pournaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 ωραια και την 24αρα ταχυτητα(που οντως δεν ειναι 24αρα αλλα σαν 24αρα την πληρωνεις στον παροχο)σπιτι σου τι την θελεις?για να βλεπεις βιντεακια στο Youtube?για να κανεις update στο λογισμικο σου και στο αντιβιοτικο σου?Πες μου ειλικρινα ποσοι ειναι αυτοι που πιστευεις οτι εχουν τετοιες ταχυτητες σπιτι τους για τις πιο πανω λειτουργιες! Επισης πες μου ειλικρινα ενα blue ray recorder σε τι θα το χρειαστεις? Φιλε μου αν θελεις να προστατεψεις τα πνευματικα σου δικαιωματα τοτε βγαλε σε κυκλοφορια Blue-ray συσκευη!μονο συσκευη αναγνωσης!και οχι συσκευη εγγραφης! Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα μην το παρεις θεμα αντιπαραθεσης!την σκεψη μου αναλυω! Δεν ειναι για τι τη θελω εγω την 24αρα, αλλα για τι την εβγαλαν και την πουλανε αυτοι που την πουλανε. Και μην κοιτας το σημερα μονο αλλα το μελλον, και την εξελιξη της μουσικης και κινηματογραφικης βιομηχανιας. Κοιτα το itunes και σκεψου το σε πολυ μεγαλυτερη κλιμακα, και με ταινιες με μουσικες κλπ, και τοτε θα καταλαβεις για ποιο λογο τις θελεις τις μεγαλες ταχυτητες. Οταν αντι να πηγαινεις στο dvd club θα κανεις ενα κλικ και θα βλεπεις online την ταινια που θελεις, τοτε ακομη και τα 100mbit, θα σου φαινονται λιγα. Το blue ray οπως και το καθε μεσο εγγραφης, δεν ειπε κανεις οτι ειναι και τελειως απαραιτητο, εμεις το καναμε απαραιτητο. εγω προσωπικα δεν νομιζω να το χρειαστω, και δεν θα εμπαινα ποτε στη διαδικασια, να κατσω να γραψω μια ταινια σε blue ray για να τη δω μετα, να μπω σε μια διαδικασια κατεβασματος, προσαρμογης υποτιτλων κλπ, καψιματος, και αγορας του καθε δισκου 3-4 ευρω, ενω μπορω να πεταχτω μεχρι το video club στη γωνια, να πληρωσω μονο 1,5 και να παρω και με τα ρεστα ποπ κορν . Update. Κοιτα λιγο αυτη την ειδηση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350480 και πες μου με τι ταχυτητες θα δουλεψεις εκει.
Alex_gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχουν διαφόρων ειδών άδειες χρήσης για windows. Φυσικά και θα είχαν όλοι νόμιμα windows σ αυτή την περίπτωση. Αλλά πώς αυτό θα σήμαινε περισσότερα κέρδη για τη Microsoft; Γιατί (πχ) εγώ που σκόπευα να τ αγοράσω θα τα εγκαθιστούσα στους υπολογιστές όλων των φίλων/γνωστών/συγγενών. Επίσης στην εταιρία που δουλεύω έχουμε καμιά 1000άρα pc. Προφανώς ο «ιδιοκτήτης» θα ταν καλυμμένος με μια άδεια χρήσης σ αυτό το σενάριο κι όχι με μια ξεχωριστή για το κάθε pc όπως ισχύει τώρα. Αν η εταιρία που δουλεύεις είχε 1000 pc θα ήξερες πως βγάζει η MS το χρήμα μέσω της υποτιθέμενης ανοχής της στην πειρατεία. Αλλά απλά trollάρεις. Μείωση των τιμών όλου του οπτικοακουστικού υλικού άμεσα. Επίσης στην Ελλάδα ο εκφοβισμός δεν θα περάσει διότι οι χρήστες τιμωρούν με την αποχή τους από κάθε λογής προϊόν. Θα πάρει η μπάλα όλο το hardware πρώτα και θα επεκταθεί στους ISP's κλπ. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, μέχρι και πολιτικό κόστος υπάρχει αν κυνηγηθεί το ¨δωρεάν¨κατέβασμα. Στο φινάλε τι έχει μείνει από την καθημερινότητα και την φθηνή διασκέδαση? Σίγουρα μέσα σε αυτά τα λίγα είναι και αυτό. Και κανείς δε θα δεχτεί νταβατζιλίκι ΚΑΙ εκεί!
Dropsreef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα λιγο αυτη την ειδηση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350480 και πες μου με τι ταχυτητες θα δουλεψεις εκει. φυσικα και την εχω διαβασει τη συγκεκριμενη ειδηση! και συμφωνω οτι απαιτουνται πολυ υψηλες ταχυτητες που οι παρουσες οντως δεν αρκουν! ομως πες μου ειλικρινα πιστευευς οτι το συνολο και επαναλαμβανω το συνολο θα προχωρησει σε νεες συνδεσεις και αναβαθμισμενες ταχυτητες μονο και μονο για να βλεπει επι πληρωμη online τηλεοπτικες σειρες,βιντεο και οτι αλλο συνεπαγεται?ή θα συνδυαστει η αναβαθμιση σε πολυ γρηγορες ταχυτητες με απιστευτα γρηγορο download!ποσοι πιστευευς ειναι αυτοι που θα πληρωσουν με το αζημειωτο της εταιριες που θα παρεχουν υψηλες ταχυτητες internet μονο και μονο για να εχουν live streaming?θα αναβαθμισεις σε τετοιες ταχυτητες για να εχεις live streaming ή να συνδυασεις Live streaming με downloading απο trackers?
pournaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα λιγο αυτη την ειδησηhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=350480 και πες μου με τι ταχυτητες θα δουλεψεις εκει. φυσικα και την εχω διαβασει τη συγκεκριμενη ειδηση! και συμφωνω οτι απαιτουνται πολυ υψηλες ταχυτητες που οι παρουσες οντως δεν αρκουν! ομως πες μου ειλικρινα πιστευευς οτι το συνολο και επαναλαμβανω το συνολο θα προχωρησει σε νεες συνδεσεις και αναβαθμισμενες ταχυτητες μονο και μονο για να βλεπει επι πληρωμη online τηλεοπτικες σειρες,βιντεο και οτι αλλο συνεπαγεται?ή θα συνδυαστει η αναβαθμιση σε πολυ γρηγορες ταχυτητες με απιστευτα γρηγορο download!ποσοι πιστευευς ειναι αυτοι που θα πληρωσουν με το αζημειωτο της εταιριες που θα παρεχουν υψηλες ταχυτητες internet μονο και μονο για να εχουν live streaming?θα αναβαθμισεις σε τετοιες ταχυτητες για να εχεις live streaming ή να συνδυασεις Live streaming με downloading απο trackers? Κανεις το λαθος και σκεφτεσαι για το σημερα. Αστο αυτο ξεχνα το, εμεις οτι εχουμε εχουμε, εμεις δεν αλλαζουμε ως προς το γιατι θελουμε τις μεγαλες ταχυτητες, σαφως για να γεμισουμε τους δισκους με μουσικη και ταινιες. Εδω μιλαμε για το μελλον και για τους νεους που θα κανουν συνδεσεις στο μελλον, και σου λεω εγω, οτι αν ω μη γεννετω εβρισκαν τροπο να κλεισουν ολα τα τορρεντς ο αυριανος νεος δεν θα εκανε μεγαλη συνδεση αφου δεν θα ειχε τορρεντς; οχι βεβαια, αφου δεν θα τα ηξερε καν, αλλα θα ξερει οτι πλεον παιζουν πολλες εταιριες με online ταινιες επι πληρωμης, πολυ χαμηλοτερης απο το να αγορασεις η να νοικιασεις το δισκακι. To itunes πιστευεις οτι παει χαλια; Παρολο το τρελλο κατεβασμα δωρεαν απο διαφορους τρακερς, αυτο γιατι συνεχιζει να εχει ανοδικη πορεια, και πολλες αλλες εταιριες να ειναι ετοιμες να το μιμηθουν; Οταν βλεπεις τη google να κανει τετοια κινηση θεωρεις οτι αυτοι θα κανουν λαθος, και δεν θα μπει κανεις συνδρομητης; Εχουν κανει πολλες λαθος κινησεις μεχρι τωρα;
Dropsreef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον θα σου συγκεντρωσω ολες μου τις σκεψεις σε ενα μηνυμα! Υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι στο κοσμο που αγοραζουν ηλεκτρονικους υπολογιστες μονο και μονο για κατεβαστηρι!Υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι στο κοσμο που αγοραζουν ηλεκτρονικους υπολογιστες συνδυαζοντας τις λειτουργιες του και χρησιμοποιωντας τον σαν παιχνιδομηχανη!Παει ο καθε απαιτητικος Gamer σκαει 250 και παραπνω ευρο για να αγορασει την πιο συγχρονη καρτα γραφικων ωστε να παιζει οτι παιχνιδι θελει απλα με ενα γρηγορο κατεβασμα!Γιατι πολυ απλα αν δεν σε ενδιεφερε το κατεβασμα θα αγοραζες ενα ps3 ενα xbox 360 και θα επαιζες τα παιχνιδακια σου!ελα ομως που εκει το παιχνιδι κανει 40+€ ενω στον υπολογιστη ενα γρηγορο κατεβασμα!και ας υποθεσουμε οτι δεν εχεις γρηγορο Internet!κανενα προβλημα πας και νοικιαζεις το παιχνιδακι απο ενα video club το γραφεις στον σκληρο σου ή σε ενα dvd-recorder και λυθηκε το προβλημα σου μια και καλη! Επισης αγοραζεις εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για ποιον λογο για να αποθηκευεις τις φωτογραφιες σου και τα αρχεια word?Ας μην γελιομαστε τον αγοραζεις για να εχεις τα τραγουδακια σου τις ταινιουλες οπου εσυ θελεις οποτε θελεις!οπως επισης με τα Usb stick με τρελες χωρητικοτητες! Επισης στην Ελλαδα οι υψηλοτερες οικιακες συνδεσεις ειναι αν δεν κανω λαθος 24mb/sec!ποσοι απο εμας πιστευεις οτι εχουν τις εν λογω ταχυτητες για να βλεπουν γρηγορα τα βιντεακια τους,να κανουν γρηγορο update στο λογισμικο τους!ελαχιστοι!οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν για γρηγορο κατεβασμα και για Online games!σε συνδυασμο! Αρα σκεψου απο οσα σου ανεφερα παραπανω ποσοι μα ποσοι στηριζονται στην δημιουργια κερδους μεσω της πειρατιας και των δηθεν πνευματικων δικαιωματων! Εταιριες παραγωγης καρτας γραφικων εταιριες παραγωγης εξωτερικων σκληρων δισκων,usb sticks εταιριες παραγωγης dvd.blue ray recorder! Aς μην γελιομαστε αν θελεις να παταξεις τη πειρατεια οφειλεις να ερθεις πιο κοντα στις δυνατοτητες του καταναλωτη! Θελει ο καλλιτεχνης να αποφυγει την πειρατεια?ας πουλησει το δισκο του σε προσιτη τιμη και ας προσπαθησει να εχει το αναλογο κερδος με πολυ υψηλες πωλησεις και οχι να κερδοσκοπησει με χαμηλες πωλησεις σε υψημη τιμη πωλησης ανα μοναδα! Θελει πραγματικα η Microsoft να παταξει την πειρατεια?ας βαλει δυνατοτητα ενεργοποιησης σε maximum τρεις υπολογιστες! Θελουν οι εταιριες παιχνιδιων να παταξουν την πειρατεια?ας βαλουν προσιτες τιμες στα προιοντα τους! Μεχρι λοιπον να βαλουν μυαλο ολοι οσοι αναφερω παραπανω τοτε καλως θα υπαρχουν εταιριες που θα κερδοσκοπουν σε βαρος τους!βλεπε εταιριες παραγωγης που ανεφερα παραπανω! Τοσο απλα ειναι ολα
glaza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον θα σου συγκεντρωσω ολες μου τις σκεψεις σε ενα μηνυμα!Υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι στο κοσμο που αγοραζουν ηλεκτρονικους υπολογιστες μονο και μονο για κατεβαστηρι!Υπαρχουν εκατομμυρια ανθρωποι στο κοσμο που αγοραζουν ηλεκτρονικους υπολογιστες συνδυαζοντας τις λειτουργιες του και χρησιμοποιωντας τον σαν παιχνιδομηχανη!Παει ο καθε απαιτητικος Gamer σκαει 250 και παραπνω ευρο για να αγορασει την πιο συγχρονη καρτα γραφικων ωστε να παιζει οτι παιχνιδι θελει απλα με ενα γρηγορο κατεβασμα!Γιατι πολυ απλα αν δεν σε ενδιεφερε το κατεβασμα θα αγοραζες ενα ps3 ενα xbox 360 και θα επαιζες τα παιχνιδακια σου!ελα ομως που εκει το παιχνιδι κανει 40+€ ενω στον υπολογιστη ενα γρηγορο κατεβασμα!και ας υποθεσουμε οτι δεν εχεις γρηγορο Internet!κανενα προβλημα πας και νοικιαζεις το παιχνιδακι απο ενα video club το γραφεις στον σκληρο σου ή σε ενα dvd-recorder και λυθηκε το προβλημα σου μια και καλη! Επισης αγοραζεις εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για ποιον λογο για να αποθηκευεις τις φωτογραφιες σου και τα αρχεια word?Ας μην γελιομαστε τον αγοραζεις για να εχεις τα τραγουδακια σου τις ταινιουλες οπου εσυ θελεις οποτε θελεις!οπως επισης με τα Usb stick με τρελες χωρητικοτητες! Επισης στην Ελλαδα οι υψηλοτερες οικιακες συνδεσεις ειναι αν δεν κανω λαθος 24mb/sec!ποσοι απο εμας πιστευεις οτι εχουν τις εν λογω ταχυτητες για να βλεπουν γρηγορα τα βιντεακια τους,να κανουν γρηγορο update στο λογισμικο τους!ελαχιστοι!οι περισσοτεροι το χρησιμοποιουν για γρηγορο κατεβασμα και για Online games!σε συνδυασμο! Αρα σκεψου απο οσα σου ανεφερα παραπανω ποσοι μα ποσοι στηριζονται στην δημιουργια κερδους μεσω της πειρατιας και των δηθεν πνευματικων δικαιωματων! Εταιριες παραγωγης καρτας γραφικων εταιριες παραγωγης εξωτερικων σκληρων δισκων,usb sticks εταιριες παραγωγης dvd.blue ray recorder! Aς μην γελιομαστε αν θελεις να παταξεις τη πειρατεια οφειλεις να ερθεις πιο κοντα στις δυνατοτητες του καταναλωτη! Θελει ο καλλιτεχνης να αποφυγει την πειρατεια?ας πουλησει το δισκο του σε προσιτη τιμη και ας προσπαθησει να εχει το αναλογο κερδος με πολυ υψηλες πωλησεις και οχι να κερδοσκοπησει με χαμηλες πωλησεις σε υψημη τιμη πωλησης ανα μοναδα! Θελει πραγματικα η Microsoft να παταξει την πειρατεια?ας βαλει δυνατοτητα ενεργοποιησης σε maximum τρεις υπολογιστες! Θελουν οι εταιριες παιχνιδιων να παταξουν την πειρατεια?ας βαλουν προσιτες τιμες στα προιοντα τους! Μεχρι λοιπον να βαλουν μυαλο ολοι οσοι αναφερω παραπανω τοτε καλως θα υπαρχουν εταιριες που θα κερδοσκοπουν σε βαρος τους!βλεπε εταιριες παραγωγης που ανεφερα παραπανω! Τοσο απλα ειναι ολα + 1...κι εγώ αυτά ακριβώς πιστεύω...
konandrio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Οποιος ασχολειτε με το internet θα ηταν μαλ.... να μην εχει παρανομο υλικο, τα εχεις ολα τσαμπα στο πιατο και θα πας να τα αγορασεις? υπαρχει τοσο ιθολογος ανθρωπος και ειδικα Ελληνας, και εκατομυριουχος να εισαι download θα κανεις. Η εξελιξη ειναι μπροστα δεν γινετε να παμε πισω, αλλαγες θα γινοντε και εννοειτε προς το καλυτερο. Αν ενα γνησιο cd ειχε 2 ευρω x 3000000 ελληνες εισπραξη 6000000 ευρω, ας κατσουν στο 30χ 15000. Και η ΑΕΠΙ που εχουν και γδερνει με τον τσαμπουκα πολυ τους πεφτει.
Beholder Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, είμαι σίγουρος μιας και το youtube ήρθε σε συμφωνία με τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων. Χμμ,δυσκολευομαι να πιστεψω οτι το youtube ηρθε σε συμφωνια με ΟΛΟΥΣ τους κατοχους 'πνευματικων' δικαιωματων.Ακομη κι ετσι να ειναι,παλι ολοι μας μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε για να κατεβασουμε τραγουδια και βιντεο απο εκει. Αντε τωρα λεβεντες μου δικαιολογηστε μου και το rapidshare και τοσα αλλα sites που διακινουν παρανομο υλικο.Αλλα ξεχασα τα τορεντς φταινε μονο. Το ξαναλεω μπορεις να κατεβασεις παρανομα κατι και μονο με την απλη χρηση του google! Δεν φταιει μονο η 'πειρατεια' ρε μαγκες,φταιει ΚΑΙ η απληστια των εταιρειων και οι απαραδεκτες τακτικες τους.Ας ριξουν τις τιμες (οχι μειωση 1-2%) και ας δουν αν θα υπαρξει ανοδος των πωλησεων. Να δω ποτε θα θυμηθειτε να υποστηριξετε και τα δικα σας συμφεροντα και δικαιωματα και οχι μονο της microsoft και των ζαμπλουτων 'αστερων' και executives.Οχι τιποτα αλλο,απλα ετσι για το αντικειμενικο και ακριβοδικαιο της υποθεσης! Μεχρι τοτε συνεχιστε μερικοι να κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και πισω απο 'νομους' και 'πνευματικα' δικαιωματα και συνεχιστε να χρησιμοποιητε τις 24αρες adsl σας για τα...e-mail σας και τα DVD recorder σας για τα προσωπικα σας βιντεο και τους scanners σας για τα εγγραφα σας και μονο!
cabdik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) επειδη ειναι πολλες οι σελιδες, διαβασα τις πρωτες 8 και, μη γνωριζοντας αν εχει αναφερθει στις επομενες, θα αναφερω κατι πολυ απλο. εχουν βγει εταιριες προασπισης των πνευματικων δικαιωματων των καλλιτεχνων, των παραγωγων κλπ. κατα καιρους, λοιπον, και αυτοι οι "κυριοι" που θελουν να το παιζουν "ο Αριστειδης ο Δικαιος" καταγγελουν και κυνηγουν διαφορους χρηστες για παρανομο κατεβασμα οιουδηποτε πνευματικου υλικου. και κανω την εξης απλη-ρητορικη ερωτηση.. πως μπορω εγω ο αδαης να κατεβασω οτιδηποτε, αν δε μου δωσει καποιος τη δυνατοτητα? αν δεν ειχαν τα μηχανηματα τη δυνατοτητα αντιγραφης, αν η ιδια η Microsoft πρωτη-πρωτη και ολες οι αλλες εταιριες δεν μου παρειχε το software, πως θα μπορουσα να αντιγραψω υλικο? αλλα δεν ειδα καμμια κατηγορια κατα της Microsoft, γιατι το WMP-επι παραδειγματι- μπορει και σπαει CD....!!! παντα ψαχνουν για εξιλαστηρια θυματα!! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2009 από cabdik
tolis_01 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εν το μεταξεί, γιατί όλο το γεγονός μπάζει από παντού; Δεν μπόρεσε λέει η αστυνομία να εντοπίσει δυο από τους τρεις διαχειριστές του site. Αυτόν που βρήκε, τον βρήκε μέσω facebook. Αυτόν τον έβρισκα κι εγώ Δεν συνδέονταν μέσω ip οι άλλοι δυο για να τους βρουν;
pournaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εν το μεταξεί, γιατί όλο το γεγονός μπάζει από παντού; Δεν μπόρεσε λέει η αστυνομία να εντοπίσει δυο από τους τρεις διαχειριστές του site. Αυτόν που βρήκε, τον βρήκε μέσω facebook. Αυτόν τον έβρισκα κι εγώ Δεν συνδέονταν μέσω ip οι άλλοι δυο για να τους βρουν; Ισως να παιζουν προβληματα με προσωπικα δεδομενα κλπ, οποτε σιγουρα θα εχουν πιο πολλα στοιχεια, αλλα μπορει να μην μπορουν να τα δημοσιευσουν.
nske Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μία ενδιαφέρουσα επισκόπηση της νομοθεσίας / πρακτικής των Copyrights, από τις παλιές ημέρες μέχρι σήμερα, από τον Ritchard Stallman: Σημείωση: το video που είχε ανέβει αρχικά είχε κάποια σφάλματα, όποιος θέλει ας το ξανακατεβάσει. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Online προβολή μέσω flash (sorry Stallman) Κατέβασμα MP4 video (341 MB) Κατέβασμα MP3 audio (43 MB) έκοψα το αρκετά μακροσκελές πρώτο μέρος στο οποίο γίνεται η λίγο-πολύ γνωστή εισαγωγή για το ελεύθερο λογισμικό, για όσους δε γνωρίζουν για το Free Software movement έχει και αυτή ενδιαφέρον: Όλοι οι προγραμματιστές του Open Source εξάσκηση κάνουν για να πάνε να χτυπήσουν την πόρτα μιας εταρείας με το βιογραφικό τους να γράφει κάτι Όχι, δεν έχουν αυτό το κίνητρο. Αν μη τι άλλο, θα ήταν αστείο να πιστέψουμε ότι projects που σε πολλούς τεχνικούς τομείς βρίσκονται μπροστά από οτιδήποτε proprietary, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Linux Kernel, γράφονται για εξάσκηση από άνεργους προγραμματιστές. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2009 από nske
Dosas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Χάχα, έχουμε και υπέρμαχους των copyright. Περαστικά!
nikosgalis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αρα σκεψου απο οσα σου ανεφερα παραπανω ποσοι μα ποσοι στηριζονται στην δημιουργια κερδους μεσω της πειρατιας και των δηθεν πνευματικων δικαιωματων! Εταιριες παραγωγης καρτας γραφικων εταιριες παραγωγης εξωτερικων σκληρων δισκων,usb sticks εταιριες παραγωγης dvd.blue ray recorder! Θελει ο καλλιτεχνης να αποφυγει την πειρατεια?ας πουλησει το δισκο του σε προσιτη τιμη και ας προσπαθησει να εχει το αναλογο κερδος με πολυ υψηλες πωλησεις και οχι να κερδοσκοπησει με χαμηλες πωλησεις σε υψημη τιμη πωλησης ανα μοναδα! Θελει πραγματικα η Microsoft να παταξει την πειρατεια?ας βαλει δυνατοτητα ενεργοποιησης σε maximum τρεις υπολογιστες! Θελουν οι εταιριες παιχνιδιων να παταξουν την πειρατεια?ας βαλουν προσιτες τιμες στα προιοντα τους! Μεχρι λοιπον να βαλουν μυαλο ολοι οσοι αναφερω παραπανω τοτε καλως θα υπαρχουν εταιριες που θα κερδοσκοπουν σε βαρος τους!βλεπε εταιριες παραγωγης που ανεφερα παραπανω! Τοσο απλα ειναι ολα 1ον: Τα κατεβαστήρια, οι κάρτες γραφικών και τα DVD recorders δεν υπάρχουν μόνο για τα παράνομα downloads. Πολύ έυκολο συμπέρασμα έβγαλες εδώ. Σε βολεύει φαντάζομαι... Ξεχνάς ότι την ίδια ταινία και την ίδια μουσική μπορείς να την κατεβάσεις νομιμότατα από το iTunes. Άρα και πάλι απαιτείται η ίδια γραμμή και το ίδιο κατεβαστήρι... Άσε που περιμένω πώς και πώς να γίνουν φτηνά τα bluRay recorders γιατί οι φωτογραφίες μου και οι προσωπικές μου στιγμές που έχω από την κάμερά μου, δεν χωράνε ούτε σε 20 δισκάκια DVD. Άρα και γι' αυτά υπάρχει νόμιμη χρήση. Μην κοιτάς τα πράγματα όπως σε βολεύει ... Τέλος, για να μου αποδείξεις πόσο καλοπροαίρετος είσαι, θα ήθελα να μου πεις 10 φτηνά προγράμματα έχεις αγοράσει. Πχ winrar, winzip, Nero, partition manager και τόσα άλλα, που είναι σε ... προσιτή τιμή. Κόβω το λαιμό μου, ότι δεν έδωσες ούτε 10 ευρώ (= 2 καφέδες) για να αγοράσεις κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, γιατί απλά είναι η νοοτροπία σου τέτοια. Αν το βρεις δωρεάν θα το κατεβάσεις. Τέλος. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για να καθόμαστε και να συζητάμε.
aris1986 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια οι εποχές αλλαξαν!Εχουμε και πρεπει να εχουμε: 1)Δωρεαν μουσικη---------Κλειστα δισκοπολεια 2)Δωρεαν Ταινιες---------Κλειστα dvd clubs Αφου μασ τα χουν παρει ολα τα αλλα ας ζησουμε στην μιζερια μας ακουγοντας μουσικη και βλεποντας ταινίες! Και μην μου πείτε για ανεργεια κτλπ Γιατι οταν κλεινει ενα εργοστασιο και μενουν ανεργοι και χρεωμενοι χωρις να μπορουν να καπνισουν ενα τσιγαρο(και δεν το λεω για καλο της υγειας τους) δεν μιλαει κανεις πισω απο το pc του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις