Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
26 και σήμερα

:mad:

Οσο πλησιαζει, ειδικα τωρα που ειδα και αυτο το vid και ειδα τους χαρακτηρες κτλ, τοσο θελω να το δω. Αλλα ειπα να τα δω μαζεμενα... στο 3 μηνες και 26 μερες to go

Δημοσ.

69 εχω αλλα δε βαριεσε :-P

Περα απο την πλακα,φορτσα Ντεξτερακο,περιμενω πολλα απο την 5η σαιζον!

Δημοσ.
:mad:

Οσο πλησιαζει, ειδικα τωρα που ειδα και αυτο το vid και ειδα τους χαρακτηρες κτλ, τοσο θελω να το δω. Αλλα ειπα να τα δω μαζεμενα... στο 3 μηνες και 26 μερες to go

dont do it Kasrith!!

πάντως σοβαρά , ακόμα και να είχα την υπομονή να το κάνω , θα τα έβλεπα μετά μονοκοπανιά σε 1-2 μέρες. δεν ξέρω αν αξίζει .

π.χ καλύτερα να πηδάς την jessica alba μια φορά την βδομάδα επί 3 μήνες, παρά να την πηδήξεις 2 μέρες σερί και μετά τέλος

Δημοσ.

Ε δε μπορω ρε συ, αν τα βλεπω ενα-ενα χειροτερα θα ειναι... Καθε βδομαδα θα ξενερωνω που δεν εχω αλλο επισοδειο ετοιμο! Screw that

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω κλασσικά, ένα ένα και κουβέντα μετά (με παρέα, εδώ και αλλού).

Εξαιρώντας τρελό εργασιακό φόρτο ή να είναι φόλα η νέα season.

Δημοσ.

Same. Το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο όταν τα βλέπω ένα ένα και έχω αυτή την εβδομαδιαία αγωνία.

Άσχετο, μόνο σε μένα φάνηκε εντελώς άθλιο το πρόμο;

Δημοσ.
Εξαιρώντας τρελό εργασιακό φόρτο ή να είναι φόλα η νέα season.

Μπα πολυ δυσκολα να ισχυει το 2ο...Οι εξελιξεις της 4ης και οι συνεπειες αυτων δειχνουν πιστευω οτι θα εχουμε ισως και την καλυτερη σαιζον.

Το προμο εμενα μου αρεσε πολυ.Εκει που εχω λιγες επιφυλαξεις ειναι στη σχεση των παιδιων με τον Ντεξτερ μετα τα οσα εγιναν με την Ριτα.Εννοω το κλασσικο ''εσυ φταις για ολα'' που λογω και του γεγονοτος οτι η μικρη δεν ειναι και το καλυτερο καστινγκ,ηδη μου ξυνιζει καπως.

Δημοσ.
Μπα πολυ δυσκολα να ισχυει το 2ο...Οι εξελιξεις της 4ης και οι συνεπειες αυτων δειχνουν πιστευω οτι θα εχουμε ισως και την καλυτερη σαιζον.

Δεν ξερω αν μπορει να ξεπερασει της 1+4 σεζον για να ειναι κ η καλυτερη, ας μην βιαζομαστε. Μακαρι δηλαδη να εχουμε συνεχης ανοδο ποιοτητας αλλα μην προτρεχουμε

Δημοσ.

Καλα σιγουρα,απλα λεω τι πιστευω-ελπιζω.Για μενα η σειρα εφτασε στο απογειο της στην 2η σαιζον με την 4η να ειναι εξισου φανταστικη.

Δημοσ.

Γαμώτο, θυμάμαι τέλη αυγούστου μου έφερνε ο "Θείος" κανα preair επεισόδιο να μπούμε στο κλίμα... Ακόμα τίποτα. :cry:

Είμαι ο μόνος που έχει ξενερώσει μιας και φέτος δεν θα είναι η τελευταία σεζόν;

Πιστεύω ότι 5 season(μιας και έχουν πει ότι η 4η δεν είναι η τελευταία) είναι too much, μου φαίνεται δύσκολο να κρατήσουν παρόμοιο επίπεδο και στις επόμενες.

Τεσπα, περιμένω μάχη Dexter- Dark Passenger τώρα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...