Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνοι, είμαι από αυτούς που το Lost ποτέ δεν τους ενθουσίασε - απλώς ήθελα να τσιγκλίσω λίγο τον konnak.

Μάλλον με έβαλε σε incompatibility ή ignore list!

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σύμφωνοι, είμαι από αυτούς που το Lost ποτέ δεν τους ενθουσίασε - απλώς ήθελα να τσιγκλίσω λίγο τον konnak.

Μάλλον με έβαλε σε incompatibility ή ignore list!

χαχαχα εμενα να δεις ποσο με τσιγκλισε και ημουνα ετοιμος να ποσταρω.

• Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι στις αρχές της σειράς τότε είσαι σε λάθος topic. Εδώ θα διαβάσεις spoilers για την υπόθεση των 4 πρώτων season χωρίς να είναι κρυμμένα πίσω από το spoiler tag.

Δημοσ.
A μπα, δεν παίζουν spoilers per se. Πιο πολύ χαβαλέ κάνουν.

Οντως, τα ειδα τελικα. Ευχαριστη δοση Dexter :-) Και εχει και μπολικο μαλλι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμεινα μαλακας.Εξαιρετικη σειρα.Αντε να δουμε τωρα στην εκτη τι θα γινει.Ο θανατος της ριτας θεωρω οτι σωστα εγινε[μεγαλυτερο σασπενς τι θα γινει μετα ]alla εγινε με πολυ brutal style.Εγω περιμενω τις αντιδρασεις στο πρωτο επεισοδιο σε ενα μηνα και 10 μερες απο τωρα[τις αντιδρασεις της αδερφης του ,κτλ],για πολυ κλαμα μιλαμε.Αποτι ειδα απο το τρειλερ θα εχουμε μια παρα πολυ δυνατη σεζον,και θα αρχισουν να υποψαιζονται τον ντεξτερ.

Ποσες σεζον θα ειναι ολόκληρη η σειρα?

Δημοσ.

Ψήνεστε να μην αναφέρουμε spoilers από promo και λοιπά; Ή να τα συζητάτε σε spoiler tag λέγοντας spoiler από promo trailer. Πραγματικά το Dexter μ' αρέσει να αρχίζω την κάθε σεζόν έχοντας ΜΗΔΕΝ πληροφορίες για το τι θα ακολουθήσει. Η αφήγησή του ποτέ δε με έχει απογοητεύσει. Αλλά όπως και να 'χει βλέπω σε λίγο να αναλύετε το trailer σκηνή-σκηνή και είπα να δράσω προληπτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...