Προς το περιεχόμενο

Περί μη επiτρεπτών και προσβλητικών avatar

@@sos@@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους όρους χρήσης διάβασα αυτό :"Η ομάδα διαχείρισης του insomnia μπορεί να αφαιρέσει υπογραφές και avatar τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά."

Kαι έχω το εξής ερώτημα :Ποιά avatar θεωρούνται μη επιτρεπτά ή προσβλητικά ;

Δημοσ.

Αυτά που κρίνονται ως τέτοια από την ομάδα διαχείρισης του Insomnia! :P

Πιο σοβάρα τώρα: Δε μπορεί να δοθεί κατηγορηματική απάντηση στο ερώτημα που να καλύπτει όλες τις πιθανές κατηγορίες avatar και κατ' επέκτασιν, την φαντασία/ευρηματικότητα/ανοιωθίλα :-D του συνόλου των μελών του φόρουμ. Κατά περίπτωση θα κριθεί κάτι τέτοιο, αν είναι απαραίτητο. Κατά τ' άλλα, λίγος κοινός νους είναι αρκετός νομίζω για την επιλογή avatar: Δε φαντάζομαι π.χ. κάποιο μέλος που θα κρεμάσει για avatar τα #$%^ του Καράμπελα ή το $#^&&* της Χάιδως να περιμένει ότι δε θα το σφάξουμε σε dt μόλις το πάρουμε πρέφα...

Δημοσ.

Μμμ, χονδρικά θα μπορούσαμε να πούμε αυτά τα οποία κατά την κρίση του έχοντος την ιδιοκτησία και ακολούθως των αρμοδίων για τη διαχείριση του site, καθώς και όσα δεν συμφωνούν με τους όρους - κανόνες χρήσης του forum. (ελαφρό έντιτ γιατί ούτε και γω ήξερα τι διάβαζα...)

Λίγο πολύ, όσα είπε ο μαγαζάτορας. :P

edit: ανάθεμα πόσο γρήγορα πέρασαν τρία λεπτά...

Δημοσ.
Αυτά που κρίνονται ως τέτοια από την ομάδα διαχείρισης του Insomnia! :P

Πιο σοβάρα τώρα: Δε μπορεί να δοθεί κατηγορηματική απάντηση στο ερώτημα που να καλύπτει όλες τις πιθανές κατηγορίες avatar και κατ' επέκτασιν, την φαντασία/ευρηματικότητα/ανοιωθίλα :-D του συνόλου των μελών του φόρουμ. Κατά περίπτωση θα κριθεί κάτι τέτοιο, αν είναι απαραίτητο. Κατά τ' άλλα, λίγος κοινός νους είναι αρκετός νομίζω για την επιλογή avatar: Δε φαντάζομαι π.χ. κάποιο μέλος που θα κρεμάσει για avatar τα #$%^ του Καράμπελα ή το $#^&&* της Χάιδως να περιμένει ότι δε θα το σφάξουμε σε dt μόλις το πάρουμε πρέφα...

Και αν πουμε βαλεις μια νεαρα η οποια φορα μπικινι αλλα ακουμπαει το αιδειο της,μπορει να το εκλαβουμε οτι απλα την ξυνει σε εκεινο το σημειο και να επιτραπει.:rolleyes:

Δημοσ.

Εξαρτάται: Μήπως τη λένε Χάιδω... ; :lol:

ΥΓ: Το έχω δει το avatar που υπονοείς, και όχι, δεν είναι ίδια περίπτωση με αυτό που έφερα στο παράδειγμά μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στους όρους χρήσης διάβασα αυτό :"Η ομάδα διαχείρισης του insomnia μπορεί να αφαιρέσει υπογραφές και avatar τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά."

Όποια θεωρούνται ως τέτοια από την ιδιοκτησία του forum και την ομάδα διαχείρισης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...