Προς το περιεχόμενο

Dexter - 5η σαιζόν [προσοχή: SPOILERS ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 4η]

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν δω το πρωτο επ οταν βγει, θα ναι η ιδια αναμονη που ηδη κανω τοσους μηνες... No biggie

Και εννοειται πως δεν θα μπαινω κατα δω μερια :P

Δημοσ.
Βαλε και 3 μηνες να τελειωσει η σεζον για να τα εχουμε μαζεμενα... Απεχει πολυ ακομα :mad:

εγω δεν θαντεξω με τιποτα!! βλεπω και το SFU τωρα 3η σεζον και εχω πωρωθει αγρια!!! :-D

Δημοσ.
εγω δεν θαντεξω με τιποτα!! βλεπω και το SFU τωρα 3η σεζον και εχω πωρωθει αγρια!!! :-D

Γιαυτο ακριβως θαντεξω. Εχω ενα σωρο αλλες σειρες να με απασχολησουν οσο παιζεται το Dex, το sfu ειναι ενα απο αυτα μιας και εμεινα στην 2η σεζον..

guido εισαι κακος ρα :P

• Moderators
Δημοσ.

Στο φετινό comic con χθες ήταν το panel για το Dexter.

Δεν έχω βρει ακόμα βιντεάκια από τις ομιλίες/συζήτηση, αλλά παίχθηκε και ένα trailer για την 5η season (το οποίο επίσης δεν κυκλοφορεί ακόμα δημόσια).

Υπάρχουν δύο σχετικά άρθρα στο IGN:

Προφανώς προσοχή περιέχουν κάποια spoilers για την 5η season, ειδικά για όσους δεν θέλουν να ξέρουν τίποτα για αυτή.

SDCC 10: We've Seen The New Dexter Trailer (IGN TV 22/07/10 by Matt Fowler)

SDCC 10: 10 Things About Dexter Season 5 (IGN TV 22/07/10 by Matt Fowler)

Δημοσ.

Ο Praetorian είναι κακός άνθρωπος. Και νόμιζα ότι με το τέλος του Lost τελείωσε και ο εφιάλτης των spoilers...

Δημοσ.

Κακός ή όχι το καταευχαριστήθηκα το trailer, θενκς Pra.

Χαίρομαι που ποιοτικά φαίνεται να κρατάει τα ίδια υψηλά στάνταρ. Μόνο στο Lost έχω συναντήσει παρόμοια ευχαρίστηση και ειδικά στην έκτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...