Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατι κάποιοι τα έχετε μπερδέψει και τα έχετε κάνει όλα ένα.

1ο Βλέπω συνέχεια αναφέρεστε στο rapid κτλ Είναι μια υπηρεσία που έχει φτιαχτεί για να ανεβάζεις νόμιμα αρχεία, στην πράξη ναι ανεβαίνουν παράνομα αρχεια (ταινίες, μουσική κτλ) αλλα μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει ρεπορτ και τα αρχεία σβήνονται και δευτερη φορά αν ξανα ανεβάσεις υλικό και αποδειχτεί πάλι παράνομο χάνεις τον λογαριασμό σου.

2ο Λέτε ότι ότι κάποια software είναι αδικαιολόγητα ακριβά και γι’αυτό δεν τα αγοράζεται παρα μόνο αν πέσουν οι τιμες.

Πόσοι από εσάς έχετε δλδ νόμιμα το winrar (για 9 Users κάνει 23ευρώ) (ακόμα και να μην το πληρώσεις λειτουργεί απλα σου βγάζει μήνυμα στην αρχή, αλλα επείδη είμαι μεγάλος hax0r και δεν έχω και πολύ όρεξη να μου σπάει τα νεύρα ένα μήνυμα το κατεβάζω παράνομα)

nero (αν πάρεις DVD-rw retail στο δίνουν δωρεάν, αλλα παρ’όλα αυτα κάποιοι το κατεβάζουν παράνομα γιατι δεν είναι το Last version) (εννοείται ότι υπάρχουν και freeware προγράμματα)

antivirus (τα περισσότερα κάνουν γύρω στα 30 ευρώ 2license)

(ενώ υπάρχουν αξιόλογα freeware προτιμάμε το παράνομο)

Υ.Σ. Δεν είμαι υπερ των πολυεθνικών, και εγώ κατεβάζω ταινίες μουσική και παιχνίδια κτλ αλλά δεν βγαίνω να διατυμπανίζω αυτό που κάνω είναι νόμιμο και δεν τα στερώ από κανέναν.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

(ενώ υπάρχουν αξιόλογα freeware προτιμάμε το παράνομο)

Μόνο οι άσχετοι προτιμάνε το παράνομο. Υπάρχουν αντίστοιχα freeware και open source προγράμματα που σε αρκετές περιπτώσεις είναι καλύτερα μάλιστα.

Δημοσ.
Παιδια οι εποχές αλλαξαν!Εχουμε και πρεπει να εχουμε:

1)Δωρεαν μουσικη---------Κλειστα δισκοπολεια

2)Δωρεαν Ταινιες---------Κλειστα dvd clubs

Επίσης, επειδή το σύστημα είναι ένοχο και άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει, θέλω:

1. Κλειστά συνεργεία

2. Κλειστά βιβλιοπωλεία

3. Κλειστά κρεοπωλεία

4. Κλειστά τυπογραφεία

5. Κλειστές καφετέριες

6. Κλειστά εστιατόρια

7. Κλειστά καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

8. Κλειστά κατασήματα ρούχων

9. Κλειστά καταστήματα οπτικών

10. Κλειστά καταστήματα δώρων

Να κλείσουν όλα τώρα !!! Και να απολυθούν όλοι αμέσως ! Τουλάχιστον όσοι παίρνουν παραπάνω από εμένα.

Τα προϊόντα τα θέλω επίσης όλα δωρεάν. Η τουλάχιστον, στην τιμή που επιτρέπω εγώ.

Να μείνει ανοικτή μόνο η δική μου δουλειά, και να τριπλασιαστεί μόνο ο δικός μου μισθός, γιατί θέλω να πάρω και μια φοβερή καινούρια LED TV 55 ιντσών για να βλέπω τις δωρεάν ταινίες μου.

Δεν χρωστάω σε κανένα και όλοι μου χρωστάνε !!

Άντε μπράβο.

Δημοσ.
Ενδιαμεσοι υπαρχουν και στα τροφιμα αλλα δεν παμε ολοι μαζι να τα κλεψουμε κι ας ειναι ειδος πρωτης αναγκης

Κλεβουμε γιατι μας παιρνει να το κανουμε και γιατι δε μας παιρνει χαμπαρι κανεις

Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες για να κοροιδευουν μερικοι τον εαυτο τους

γι αυτό και έχουν ανοίξει πολλά καταστηματα και online εταιρείες για να μην υπάρχουν ενδιαμεσοι... ακομη και ασφαλεια μπορεις να κανεις πλεον χωρις ενδιαμεσους

Δημοσ.

Τα προγραμματα δεν είναι τίποτα μπορουμε κανονικά να χρησιμοποιησουμε δωρεάν επιλογες:

Antivirus: Avira AntiVir

Συμπιεση: 7zip

Office: Open Office

PDF Reader: Foxir Reader

και γενικά για οτιδηποτε υπάρχει και free λύση

Με τις ταινίες υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν είναι και φτήνα 10€ στο σινεμα να δεις μια ταινια ειδικά για κάποιον μαθητή η φοιτητή που έχει και πολλά έξοδα.

Κάνεις δεν λέει ότι είναι σωστό το κατέβασμα είναι δουλειά αλλουνού αλλά απο τη στιγμή που έχουμε την δυνατότητα το κάνουμε όλοι, λίγοι είναι εξαίρεση που προτιμουν να είναι νομιμοι και απο αυτους οι περισσοτεροι δεν ξέρουν τον τρόπο να κατεβάσουν αλλιως θα κατέβαζαν και αυτοί.

Δημοσ.

Οι εταιριες πρεπει να αλλαξουν τακτικες.

Και δεν λεω απλα να μειωσουν το κοστος των cd η Dvd,γιατι και 1 ευρω να το βαλεις το cd πολυ θα προτιμησουν να το κατεβασουν.Για διαφορους λογους ο καθενας ,οχι μονο του οικονομικου. π.χ. Ευκολια

Εγω αυτη την στιγμη δινω 40 ευρω το 6μηνο στο rapidshare ,για να κατεβαζω διαφορα πραγματα.Γιατι αυτα τα 40 ευρω να μην τα δινω στις εταιριες και να κατεβαζω οτι θελω.Και 40 ευρω το μηνα να το κανανε θα τα εδινα ,αν ηταν ποιο ευκολο στη χρηση απο το rapidshare.

Απλα ολλες αυτες οι εταιριες κοιτανε πως να σου ποιουν το αιμα ,πρωσπαθουν να καταπαξουν την πειρατεια με τσαμπουκα.Δεν νομιζω να καταφερουν κατι.

Οποτε βλεπω τετοια πραγματα σαν αυτο το αρθρο τοσο πολυ τους απεχθανομαι.

Πλεον οχι δεν θα αγοραζω τιποτα ,ουτε εξω απο τα δισκωπολεια δεν θα παταω.

Δημοσ.

Ολοι αυτοι που με τοση μανια και τοση μεροληπτικοτητα ειναι υπερ των 'φτωχων πολυεθνικων' και των 'φτωχων αστερων' και των παραλογων πρακτικων και απαιτησεων τους σιγουρα θα χαρουν αν καταφερουν να αλλαξουν τον κοσμο του ιντερνετ και να μην υπαρχει τιποτα δωρεαν.Να πληρωνουν για καθε κλικ που κανουν,καθε σελιδα που επισκεπτονται,καθε e-mail που στελνουν και δεχονται!Τι καλα που θα ειναι τοτε,ε;Κατω το τζαμπα,ζητω το pay-per-view/use etc!!!

Ουτε δωρεαν skype και firefox (για παραδειγμα) ουτε τιποτα!

Αληθεια πως τοσες υπηρεσιες και προιοντα εγιναν τοσο επιτυχημενα και επικερδη ενω ειναι...ΔΩΡΕΑΝ;Ενω καποια μη δωρεαν προιοντα και υπηρεσιες κλαιγονται για...ζημιες!

Πως τοσα games/software/songs/films ειναι...διαθεσιμα μεσω file sharing ΠΡΙΝ την επισημη κυκλοφορια τους;

Food for thought εδω λοιπον.

Δημοσ.
1ον: Τα κατεβαστήρια, οι κάρτες γραφικών και τα DVD recorders δεν υπάρχουν μόνο για τα παράνομα downloads. Πολύ έυκολο συμπέρασμα έβγαλες εδώ. Σε βολεύει φαντάζομαι...

Ξεχνάς ότι την ίδια ταινία και την ίδια μουσική μπορείς να την κατεβάσεις νομιμότατα από το iTunes. Άρα και πάλι απαιτείται η ίδια γραμμή και το ίδιο κατεβαστήρι...

Άσε που περιμένω πώς και πώς να γίνουν φτηνά τα bluRay recorders γιατί οι φωτογραφίες μου και οι προσωπικές μου στιγμές που έχω από την κάμερά μου, δεν χωράνε ούτε σε 20 δισκάκια DVD. Άρα και γι' αυτά υπάρχει νόμιμη χρήση. Μην κοιτάς τα πράγματα όπως σε βολεύει ...

Τέλος, για να μου αποδείξεις πόσο καλοπροαίρετος είσαι, θα ήθελα να μου πεις 10 φτηνά προγράμματα έχεις αγοράσει. Πχ winrar, winzip, Nero, partition manager και τόσα άλλα, που είναι σε ... προσιτή τιμή.

Κόβω το λαιμό μου, ότι δεν έδωσες ούτε 10 ευρώ (= 2 καφέδες) για να αγοράσεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, γιατί απλά είναι η νοοτροπία σου τέτοια. Αν το βρεις δωρεάν θα το κατεβάσεις. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να καθόμαστε και να συζητάμε.

1ον!ολα τα κατεβαστηρια ολες οι καρτες γραφικων και ολα τα dvd recorder δεν ειπα οτι ειναι για παρανομο download αλλα σκεψου ποιες θα ηταν οι πωλησεις τους αν δεν υπηρχε η εννοια κατεβαζω απο το Ιντερνετ!Θελεις δηλαδη να πιστεψω οτι το cd που ακους στο αυτοκινητο σου οι ταινιες που ενδεχομενως εχεις δει σπιτι σου με τους φιλους σου η μουσικη που ακους σπιτι σου ειναι ολα μα ολα μα ολα αγορασμενα!

Επισης οι τοσες χιλιαδες ωρες βιντεο που εχεις τραβηξει οι τοσες χιλιαδες φωτογραφιες που εχεις δεν χωρανε σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο?αλλωστε αυτο μας πλασαρουν στους εξωτερικους δισκους:να αποθηκευεται τα αγαπημενα σας προσωπικα αρχεια!ασχετα αν ολοι οι εξωτερικοι σκληροι ειναι γεματοι με τραγουδια ταινιες προγραμματακια!και μην μου πεις οτι οι συγχρονες οικιακες συσκευες δεν σου δινουν τη δυνατοτητα συνδεσμολογιας με ενα usb!οσο για το μεγεθος των σκηρων εξωτερικων δισκων?χωρανε πλεον και σε μια τσεπη

Αρα αν οντως θελεις να παταξεις την πειρατεια δημιουργησε μια συσκευη αναγνωσης και οχι μια συσκευη αντιγραφης!

Οσο για το τι εχω αγορασει εγω θα σου πω οτι οτι ολα τα antivirus που εχω ολα τα spyware που εχω ειναι αγορασμενα κανονικοτατα!για εναν και μονο λογο!γιατι σου δινουν τη δυνατοτητα να το εγκαταστησεις σε δυο με τρεις υπολογιστες!οποτε ή αγοραζω ενα antivirus και το περναω στο σταθερο και το λαπτοπ μου ή αγοραζω ενα antivirus και δινω τα μισα με ενα φιλαρακι μου!και πιστεψε με antivirus βρισκεις σε πεντε λεπτα με ενα κατεβασμα!

Αν λοιπον η κυρια microsoft σου δινει τη δυνατοτητα μιας και μονο μιας εγκαταστασης σε εναν υπολογιστη ευχαριστω δεν θα παρω εγω προσωπικα!Ας εδινε δυο με τρεια κλειδακια για καθε λογισμικο που αγοραζεις να παμε να παρουμε ολοι αυθεντικο os!

Αν η κυρια Βανδη η κυρια Βισση ο κυριος Ρεμος και απο την αλλη η κυρια Μπεζαντακου η κυρια Εφη Θωδη θελουν να δημιουργησουν κερδος πουλωντας το καινουριο τους δισκο 20€ ευχαριστω δεν θα παρω!ας προτιμησουν να πουλησουν 10 δισκους με 20€ και να εχουν εισπραξεις 10*20=200€ αντι να το πουλησουν 8€ το δισκο και να εχουν 50 πωλησεις με συνολικες εισπραξεις 50*8=400€!

Δημοσ.
1ον!ολα τα κατεβαστηρια ολες οι καρτες γραφικων και ολα τα dvd recorder δεν ειπα οτι ειναι για παρανομο download αλλα σκεψου ποιες θα ηταν οι πωλησεις τους αν δεν υπηρχε η εννοια κατεβαζω απο το Ιντερνετ!Θελεις δηλαδη να πιστεψω οτι το cd που ακους στο αυτοκινητο σου οι ταινιες που ενδεχομενως εχεις δει σπιτι σου με τους φιλους σου η μουσικη που ακους σπιτι σου ειναι ολα μα ολα μα ολα αγορασμενα!

Επισης οι τοσες χιλιαδες ωρες βιντεο που εχεις τραβηξει οι τοσες χιλιαδες φωτογραφιες που εχεις δεν χωρανε σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο?αλλωστε αυτο μας πλασαρουν στους εξωτερικους δισκους:να αποθηκευεται τα αγαπημενα σας προσωπικα αρχεια!ασχετα αν ολοι οι εξωτερικοι σκληροι ειναι γεματοι με τραγουδια ταινιες προγραμματακια!και μην μου πεις οτι οι συγχρονες οικιακες συσκευες δεν σου δινουν τη δυνατοτητα συνδεσμολογιας με ενα usb!οσο για το μεγεθος των σκηρων εξωτερικων δισκων?χωρανε πλεον και σε μια τσεπη

Αρα αν οντως θελεις να παταξεις την πειρατεια δημιουργησε μια συσκευη αναγνωσης και οχι μια συσκευη αντιγραφης!

Οσο για το τι εχω αγορασει εγω θα σου πω οτι οτι ολα τα antivirus που εχω ολα τα spyware που εχω ειναι αγορασμενα κανονικοτατα!για εναν και μονο λογο!γιατι σου δινουν τη δυνατοτητα να το εγκαταστησεις σε δυο με τρεις υπολογιστες!οποτε ή αγοραζω ενα antivirus και το περναω στο σταθερο και το λαπτοπ μου ή αγοραζω ενα antivirus και δινω τα μισα με ενα φιλαρακι μου!και πιστεψε με antivirus βρισκεις σε πεντε λεπτα με ενα κατεβασμα!

Αν λοιπον η κυρια microsoft σου δινει τη δυνατοτητα μιας και μονο μιας εγκαταστασης σε εναν υπολογιστη ευχαριστω δεν θα παρω εγω προσωπικα!Ας εδινε δυο με τρεια κλειδακια για καθε λογισμικο που αγοραζεις να παμε να παρουμε ολοι αυθεντικο os!

Αν η κυρια Βανδη η κυρια Βισση ο κυριος Ρεμος και απο την αλλη η κυρια Μπεζαντακου η κυρια Εφη Θωδη θελουν να δημιουργησουν κερδος πουλωντας το καινουριο τους δισκο 20€ ευχαριστω δεν θα παρω!ας προτιμησουν να πουλησουν 10 δισκους με 20€ και να εχουν εισπραξεις 10*20=200€ αντι να το πουλησουν 8€ το δισκο και να εχουν 50 πωλησεις με συνολικες εισπραξεις 50*8=400€!

+500 !!!!! συμφωνώ απόλυτα...

Δημοσ.

Ολοι αυτοι που με τοση μανια και τοση μεροληπτικοτητα ειναι υπερ των 'φτωχων πολυεθνικων' και των 'φτωχων αστερων' και των παραλογων πρακτικων και απαιτησεων τους σιγουρα θα χαρουν αν καταφερουν να αλλαξουν τον κοσμο του ιντερνετ και να μην υπαρχει τιποτα δωρεαν.Να πληρωνουν για καθε κλικ που κανουν,καθε σελιδα που επισκεπτονται,καθε e-mail που στελνουν και δεχονται!Τι καλα που θα ειναι τοτε,ε;Κατω το τζαμπα,ζητω το pay-per-view/use etc!!!

Ουτε δωρεαν skype και firefox (για παραδειγμα) ουτε τιποτα!

Αληθεια πως τοσες υπηρεσιες και προιοντα εγιναν τοσο επιτυχημενα και επικερδη ενω ειναι...ΔΩΡΕΑΝ;Ενω καποια μη δωρεαν προιοντα και υπηρεσιες κλαιγονται για...ζημιες!

Πως τοσα games/software/songs/films ειναι...διαθεσιμα μεσω file sharing ΠΡΙΝ την επισημη κυκλοφορια τους;

Food for thought εδω λοιπον.

Γιατι επιμενετε να διαστρεβλωνετε αυτα που γραφονται; Ειπαμε και θα το ξαναπουμε αλλη μια φορα μπας και σταματησει αυτο το πραγμα. Ολοι, μα ολοι εχουμε κατεβασει, και συνεχισουμε να κατεβαζουμε οσο μας δινεται η δυνατοτητα. Αλλα εχει τεραστια διαφορα το να κατεβαζεις και να κανεις την παπια ξεροντας οτι αυτο που κανεις με βαση καποιους νομους (εστω λαθος) εισαι παρανομος, και αλλο να κατεβαζεις και να βγαινεις με καμαρι να τα χωνεις και στις εταιριες που δεν σου τα δινουν απο μονες τους δωρεαν.

Υπαρχουν νομοι, εστω κακοι, αλλα υπαρχουν, και αν αυριο σε πιασουν πες μου τι απο αυτα που ακουστηκαν εδω μεσα θα σταθει σε ενα δικαστηριο για την υπερασπιση σου.

Εστω οτι οντως γινεται μια συσκευη αναγνωσης και μονο (αν ποτε συμφωνουσαν ολες οι εταιριες μαζι). Συσκευες ομως αποθηκευσης συμβατικες, οπως cd-dvd usb sticks κλπ θα συνεχισουν να υπαρχουν. Τι ειναι αυτο λοιπον που θα με αποτρεψει απο το να παρω μια ταινια, να τη βαλω στη συσκευη αναγνωσης, και να την αντιγραψω σε μια συμβατικη συσκευη. Γιατι πρεπει δηλαδη να ειναι απαραιτητα αναγνωση και εγγραφη στο ιδιο μεσο; Και τωρα δεν γινεται το ιδιο, οταν μια ταινια απο ενα dvd διαβαζεται απο καποιον αποθηκευεται στο σκληρο δισκο, και τελικα φτανει στο usb stick μου το οποιο και βαζω κατευθειαν στην τηλεοραση μου;

Δημοσ.
Γιατι επιμενετε να διαστρεβλωνετε αυτα που γραφονται; Ειπαμε και θα το ξαναπουμε αλλη μια φορα μπας και σταματησει αυτο το πραγμα. Ολοι, μα ολοι εχουμε κατεβασει, και συνεχισουμε να κατεβαζουμε οσο μας δινεται η δυνατοτητα. Αλλα εχει τεραστια διαφορα το να κατεβαζεις και να κανεις την παπια ξεροντας οτι αυτο που κανεις με βαση καποιους νομους (εστω λαθος) εισαι παρανομος, και αλλο να κατεβαζεις και να βγαινεις με καμαρι να τα χωνεις και στις εταιριες που δεν σου τα δινουν απο μονες τους δωρεαν.

Υπαρχουν νομοι, εστω κακοι, αλλα υπαρχουν, και αν αυριο σε πιασουν πες μου τι απο αυτα που ακουστηκαν εδω μεσα θα σταθει σε ενα δικαστηριο για την υπερασπιση σου.

Φιλε pournaras,εγω δεν ειπα οτι πρεπει να λεει καποιος 'Εγω κατεβαζω παρανομα και το λεω με καμαρι'.Προς θεου!Αν διαβασεις λιγο προσεκτικοτερα τα ποστ μου σε αυτο το τοπικ,θα δεις οτι προσπαθω να ειμαι οσο μπορω αντικειμενικος ΑΛΛΑ ειμαι εναντια στη καραμελα του οτι:

1.Για την χασουρα των εταιρειων φταιει μονο το file sharing.

2.Οτι το file sharing ειναι κλοπη και...'πειρατεια'.

3.Οτι οτι ειναι νομιμο ειναι και σωστο/δικαιο.

4.Οτι οι πολεμιοι του file sharing ειναι 'παναγιες' και ΟΛΑ οσα εχουν στον υπολογιστη ειναι νομιμα και ΟΛΑ τα CD και DVD τους ειναι νομιμα.

5.Και πανω απο ολα οτι τα 'πνευματικα' δικαιωματα ειναι κατι καλο που πρεπει να συνεχισει να υπαρχει!

Εγω (και ισως κι αλλοι που εκφραζουν τα ιδια με εμενα),απλα προσπαθω να κανω διαλογο και να προσεγγισω το θεμα λιγο πιο σφαιρικα αν θελεις.Ειπα και σε αλλο ποστ μου οτι δεν ειμαι 100% με το μερος κανενος.Και ισως συμφωνουμε σε πιο πολλα απο οτι νομιζεις.

Οποιος εχει λιγο διαφορετκη αποψη δηλαδη απο αυτη των εταιρειων,ειναι κλεφτης και τσιγγουνης και δεν ξερω γω τι αλλο;

Επισης οσοι θελουν μπορουν να δουν και το (free) ντοκυμαντερ Steal this film 1 και 2.

Μιλαει για το θεμα του file sharing και των 'πνευματικων' δικαιωματων.

Δημοσ.
Αν ένας από εσάς μου αποδείξει ότι έχει δημιουργήσει κάτι και μετά το έδωσε στον κόσμο δωρεάν, θα τον παραδεχτώ. Αλλά μάλλον δεν θα βρω κανέναν.

Γράφω μουσική και τη διαθέτω δωρεάν. Το ποστ σου είναι λανθασμένο. Καλό σου βράδυ.

Δημοσ.

Τα επιχειρήματά σου προς επίρρωση της πειρατικής "αναγκαιότητας" οφείλω να ομολογήσω πως είναι αδύναμα. Αν δεν απατώμαι το έγραψε και φίλος προς απάντησή σου. Ας κάνουμε υπόθεση εργασίας. Είμαι PC gamer και παίρνω κάρτα γραφικών κάθε εξάμηνο. Πώς γίνεται η σύνδεση της αγοράς της -άμεσα τουλάχιστον- με την πειρατεία είναι κάτι πλημμελές για το δικό μου το μυαλό. Έστω ότι θέλω να τρέχω το παιχνίδι μου με optimum settings -στην περίπτωση αυτή είναι ο κινητήριος μοχλός που τέθηκε σε λειτουργία για να αγοράσω την κάρτα, όχι τα πολυάριθμα παιχνίδια που δύναται (πρόσεξε το αυτό) να αγοράσω. Δεύτερον, με διακρίνει (όπως και πολλούς άλλους πίστεψε με) μια μονομανία με τα πράγματα που αποκτώ ή με μία τρέχουσα ή επικείμενη συλλογή (η έννοια του "έχειν" -ρόλος κλειδί εδώ). Θέλω το cover μου, θέλω το booklet μου, θέλω το artwork, τα tags. Υπάρχουν λόγοι που κόσμος πληρώνει για αυτά. Σαν τις εκδόσεις ενός καλού βιβλίου. Κάτι θα δώσεις για το hardback, κάτι για πιο επιμελημένη έκδοση κ.ο.κ. Συνεπώς η λογική του νόμιμου πάντα έχει τις βάσεις της και πίστεψε με πολλοί την προτιμούν. Ας περάσουμε στο τιμολογιακό. Οι άδειες χρήσης είναι θέμα πολιτικής εταιρειών και θέμα προϊόντων. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να δίνει πολλαπλές άδειες χρήσης. Το αν θα το αγοράσεις είναι πρακτικά η συνισταμένη των αναγκών σου. Οι δρόμοι στην τελική είναι δύο. Κουρσάρος ή ελεύθερο περιεχόμενο. Simple as that. Στο ξαναλέω η έννοια του "έχειν" είναι μεγάλο πράγμα. Όσοι δίνουν τα άπειρα ευρώ για προϊόντα που ίσως φαντάζουν ασημαντότητες, δεν είναι απαραίτητα διανοητικοί ακροβάτες. Εν συνεχεία, αναφέρεις καλλιτεχνικές προσωπικότητες οι οποίες κάνουν καριέρα στο εμπορικό-βιομηχανικό τραγούδι. Αυτονόητες οι τιμές των. Every man for himself είναι η λογική εδώ. Στην τελική αν σου αρέσεις κάποιος καλλιτέχνης ακόμα και με ανίσχυρο προυπολογισμό μπορείς να χτίσεις σταδιακά την πλήρη του δισκογραφική δουλειά. Τέλος, για να σου θυμίσω, η απεριόριστη πρόσβαση σε ψηδιακές πηγές και περιεχόμενο και η απόκτησή τους μέσω της οδού που θίγει το άρθρο, στην ουσία σου στερεί τα πάντα. Τα όλα είναι δίπλα στο τίποτα. Η λογική του έχω τα πάντα, εκμηδενίζει την έννοια του "έχειν" αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Μην κρύβεσαι πίσω από επιχειρήματα τα οποία στην ουσία είναι κοινότυπα και μην ευτελίζεις τη φύση ενός ψηφιακού αγαθού. Μπορεί να είναι άυλη και εύκολα διαρρεύσιμη και διακινήσιμη, αλλά αξίζει αντιμοιβής.

Φιλικά.

Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι το αλλο. 'Εχετε σκεφτεί οτι αν μια μέρα καταφέρουν και "πιάσουν" την πειρατεία, αν μια μέρα δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ site η τρόπος αντιγραφής/διακίνησης, τα CD θα πάνε 40€ το ένα (λόγω "κόστους" του αλουμινίου)... Αν δουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να το αντιγράψεις ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ όσο επάνω θέλουν.

Τι είπατε; Δεν θα το κάνουν οι πολυεθνικές γιατί θα σκεφτούν τον φτωχό χρήστη/ακροατή κτλ;;;

Δημοσ.
Αν ένας από εσάς μου αποδείξει ότι έχει δημιουργήσει κάτι και μετά το έδωσε στον κόσμο δωρεάν, θα τον παραδεχτώ. Αλλά μάλλον δεν θα βρω κανέναν.

Γράφω μουσική και τη διαθέτω δωρεάν. Το ποστ σου είναι λανθασμένο. Καλό σου βράδυ.

so_much_win.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...