ikskarda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια . Θελω να καθαρισω το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη (Amd X2 4400+) . Η ψυχτρα ειναι μια stock που ειχα απο τον 3500+ της AMD . Παλιοτερα 2 φορες που ειχα προσπαθησει να βγαλω την ψυχτρα απο τον 3500+ ηταν παντα κολλημενος στην ψυχτρα και προσπαθουσα με μαχαιρακι να τον αποκολλησω (και ειχα τρομερο αγχος) . Αργοτερα αφου τα ξεκολλουσα , ανοιγα το διακοπτακι (το οποιο ηταν κατω οταν εβγαζα την ψυχτρα , ειναι λογικο αυτο ? ) εβαζα τον cpu πανω στο socket και κατεβαζα το διακοπτακι κατω για να ασφαλισει . μετα καθαριζα τον cpu με χαρτοπετσετα και εβαζα λιγη παστα στο κεντρο και κουμπωνα ξανα την ψυχτρα ... για κακη μου τυχη οταν αγορασα απο ebay τον 4400+ και ηθελα να τον βαλω στην μητρικη μου , οταν εβγαλα τον 3500+ βγηκε ξανα με την ψυχτρα και στραβωσα και 3 δοντακια οποτε τον κατεστρεψα λογικα και δε θελω να παθω το ιδιο . οποτε τωρα τι πρεπει να κανω που δεν εκανα σωστα για να αλλαξω παστα και να καθαρισω το ανεμιστηρακι ? γενικως τι συμβουλες δινετε ? σε λιγες μερες θα παρω νεο υπολογιστη με Amd Phenom 965 με την scythe mugen 2 και δε θελω να κανω καμια πατατα . Ειχα αγορασει απο πλαισιο οταν πηρα και τον 4400+ αυτην την παστα , να βαλω αυτην και στα 2 pc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αν σου κολλάει να το ζεστένεις λίγο για να ζεσταθεί η πάστα ωστε να ξεκολίσει πιο εύκολα. Τη διαδικασία σωστά την κάνεις. Α και κάτι άλλο, αν δεν έχεις παραγγείλει τον επεξεργαστή άλλαξε τον με τον 955 και με ένα απλό o/c δλδ 0,2Ghz τον κάνεις σαν τον 965 και γλιτώνεις και 25Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 skim045, προφανώς αναφέρεται στο s939, το οποίο είναι ο πρόγονος του ΑΜ2, οπότε ακόμα πιο παλιό απ΄το ΑΜ3. ikskarda, αν έχεις τη δυνατότητα να σηκώσεις το διακοπτάκι πριν αφαιρέσεις την ψύκτρα, κάν' το κι ας βγει πάλι κολλημένος πάνω στην βάση της ψύκτρας. Τουλάχιστον δε θα συναντήσει δυσκολία στο "έβγα". Την AS5 μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις άνετα. Προτείνεται μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ( ...με την AS5 σου κολλούσε ; Θεωρείτε, δίκαια, από τις πιο "εύκολες" πάστες... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 νομιζω παιδες γιατι εχουν περασει και 5 χρονακια , οτι η παστα ηταν η στοκ που δινεται μαζι με τον cpu και τον ανεμιστηρα του . και ναι μιλαμε για socket 939 , ευτυχως που οταν χαλασα τον 3500+ , ειχα προλαβει και ειχα στα χερια μου τον 4400+ , στον οποιο εβαλα την AS5 και θελω το σαββατοκυριακο να του αλλαξω παστα και να καθαρισω τον ανεμιστηρα .... ειμαι κοντα στον 1 χρονο με την παστα και καπου διαβασα οτι πρεπει να αλλαζει καθε 6 μηνες περιπου για αυτο σκεφτομαι να κανω ολη αυτη τη φασαρια (αν και ανοιδεος καπως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 H AS5 δύσκολα στεγνώνει, δε νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να την αλλάξεις. Εκτός κι αν δε βαριέσαι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 καλως , τουλαχιστον παιρνω γνωσεις για τον νεο υπολογιστη μην κανω καμια πατατα και στραβωσω τα δοντακια του και τον κλαιω μετα ... δεν αλλαζετε μετα ο cpu ετσι ? δεν εχει εγγυηση για αλλαγη αν συμβει κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μπα.. νομίζω πως δεν υπάρχει ούτε μία στο μύριο να στον αλλάξουν με σπασμένα pins. Πάντως δεν είναι απίθανο να κολλήσουν και να παίξει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 δεν ηταν σπασμενα ... απλα ειναι λυγισμενα 3 pins στην κατω δεξια γωνια ... αλλα γενικως το βλεπω χλωμο παντως να αλλαζουν cpu απο δικη σου βλακεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δοκίμασες να τα ισιώσεις; Δεν είναι δύσκολο, μου 'χει τύχει παλιότερα. Αν ναι, τον τοποθέτησες χωρίς αποτέλεσμα; Αν δε φαίνεται τίποτα, τι να σου προσάψουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 δεν ηταν σπασμενα ... απλα ειναι λυγισμενα 3 pins στην κατω δεξια γωνια ... αλλα γενικως το βλεπω χλωμο παντως να αλλαζουν cpu απο δικη σου βλακεια Στον επεξεργαστη ειναι παρα πολυ ευκολο να ισιωσεις τα Pins... Παιρνεις ενα μηχανικο μολυβι για μεγαλυτερη ακριβεια αλλα και με τσιμπιδακι για τα φρυδια μια χαρα κανεις δουλεια Τα ισιωνεις περιπου με το ματι και μετα παιρνεις μια καρτα(τηλεκαρτα για παραδειγμα) και περνας 5-10 φορες προς ολες τις κατευθυνσεις(οριζοντια καθετα,διαγωνια)την καρτα απο τα σημεια που ητανε τα στραβα pin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εκτός κι αν έχουν στραβώσει τόσο που στην προσπάθεια να τα φέρεις στα ίσια τους, σπάσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ε νταξ...Μετα παμε σε καλαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:41 ---------- Βασικα ειναι εφικτο κατι τετοιο;;; Να κολλησεις δηλαδη τα Pin Με καλαι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikskarda Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 πλεξουδες εχουν γινει αλλωστε ενταξει ειμαι με τον 4400+ ,απλα ο 3500+ θα ηταν καβατζα (για το πολυ παλιο μου socket) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Εχω και εγω ακριβως το ίδιο προβλημα εβγαλα σημερα τον επεξεργαστη για να αλλαξω ψηκτρα και βγηκε μαζι με την ψυκτρα ειναι μια χαρα απο οτι φενετε απλα κολημενος πανω στην ψηκτρα τι κανω τωρα? εχω τον phenonm 965 μαζι με stock ψηκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.