waves Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Έστω, ότι ο server μου βγαίνει με εξωτερική IP 62.χ.χ.χ. και η εσωτερική του είναι 192.x.x.x. Υπάρχει δυνατότητα, όντας μέσα στο δίκτυο βλέπω την εξωτερική; Μήπως, όταν πατάω 62.χ.χ.χ. να μεταφέρεται στην 192.χ.χ.χ. μόνο για εντός του δικτύου; Ευχαριστώ
Bspus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Απότι καταλαβαινω δεν θελεις απλως να μαθεις ποια ειναι η εξωτερικη IP, το ξερεις αυτο. Αρα το whatismyip δεν θα βοηθησει. Μηπως εννοεις οτι θελεις να χτυπας ip 62.χ.χ.χ μεσα στον browser πχ και αυτοματα να τη μεταφραζει σε 192.x.x.x? Τι θελεις να πετυχεις με αυτο?
DDoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Απο οτι καταλαβα και εγω.......... NAT θελει να κανει τελικα
waves Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μηπως εννοεις οτι θελεις να χτυπας ip 62.χ.χ.χ μεσα στον browser πχ και αυτοματα να τη μεταφραζει σε 192.x.x.x? Ακριβώς αυτό. Γίνεται; Τι θελεις να πετυχεις με αυτο? Επειδή, η σελίδα μου είναι link σε άλλο site, θέλω όλοι μέσα στο δίκτυο μου να μπορούν να κάνουν κλικ και να ανοίγει.
Bspus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εφοσον οι υπολογιστες του δικτυου σου εχουν ηδη προσβαση στο ιντερνετ (υποθετω αφου θα βλεπουν τη σελιδα σου σαν link απο αλλο site) θα πρεπει να δουλευει ετσι οπως ειναι. Οπως δηλαδη ο server σου εξυπηρετει clients εκτος του δικτυου σου τωρα, προφανως με static NAT που καποιος εχει ηδη ρυθμισει, αυτο που θες υπαρχει ηδη. Και ο εσωτερικος client οταν χτυπαει την 62.x.x.x θα μεταφραζεται κανονικα σε 192.x.x.x. οπως για τους αλλους
waves Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εφοσον οι υπολογιστες του δικτυου σου εχουν ηδη προσβαση στο ιντερνετ (υποθετω αφου θα βλεπουν τη σελιδα σου σαν link απο αλλο site) θα πρεπει να δουλευει ετσι οπως ειναι 'Οταν κάνουν κλικ στο link δεν ανοίγει.. Μόνο με την εσωτερική i.p. την βλέπουν. internet έχουν κανονικά
immunity Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ο server τρέχει? αν μπεις απο άλλο δίκτυο το λινκ λειτουργει ?
Bspus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οντως, εχεις δοκιμασει αν δουλευει το λινκ απο οπουδηποτε αλλου? Γιατι αν δεν δουλευει, το προβλημα σου δεν ειναι αυτο που περιεγραψες στο πρωτο ποστ, αλλα το πιο βασικο "πως βγαζω ενα site εξω με public IP" Αν ολο το συστημα το εχεις στησει εσυ, μαλλον δεν εγινε ποτε το αντιστοιχο port forwarding στο router. Κοινως, το site σου ποτε δεν υπηρξε για τον εξω κοσμο. Εχω ομως μια υποψια οτι εσυ θες να ειναι προσβασιμο μεν απο τη σελιδα του αλλου site, αλλα μονο για τους υπολογιστες του δικου σου δικτυου. Σε αυτην την περιπτωση, πολυ απλα βαλε το λινκ στο αλλο site ως 192.χ.χ.χ. Οποιος υπολογιστης του δικου σου δικτυου πατησει στο λινκ, θα δουλεψει κανονικα. Για τους αλλους δεν θα δουλευει
waves Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Το site από οπουδήποτε αλλού δουλεύει κανονικά.Με την εξωτερική i.p βέβαια 62.x.x.x Επίσης εντός δικτύου δουλεύει με την εσωτερική i.p. 192.x.x.x. Εγώ θέλω οι υπολογιστές εντός δικτύου να βλέπουν/μεταφράζουν την εξωτερική 62.χ.χ.χ στην εσωτερική 192.χ.χ.χ, ώστε όποιος (εντός δικτύου) κάνει κλικ στο link να βλέπει το site.
Bspus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ε δεν ειμαστε καλα. Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Ping απο τα pc μπορεις να κανεις την 62.χ.χ.χ?
random Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 οι εντος lan clients, βγαίνουν ιντερνετ μεσω proxy, ή ειναι κατευθειαν κουμπωμένοι στον ρουτερ; γιατι παίζεις με IP's και δεν χρησιμοποιείς names ( myserver1, http://www.mysite.gr, κλπ ) ? εστω και free/dynamic (πχ no-ip.org, dyndns.com )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.