ANHLIKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν νομίζω πως η Sony έχει κάποιο όφελος οταν "τσιπάρουμε" τα PS της. Διότι, ουσιαστικά το κέρδος της βγαίνει απο τα παιχνίδια και τα περιφεριακά. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας, το παράνομο ειναι παράνομο._ Πόσοι απο μας έχουν κλέψει Λαμπο και πανάκριβα κοσμήματα? Και αυτά ακριβά είναι...Δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν όλοι... ΥΓ δεν το παίζω κάτι, όλοι έχουμε μπει σε αυτο το τρυπάκι. Με την διάφορα όμως οτι κάποιοι το κάνουν συνειδητά.
prigipa_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Κι επειδη δεν ειναι κακουργημα; Εχει καμμια ιδιαιτερη σημασια; Δεν θα μας βγάλει πουθενα η συζήτηση αυτη... Απλά εγώ όσο υψηλές τιμές βλέπω τότε λέω ΝΑΙ στην πειρατεία... Οι τιμές ας έρθουν σε normal τιμές για να πω το αντίθετο..
Antretng Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα μας βγάλει πουθενα η συζήτηση αυτη... Απλά εγώ όσο υψηλές τιμές βλέπω τότε λέω ΝΑΙ στην πειρατεία... Οι τιμές ας έρθουν σε normal τιμές για να πω το αντίθετο.. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει όσο υπάρχει τόσο μεγάλο ποσοστό πειρατείας καθώς η εναπομείνουσα ζήτηση είναι ανελαστική και αυτό δίνει την δυνατότητα υψηλότερης τιμολόγησης στις εταιρίες.
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θα μας βγάλει πουθενα η συζήτηση αυτη... Απλά εγώ όσο υψηλές τιμές βλέπω τότε λέω ΝΑΙ στην πειρατεία... Οι τιμές ας έρθουν σε normal τιμές για να πω το αντίθετο.. Ποιος θα καθορισει τις νορμαλ τιμες; Σε ποια χωρα, και με ποιο "μισθο" θα καθοριστουν οι νορμαλ τιμες;
prigipa_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος θα καθορισει τις νορμαλ τιμες; Σε ποια χωρα, και με ποιο "μισθο" θα καθοριστουν οι νορμαλ τιμες; Αυτο δεν είναι δικό μου θέμα ας κόψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι...
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο δεν είναι δικό μου θέμα ας κόψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι... Υπαρχουν αρμοδιοι που καθοριζουν τιμες σε παγκοσμια προιοντα;
Antretng Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο δεν είναι δικό μου θέμα ας κόψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι... Εγώ ξέρω πχ ότι η τιμή ενοικίασης ταινιών ήταν φυσιολογικότατη αν αναλογιστείς πόσο απήχηση είχε. Απλά μετά βγήκε το τσάμπα και γλυκαθήκαμε.
prigipa_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Υπαρχουν αρμοδιοι που καθοριζουν τιμες σε παγκοσμια προιοντα; Να αυξήσουν τους μισθούς αν θέλουν οι τιμές να παραμείνουν σε αυτα τα επίπεδα αλλα τι λεώ εδώ όσο πάμε και μας τα παίρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να καλύψουν τα χρέη... Εγώ ξέρω πχ ότι η τιμή ενοικίασης ταινιών ήταν φυσιολογικότατη αν αναλογιστείς πόσο απήχηση είχε. Απλά μετά βγήκε το τσάμπα και γλυκαθήκαμε. Δυο ευρώ η ενοικίαση DVD τι θα λεγες να ήταν π.χ στα 80 λεπτά...? Δεν είναι πιο προσιτή...?
vasi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 είναι πολύ ακριβή,2,30 ευρω,συν αν θα την καθυστερήσεις,σε χρεώνουν 2 ευρώ την ημέρα, να βγάλει και το μαγαζί το μεροκάματο....
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Να αυξήσουν τους μισθούς αν θέλουν οι τιμές να παραμείνουν σε αυτα τα επίπεδα αλλα τι λεώ εδώ όσο πάμε και μας τα παίρνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να καλύψουν τα χρέη... Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι δεν μιλας για την ελλαδιστα σου, οτι ειναι αυτη που θα κινησει τα νηματα, οποτε το να λες να αυξησουν τους μισθους ειναι τουλαχιστον ατοπο. Οταν ενα site παγκοσμιας εμβελειας οπως ας πουμε το amazon εχει ενναια τιμη σε ενα cd για ολο τον κοσμο, μηπως θα επρεπε να βγουμε και στους δρομους να απαιτησουμε αυξηση μισθων για να αγορασουμε τα cd μας; Εχουμε ξεφυγει τελειως η μου φαινεται; Θεωρουμε το να αγορασουμε το ταδε νεο cd υψιστης σημασιας που χρειαζεται να πιεσουμε το κρατος για αυξηση μισθων; Δυο ευρώ η ενοικίαση DVD τι θα λεγες να ήταν π.χ στα 80 λεπτά...? Δεν είναι πιο προσιτή...? Τα 80 λεπτα με τι κριτηριο τα βαζεις; γιατι ας πουμε δεν βαζεις 1,20 ή 40 λεπτα; Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι τα 80 λεπτα ειναι υπεραρκετα για να κρατησει καποιος ενα μαγαζι τετοιο;
o_magazatoras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Patriot,έχεις κουράγιο ακόμα!respect.
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Patriot,έχεις κουράγιο ακόμα!respect. Ειμαι σε αδεια, οποτε...
prigipa_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι δεν μιλας για την ελλαδιστα σου, οτι ειναι αυτη που θα κινησει τα νηματα, οποτε το να λες να αυξησουν τους μισθους ειναι τουλαχιστον ατοπο. Οταν ενα site παγκοσμιας εμβελειας οπως ας πουμε το amazon εχει ενναια τιμη σε ενα cd για ολο τον κοσμο, μηπως θα επρεπε να βγουμε και στους δρομους να απαιτησουμε αυξηση μισθων για να αγορασουμε τα cd μας;Εχουμε ξεφυγει τελειως η μου φαινεται; Θεωρουμε το να αγορασουμε το ταδε νεο cd υψιστης σημασιας που χρειαζεται να πιεσουμε το κρατος για αυξηση μισθων; Τα 80 λεπτα με τι κριτηριο τα βαζεις; γιατι ας πουμε δεν βαζεις 1,20 ή 40 λεπτα; Εχεις κανει καποια μελετη και θεωρεις οτι τα 80 λεπτα ειναι υπεραρκετα για να κρατησει καποιος ενα μαγαζι τετοιο; Τα 80 λεπτά ήταν τυχαίο νούμερο... Όσον αφορά για την Ελλαδίτσα που αναφέρεις γιατί Ελλαδίτσα είναι κοίτα τους μισθούς που έχει η ΕΕ και μετα ξανα πες μου τους μισθούς της Ελλάδος...
pournaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τα 80 λεπτά ήταν τυχαίο νούμερο... Όσον αφορά για την Ελλαδίτσα που αναφέρεις γιατί Ελλαδίτσα είναι κοίτα τους μισθούς που έχει η ΕΕ και μετα ξανα πες μου τους μισθούς της Ελλάδος... Ναι αλλα με τυχαια νουμερα δεν μπορεις να κανεις δουλεια, γιατι εσυ θα πεις "η το βαζεις 80 λεπτα η το κατεβαζω" και ο αλλος να θεωρει οτι και τα 80 ειναι πολλα οποτε αυτος να θελει να πεσει στα 20 να ωστε να μην το κατεβασει. Δηλαδη αν ποτε ανεβαιναν οι μισθοι σε επιπεδα ΕΕ θα κοβοταν η πειρατια;
prigipa_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα με τυχαια νουμερα δεν μπορεις να κανεις δουλεια, γιατι εσυ θα πεις "η το βαζεις 80 λεπτα η το κατεβαζω" και ο αλλος να θεωρει οτι και τα 80 ειναι πολλα οποτε αυτος να θελει να πεσει στα 20 να ωστε να μην το κατεβασει.Δηλαδη αν ποτε ανεβαιναν οι μισθοι σε επιπεδα ΕΕ θα κοβοταν η πειρατια; Ένα υποθετικό νούμερο έβαλα... Ας τα κατεβάσουν και το ξανασυζητάμε... Χμ.. Ρωτάς...? Έχεις απορία...? Αν δεν γίνει δεν θα μάθεις ποτέ... Με την απορία θα μείνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις