nikosmakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σε ολους θα ηθελα να ρωτησω για ενα προβλημα που μου παρουσιασε ο υπολογιστης μου και πιθανον να φταιει η καρτα γραφικων και θα ηθελα μια γνωμη ακομα. τον ειχα ανοιχτο και σε μια φαση ξεθωριασαν τα χρωματα και κολλησε, εκανα επαννεκινηση και μου τα εβγαζε μισο ξεθωριασμενα τα χρωματα και εμφανιζε λεπτες χρωματιστες στιλες και πριν μπει στα windows κολαει και δεν δειχνει τπτ. αν ξερει καποιος ας απαντηση ευχαριστω.
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πιθανότατα αυτή φταίει. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις.
nikosmakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 το δοκιμασα φιλε μου τπτ το ιδιο πραγμα μου κανει.
nikosmakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 βασικα αυτο ειναι ενα προβλημα μιας και δεν εχω αλλη για να δοκιμασω. τουλαχιστον μπορεις να μου προτυνεις ενα μοντελο ωστε να δουλευει πανω στο pc καλα? το προηγουμενο ηταν GeForce 6600 256MB Graphics Card Και εχω βαλει στο ματι αυτην εδω που εχει και καλη τιμη και θα μπορει να δουλευει πανω στο pc μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514315 τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη ειναι pentium 4 στα 3GHz ram 3G δροφοδοτικο (300 η 350) γτ μερικες που ειδα θελουν 400+ PCI ειναι η θυρα.
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι κακή επιλογή η 4650 για το συγκεκριμένο σύστημα. Αλλά θα σου πρότεινα να βεβαιωθείς πως το πρόβλημα είναι της κάρτας δοκιμάζοντας μία δανεική πρώτα.
nikosmakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 αυτο σιγουρα θα τ δοκιμασω που μου λες, παντως απ οτι αλλο κοιταξα δεν εφτιαγε κατι αλλο. αν χτυπαγε τον σκληρο η την μιτρικη καρτα δεν νομιζω να ανοιγε το pc καθολου ετσι δεν ειναι?
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Θα είχες διαφορετικά συμπτώματα. Τέτοιες παραμορφώσεις κατα 90% προκαλούνται από την κάρτα.
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ...και ανθρώπινη η τιμή της MSI, που μάλλον θα σου χρειαστεί
nikosmakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 η τιμη μια χαρα ειναι μιας και το pc μου ειναι πιο παλιο ελεγα να μην παρω μια πολυ γρηγορη καρτα γραφικων και το pc την αναγκαζει να μην τρεχει στην κανονικη της ταχυτητα. παντως κοιταξα και τους πυκνοτες πανω στην καρτα γραφικων και δεν ειναι κανενας σκασμενος...
@topos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Mια χαρα θα του παει η 4650.. Ειναι κ ετη φωτος ταχυτερη απο την 6600 που ειχες..
marvinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 μολις πηρα νεο pc σε κομματια, συνδεσα τα παντα, ξεκιναει , ανεμιστηρες οκ, αλλα δε δειχνει τπτ η οθονη και δεν ακουω κατι απο τον σκληρο. επισης δεν κλεινει παρα μονο απο το psu (εχω ξανακοιταξει τις συνδεσεις ). καμμια ιδεα παρακαλω?
phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά δημιούργησε δικό σου thread. Λογικό να μην ακούς τίποτα απ' το δίσκο, αφού ξεκινάει όταν περνάει το POST. Τσέκαρε όλες τις συνδέσεις πάλι.
marvinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικά δημιούργησε δικό σου thread. Λογικό να μην ακούς τίποτα απ' το δίσκο, αφού ξεκινάει όταν περνάει το POST. Τσέκαρε όλες τις συνδέσεις πάλι. τελικα το βρηκα, δεν ειχα συνδεσει κατι. νασαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.