UNPAIKTABLE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Psaxnw afton ton kairo gia DVD Player, oxi aparaithta gia ton ypologisth. Thelw na to ekmetaleftw kai ws DVD player alla kai ws mp3 player. Epishs me noiazei kai to portability mias tetoias syskevhs. Opote, katelhksa sto SONY Picot 'h pio formally sto SONY DVP-DQ1. Kai apla tha ithela na akousw kapoia gnwmh - empeiria gia thn sygkekrimenh syskevh. Thank you
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Από μέρα σε μέρα περιμένω να μου έρθει αυτό. Είναι πολύ φθηνό ($80 + $47 ταχυδρομικά από ΗΠΑ) και γίνεται region-free πανεύκολα. Γιά το Sony ξέρεις τιμή; Είναι ωραίο στην εμφάνιση αλλά ίσως να είναι αρκετά ακριβό γι'αυτά που προσφέρει.
UNPAIKTABLE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 ti marka einai afto omws re sy? Exeis diavasei kanena review? Pantws to SONY epeidh einai portable kai gamato emfanisiaka einai poly kalh periptwsh pistevw. Kai den einai poly akrivo. Kanena 200ari evrw isws na exei..
UNPAIKTABLE Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Ta specifications tou einai edw: Specifications
dim_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2002 Αυτό είναι το site της εταιρίας http://www.cyberhome.com. Reviews έχω διαβάσει γιά άλλα προϊόντα της εταιρίας και ήταν αρκετά καλές αν λάβουμε υπ'όψη και την τιμή. Τα specs του Sony δεν είναι και τίποτε το ιδιαίτερο. Ένα πολύ απλό player με μοναδικό προσόν τη φορητότητα και το design. Αν έχει πάνω από 150-200, κατά τη γνώμη μου, είναι κοροϊδία. Με 145 παίρνεις αυτό που συνδέεται με PC μέσω USB/Firewire και είναι και DVD-rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.