Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν κάποιος μάθει κάτι για το συγκεκριμένο forum ας το πει για να αρχίσω να σβήνω αρχεία.

γιατι να σβηνεις?

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ανέκδοτα λες; σιγά μη μαζέψουν τους απλόαντερς

δεν έκλεισε ο γερμαναράς, ούτε θα κλείσει

έχει άκρες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν κάποιος μάθει κάτι για το συγκεκριμένο forum ας το πει για να αρχίσω να σβήνω αρχεία.

Για να μην με ΜΑΖΕΨΟΥΝ:lol:

implied-facepalm.jpg

Δημοσ.

Πάντως να πω κι εγώ ότι δε βρίσκω και πολύ σωστό οι μεγαλοdj να παίζουν μουσική και να μη δίνουν δεκάρα. Μήπως θα έπρεπε τα μαγαζιά να πληρώνουν δικαιώματα έτσι κι αλλιώς; (μήπως το κάνουν ήδη; )

Άμα βλέπω τους τύπους με το αλουμινένιο βαλιτσάκι, τα armani jeans τα χαμηλοζωσμένα και το περισπούδαστο ύφος χιλίων καρδιναλίων της μουσικής θρησκείας, ε, σκέφτομαι, δεν πρέπει να πληρώνουν και κάτι στους έρμους τους δημιουργούς; Μπας και σκοτώθηκαν να γράψουν καμιά νέα επιτυχία;

Δημοσ.
ανέκδοτα λες; σιγά μη μαζέψουν τους απλόαντερς

δεν έκλεισε ο γερμαναράς, ούτε θα κλείσει

έχει άκρες...

Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.Το συγκεκριμένο Forum είναι το καλύτερο για ταινίες και σειρές.

Δημοσ.
Θα μας μείνουν οι premium papidshare λογαριασμοί να τους κοιτάμε σε λίγο:P

Επειδή έκλεισαν μερικά ελληνικά sites που στο κάτω κάτω ήταν και χειρότερα απ'τα ξένα; :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδή έκλεισαν μερικά ελληνικά sites που στο κάτω κάτω ήταν και χειρότερα απ'τα ξένα; :P

μα δεν το ξέρες? greek>all! :P

Δημοσ.

δεν εχεις αδικο

εχουμε και τα ρωσικα :-D

Δημοσ.

δηλαδή εγώ που έχω 56 games και καμιά 30αρια ταινίες

πόσα θα πληρώσω??

καλά για software θα πληρώσω κάνα εκατομμύριο

Δημοσ.
δηλαδή εγώ που έχω 56 games και καμιά 30αρια ταινίες

πόσα θα πληρώσω??

καλά για software θα πληρώσω κάνα εκατομμύριο

Βασανιστήρια επιπέδου SAW :lol:

Δημοσ.

Οταν καποιο γκρουπ κανει διασκευη κομματιων απο μεγαλους και γνωστους μουσικους και τα παιζει ζωνταντα,ειναι συμφωνο με το νομο?

Οταν δηλαδη εγω καλεσω σπιτι μου 3 φιλους να δουμε μια ταινια ,ακομα και αν αυτη ειναι αγορασμενη θα ειμαι παρανομος για προβολη της ταινιας?

Οταν το youtube εχει τα κομματια ολω των καλλιτεχνων και το κατεβασμα τους δεν απαγορευεται,ειναι σωστο?

Ε! Ετσι και μερικοι θα κατεβαζουν τα απαντα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...