parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Από το συνδυασμένο traffic των κόμβων διασύνδεσης GRIX και AIX: http://www.gr-ix.gr/services/statistics/grix-aix-total/, το Weekly graph. Από 23Gbps peak που είχαμε μέχρι και την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να σταθεροποιείται λίγο κάτω από τα 9Gbps...
vocals_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Από το συνδυασμένο traffic των κόμβων διασύνδεσης GRIX και AIX: http://www.gr-ix.gr/services/statistics/grix-aix-total/, το Weekly graph. [ATTACH]23781[/ATTACH] Από 23Gbps peak που είχαμε μέχρι και την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να σταθεροποιείται λίγο κάτω από τα 9Gbps...
giorgosgudelias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Από το συνδυασμένο traffic των κόμβων διασύνδεσης GRIX και AIX: http://www.gr-ix.gr/services/statistics/grix-aix-total/, το Weekly graph. [ATTACH]23781[/ATTACH] Από 23Gbps peak που είχαμε μέχρι και την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας, τις τελευταίες μέρες φαίνεται να σταθεροποιείται λίγο κάτω από τα 9Gbps... :shock::shock::shock: Που και να γινόταν πραγματικές κινήσεις για την καταπολέμηση της πειρατείας. Φαίνονται οι τζάμπα επενδύσεις που γίνονται στην Ελλάδα για συνδέσεις internet. Τελείως αντιπαραγωγικές. Από την άλλη δείχνει το πόσο μαϊμούδες είναι οι περισσότεροι χρήστες στην Ελλάδα. Του είπαν θα μπαίνεις στο ga@@@o(ουσιαστικά μόνο αυτό έκλεισε) θα τα μετατρέπεις με το convertx και δεν σκαμπάζει τίποτα άλλο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:41 ---------- Δεν το χωράει ο νούς μου. 70% πτώση. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
parsifal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Από πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα επάνω στο γράφημα, η μέσω των 2 κόμβων διακινούμενη ποσότητα δεδομένων ανά 24ωρο έπεσε από τα 170 TB (Terabytes) περίπου στα 70 TB. Αν κάνουμε την παραδοχή ότι η πτώση αυτή οφείλεται στη διακοπή και μόνο της λειτουργίας των trackers της είδησης: 100TB/ημέρα λιγότερο πειρατικό υλικό διακινούμενο μεταξύ Ελλήνων χρηστών μόνο. Και αυτό, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τυχόν μείωση της κίνησης στα διεθνή κυκλώματα των Ελληνικών ISPs λόγω γενικότερου «κουμπώματος» των χρηστών αυτές τις μέρες και αποφυγή κατεβάσματος πειρατικού υλικού και από ξένους trackers ή Rapidshare links... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2009 από parsifal
disqualified Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Φτάσαμε να λέμε οτι οι κακοί της υπόθεσης είναι αυτοί που δημιουργούν κάτι και όχι οι isp που βγάζουν λεφτά εκμεταλλευόμενοι την δουλειά άλλων. Οι ISP;;;;;;;;;;;;;;;
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η "πειρατεια" ειναι φαινομενο ισως πιο θετικο απο οτι αρνητικο ,ειναι η ευκολια αποκτησης υλικου καθε ειδους και η (τουλαχιστον) "δοκιμη" του, η προβολη νεων,underground η απλα φτωχοτερων καλλιτεχνων (εκεινων που δεν προωθουνται απο τις κλικες της βιομηχανιας διασκεδασης),η προωθηση ποιοτικοτερου υλικου (λογω του τεραστιου ογκου ξεχωριζουν τα καλυτερα οπως και τα πιο διασημα),η μειωση του πλουτου των εταιρειων και του προσωπικου πλουτου υποκριτων-ειδωλων-διασκεδαστων που ως μονο σκοπο εχουν την οικονομικη αφαιμαξη του κοινου στο οποιο αναφερονται,οπως επισης και η προστασια του περιβαλλοντος λογω μειωσης συσκευασιων..
Evgenios1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μια καινουρια ειδηση. Η http://www.mininova.org εγινε νομιμη ! (???)
ixthy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Τη μεγαλυτερη πειρατια που γνωρισε η amiga το '90 που ηταν στις δοξες της αναλογικα με το συνολο των προγραμματων, και τα πενιχρα μεσα (μονο δισκετες), ουτε κατα διανοια δεν την φανταζοταν το pc. Αρα το παραδειγμα ειναι λαθεμενο, διοτι θα επρεπε η Amiga τωρα να μεσουρανει. Δεν νομιζω κανεις μας με amiga να αγορασε ποτε προγραμμα η παιγνιδι αυθεντικο, εκτων του workbench που ετσι κι αλλιως ερχοταν πακετο με το μηχανημα.Το pc εναντι των αλλων κυριαρχησε μονο και μονο για την μεταβλητοτητα του και τη δυνατοτητα αναβαθμισης του εναντι ολων των αλλων που ερχοταν φιξαρισμενα με ελαχιστες δυνατοτητες αλλαγων. Το ""εγώ κοστολογώ τη δουλειά μου όσο θέλω" είναι τρομερά επικίνδυνη!!! " σε τι ακριβως το αναφερεις ως επικινδυνο, και ποιος τελικα ειναι αυτος που θα βαλει μια κοστολογιση, στη δικη μου, τη δικη σου, και του αλλουνου τη δουλεια; Σοβαρολογείς; Δλδ όταν εγώ είχα 8088 ΧΤ δισκέτες δε δούλευα; Η αντιγρφή έπεφτε σύννεφο. Πόσοι είχαν amiga τότε και πόσοι συμβατά; Προφανώς και ήταν πιο εύκολο να βρεις τα πάντα τότε σε συμβατό pc παρά σε amiga, γιατί από τότε οι συμβατοί είχαν κυριαρχήσει! Η amiga βέβαια χάθηκε επειδή είχε θεωρηθεί αμιγώς ως παιχνιδομηχανή, ενώ τα pc έτρεχαν και "σοβαρές" εφαρμογές, ιδέα βεβαίως λανθασμένη. Το επειχήρημά σου για αναβαθμίσεις δεν το θεωρώ σωστό. Δλδ μπορούσα τότε εγώ στο XT μου να βάλω 286 και δεν το ξέρω; Ή μήπως μπορούσα να αναβαθμίσω την CGA, την Hercules, την Tandy, την EGA με VGA ή με SVGA; Μην μπερδεύεις το τι γίνεται τώρα με το τι γινόταν τότε εντάξει; Άσε και που ακόμα και σήμερα οι επιλογές για αναβάθμιση χωρίς αλλαγή μητρικής, είναι και πάλι περιορισμένες, ειδικά στο στρατόπεδο της intel! Και φυσικά τότε η Amiga ήταν πολύ ικανότερο μηχάνημα από τα "συμβατά". Βέβαια το παράδειγμά μου πήγαινε περισσότερο προς την Apple, παρά προς την Commodore, αλλά αν θες να μείνουμε στην Commodore εγώ ειλικρινά ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κυριάρχησε! Άσε που ήταν και ο πρώτος Η/Υ με γραφικό interface! Τώρα αν έχεις εσύ κάποια άλλη εξήγηση, πέρα από την καθαρά φτωχομπινεδιάρικη λογική που διακατέχει τους καταναλωτές, στο γιατί κυριάρχησαν τα συμβατά είμαι όλος αυτιά. Ίσως βέβαια ότι φαίνεται πιο άσχημο να θεωρείται και πιο επαγγελματικό!!! Είναι και αυτό μια λογική! Πάντως προσωπικά πιστεύω ότι τα συμβατά επικράτησαν για λόγους καθαρά οικονομικούς, βιομηχανικούς και marketing και όχι γιατί άξιζαν κάτι! Τουλάχιστον όχι τότε!
kinezos69 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 black humor , προσφορά WD 1,5 ΤΒ: http://www.getitnow.gr/ ...αιντε γέμισε τον νόμιμα αν μπορείς
Evgenios1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 black humor , προσφορά WD 1,5 ΤΒ: http://www.getitnow.gr/ ...αιντε γέμισε τον νόμιμα αν μπορείς 1,5 tb = 7500 τραγουδια λεει.. (στο βιντεακι)
timekeeper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 http://www.dimokratiki.gr/article.asp?articleID=2755&catID=18&pubID=1 Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, η ταυτοποίηση του ενός, έγινε με διασταύρωση των στοιχείων που είχε δηλώσει στο Facebook...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 1,5 tb = 7500 τραγουδια λεει.. (στο βιντεακι) ... τα οποία θα μπορούσαν να είναι αγορασμένα νομίμως - είτε από τις επίσημες ιστοσελίδες συγκροτημάτων είτε από online μουσικά καταστήματα όπως το iTunes Music Store.
o_magazatoras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ... τα οποία θα μπορούσαν να είναι αγορασμένα νομίμως - είτε από τις επίσημες ιστοσελίδες συγκροτημάτων είτε από online μουσικά καταστήματα όπως το iTunes Music Store. Ναι.Αν ήταν να τα αγοράσεις,θα σου δίνανε και έναν 1.5άρη στο τζαμπέ,κάτι σαν τις σακούλες που δίνουν τα μαγαζιά και βάζουν μέσα τα πράματα που αγόρασες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ναι.Αν ήταν να τα αγοράσεις,θα σου δίνανε και έναν 1.5άρη στο τζαμπέ,κάτι σαν τις σακούλες που δίνουν τα μαγαζιά και βάζουν μέσα τα πράματα που αγόρασες. Σύμφωνοι αλλά ήθελα να αποδείξω την εύκολη κατάρριψη του, ούτως ή άλλως φαιδρού, επιχειρήματος "γιατί να έχω σκληρό δίσκο 1,5 ΤΒ; άρα θα πρέπει να τον γεμίσω πειρατικά...".
Προτεινόμενες αναρτήσεις