berny Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αν κάποιος μάθει κάτι για το συγκεκριμένο forum ας το πει για να αρχίσω να σβήνω αρχεία. γιατι να σβηνεις?
akele Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ανέκδοτα λες; σιγά μη μαζέψουν τους απλόαντερς δεν έκλεισε ο γερμαναράς, ούτε θα κλείσει έχει άκρες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αν κάποιος μάθει κάτι για το συγκεκριμένο forum ας το πει για να αρχίσω να σβήνω αρχεία. Για να μην με ΜΑΖΕΨΟΥΝ
danaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Πάντως να πω κι εγώ ότι δε βρίσκω και πολύ σωστό οι μεγαλοdj να παίζουν μουσική και να μη δίνουν δεκάρα. Μήπως θα έπρεπε τα μαγαζιά να πληρώνουν δικαιώματα έτσι κι αλλιώς; (μήπως το κάνουν ήδη; ) Άμα βλέπω τους τύπους με το αλουμινένιο βαλιτσάκι, τα armani jeans τα χαμηλοζωσμένα και το περισπούδαστο ύφος χιλίων καρδιναλίων της μουσικής θρησκείας, ε, σκέφτομαι, δεν πρέπει να πληρώνουν και κάτι στους έρμους τους δημιουργούς; Μπας και σκοτώθηκαν να γράψουν καμιά νέα επιτυχία;
neof1z Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ανέκδοτα λες; σιγά μη μαζέψουν τους απλόαντερςδεν έκλεισε ο γερμαναράς, ούτε θα κλείσει έχει άκρες... Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.Το συγκεκριμένο Forum είναι το καλύτερο για ταινίες και σειρές.
iakinthos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Θα μας μείνουν οι premium papidshare λογαριασμοί να τους κοιτάμε σε λίγο
tolis_01 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Θα μας μείνουν οι premium papidshare λογαριασμοί να τους κοιτάμε σε λίγο Επειδή έκλεισαν μερικά ελληνικά sites που στο κάτω κάτω ήταν και χειρότερα απ'τα ξένα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή έκλεισαν μερικά ελληνικά sites που στο κάτω κάτω ήταν και χειρότερα απ'τα ξένα; μα δεν το ξέρες? greek>all!
akele Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή έκλεισαν μερικά ελληνικά sites που στο κάτω κάτω ήταν και χειρότερα απ'τα ξένα; δεν εχεις αδικο εχουμε και τα ρωσικα
hackerW32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδή εγώ που έχω 56 games και καμιά 30αρια ταινίες πόσα θα πληρώσω?? καλά για software θα πληρώσω κάνα εκατομμύριο
neof1z Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 δηλαδή εγώ που έχω 56 games και καμιά 30αρια ταινίες πόσα θα πληρώσω?? καλά για software θα πληρώσω κάνα εκατομμύριο Βασανιστήρια επιπέδου SAW
prigipa_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Καλά έκαναν. Απαγορεύεται η παράνομη πώληση των μαμούθ Ποιος πούλησε...?
LuciferX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Οταν καποιο γκρουπ κανει διασκευη κομματιων απο μεγαλους και γνωστους μουσικους και τα παιζει ζωνταντα,ειναι συμφωνο με το νομο? Οταν δηλαδη εγω καλεσω σπιτι μου 3 φιλους να δουμε μια ταινια ,ακομα και αν αυτη ειναι αγορασμενη θα ειμαι παρανομος για προβολη της ταινιας? Οταν το youtube εχει τα κομματια ολω των καλλιτεχνων και το κατεβασμα τους δεν απαγορευεται,ειναι σωστο? Ε! Ετσι και μερικοι θα κατεβαζουν τα απαντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις