rhaos69 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας...Δεν ηξερα σε ποιο ακριβως τομεα να γραψω απλα επελεξα αυτον γιατι πιστευω εχει να κανει πιο πολυ με το θεμα του leopard.... Πριν λιγες μερες αγορασα ενα macbook pro κ επειδη τωρα αρχιζω κ μαθαινω το λειτουργικο του εχω ενα προβληματακι το οποιο δεν εχω καταφερει να λυσω.... Ασχολουμαι αρκετα με το θεμα του pc djing κ χρησιμοποιω το προγραμμα traktor pro....αυτο που θελω να κανω ειναι να καταφερω να χρησιμοποιω 2 καρτες ηχου, μια του υπολογιστη, κ μια του μεικτη ετσι ωστε να ακουγεται ο ηχος ( η το master ouptut) μεσω των ηχειων του υπολογιστη κ τα ακουστικα μεσω της καρτας ηχου του μεικτη (γιατι θα είναι συνδεδεμενα στο μεικτη) ....Στα windows αυτο το ειχα καταφερει μεσα απο το ASIO4ALL. Στον mac διαβασα οτι γινεται μεσω aggregate device αλλα δε μπορω να κανω, γιατι παρ'ολου που βλεπει τη καρτα ηχου του μεικτη ο υπολογιστης, δε μου τη βγαζει σαν επιλογη στη δημιουργια aggregate device..... Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευσπροδεκτη..... Ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω η εφαρμογη Airfoil της Rogue Amoeba που κανει hijack τον ήχο σε βοηθήσει.Νομιζω λέγεται soundflower το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 το τρακτορ βλέπει τις κάρτες ήχου χωρίς πρόβλημα και αποσο ξέρω πέραν από εγκατάσταση της κάρτας δεν χρειζεται να κανείς κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhaos69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 zerocool γνωριζω οτι μπορεις να ρυθμισεις μεσα απο το traktor την καρτα ηχου για τα outputs k inputs αλλα μπορεις να βαλεις μονο μια καρτα απο την οποια θα βγαινει ο ηχος.... εγω θελω απο το laptop να ακουγεται το master output, να χρησιμοποιηται δηλαδη η καρτα του υπολογιστη, και τα ακουστικα να ακουγονται απο το μικτη, δηλαδη να χρησιμοποιουν τη καρτα του μικτη..... Αρα να λειτουργουν κ οι 2 καρτες ταυτοχρονα.....Γι'αυτο στα windows χρησιμοποιουσα το ASIO4ALL γιατι μου εδινε αυτη τη δυνατοτητα...... atheatos οσο αφορα το προγραμματακι θα το ψαξω και θα γραψω εντυπωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δες αυτό http://www.apple.com/pro/techniques/aggregateaudio/ έχεις κάρτα ξεχωριστή (ποια; ) ή midi controller με κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhaos69 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχω midi controller με κάρτα ηχου... Συγκεκρημενα εχω το reloop digital jockey 2 interface edition..δοκίμασα το πιο πάνω προγραμματακι αλλά είχα το πρόβλημα ότι ακουγόταν από τα ακουστικά και το master output παρολου που εψαξα όλες τις πιθανές ρυθμησεις... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κανε uninstall το reloop και κάνε delete τα settings του traktor. Μετά restart και βάλε τους τελευταίους driver της reloop. Κάνε import τα midi settings και ρύθμισε το traktor όπως γράφει στο manual. Λογικά πρέπει να δουλέψει, δες και το balance κουμπί στο traktor για τα ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGnostICxv Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου και το hercules II το ιδιο κανει με τα ακουστικα ( ακους both δηλαδη ) δεν φταιει το OS σε αυτο.δοκιμασε αλλο 2 traktor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.