter, ας συνεχισει. Δεν εχουν απογοητευσει μεχρι τωρα με ψιλοεξαιρεση την 3η, η οποια δεν πολυ αρεσε αλλα δεν ηταν και απειροτραγικη.
guido Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 η 3η ναι συμφωνώ πως ήταν η λιγότερο καλή απο όλες . αλλά νομίζω πως δεν ήταν τόσο θέμα σεναρίου . Απλά όταν δίνεις τόσο μεγάλο βάρος σε ένα ρόλο (Miguel) , που προσωπικά σαν acting κτλ δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο , όσο να ναι την ρίχνει . Και είδαμε πόσο πολύ μπορεί να ανεβάσει μια season ένας καλός χαρακτήρας όπως π.χ αυτός του Arthur Mitchell .
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 η 3η ναι συμφωνώ πως ήταν η λιγότερο καλή απο όλες . αλλά νομίζω πως δεν ήταν τόσο θέμα σεναρίου . Απλά όταν δίνεις τόσο μεγάλο βάρος σε ένα ρόλο (Miguel) , που προσωπικά σαν acting κτλ δεν ήταν τπτ ιδιαίτερο , όσο να ναι την ρίχνει . Και είδαμε πόσο πολύ μπορεί να ανεβάσει μια season ένας καλός χαρακτήρας όπως π.χ αυτός του Arthur Mitchell . Καλα ναι. Οχι μονο καλος χαρακτηρας αλλα και καλος ηθοποιος. Ο Lithgow εκανε την πολυ ευχαριστη εκπληξη (για μενα εκπληξη ηταν) περσυ με την ερμηνεια. Απιστευτος
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τσίμπησε και το ΕΜΜΥ για Outstanding Guest Actor in a Drama Series ο μάγκας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 5-6 Emmys έχει στη συλλογή του
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JE1k4YnhsKw[/ame]
finch Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 <off topic> I reckon that θα πέσει αρκετή διαφήμιση τώρα που ξεκινάει η new season. Perfect timing έλεγα και 'γω, καιρό έχουμε να ακούσουμε για κανα wannabe dexter. </off topic> on topic τώρα. Έλα λίγες μέρες μείνανε. Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο ειναι ενα δωρακι απο τους συντελεστες της σειρας, ενα clip απο την 5η σεζον. Εγω πολυ σπανια βλεπω τετοια τραιλερ/προμο βιντεο, αλλα μιας και παιζει σε λιγες μερες, και μου λειψε πολυ ο Ντεξ ε δεν μπορεσα να αντισταθω Fisher and Diaz... Oh wait
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 εχω την εντυπωση οτι ενα μεγαλο μερος της σεζον θα ειναι πιεση και κριτικες απο τους κοντινους του επειδη ειναι τοσο απαθης και μοιαζει αδιαφορος και να μην πενθει. Απλα πρωτη φορα θα τους γινει τοσο εμφανες και θα φαινετε τοσο περιεργο. Απλα ανυσηχω να μην κανουν τον ντεξ να φαινετε βλακας και εντελως αδιαφορος. Να μην αφεθει τελειως σε ενα σταρχιδισμο του στυλ δεν μου μεινε κανεις θα κανω οτι θελω, οχι αλλες μασκες (διοτι με τη ριτα, τα παιδια, την αδερφη του, τον πατερα του.....οσω και να το παιζε αδιαφορος, δεν ητανε!). Στα τραιλερ συχνα περνει ενα χαζο βλεμα (οπως πχ εδω που λεει οκ στο 0.50).
patrickdrd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τι να κανει μωρε κι αυτος, το παλευει αντε να αρχισει γμτ, ειχα την εντυπωση οτι 23 αρχιζε, ποιος περιμενει τωρα μεχρι την κυριακη-δευτερα; :S
Members gsarig Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Members Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και για να μπαίνουμε στο πνεύμα σιγά-σιγά... έφηβος σκοτώνει τον αδερφό του «εμπνευσμένος» από το Dexter: http://news.yahoo.com/s/ap/20100921/ap_on_re_us/us_indiana_boy_strangled_5 (ερασιτέχνης... ούτε το πτώμα δεν ξεφορτώθηκε σωστά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.