tolis_01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 @Beholder: Άλλο το google, άλλο ένα warez forum. Γιατί δεν βάζουν φυλακή όλους τους παρασκευαστές μαχαιριών; Ξέρω πολλά άτομα που έχασαν τη ζωή τους από μαχαίρωμα.
Beholder Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 @Beholder: Άλλο το google, άλλο ένα warez forum. Γιατί δεν βάζουν φυλακή όλους τους παρασκευαστές μαχαιριών; Ξέρω πολλά άτομα που έχασαν τη ζωή τους από μαχαίρωμα. Ναι αλλα τα μαχαιρια δεν εχουν 'πνευματικα' δικαιωματα. Και το google,videogoogle,youtube δεν διαφερουν και παρα πολυ απο τα warez κτλ. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.Αν οχι μπορω να σου δωσω παραδειγματα και λεπτομερειες. Αλλα ειπαμε,ποιος να πειραξει το youtube;Money talks,bullshit walks!
tolis_01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα τα μαχαιρια δεν εχουν 'πνευματικα' δικαιωματα. Και το google,videogoogle,youtube δεν διαφερουν και παρα πολυ απο τα warez κτλ. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω.Αν οχι μπορω να σου δωσω παραδειγματα και λεπτομερειες. Αλλα ειπαμε,ποιος να πειραξει το youtube;Money talks,bullshit walks! Το youtube είναι νομικά καλυμένο. Απαγορεύει τη χρήση βίντεο που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Το ίδιο και το rapidshare. Αν σήμερα το βράδυ ανεβάσω εκατό ταινίες στο insomnia.gr θα έχουν δίκιο αν του βάλουν πρόστιμο και το κλείσουν;
Beholder Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το youtube είναι νομικά καλυμένο. Απαγορεύει τη χρήση βίντεο που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Το ίδιο και το rapidshare. Αν σήμερα το βράδυ ανεβάσω εκατό ταινίες στο insomnia.gr θα έχουν δίκιο αν του βάλουν πρόστιμο και το κλείσουν; Μια στιγμη ρε αδερφε!Τι παει να πει 'νομικα καλυμενο'; Το βιντεο που παραθεσα πριν λιγο ειναι απο το youtube ή δεν το προσεξες;Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει παραβιαση 'πνευματικων' δικαιωματων στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα και σε δεκαδες χιλιαδες (μην πω εκατονταδες χιλιαδες) ακομη; Και να σου πω και κατι αλλο;Σε αρκετα 'πειρατικα' site δεν υπαρχουν τα παρανομα αρχεια εκει απλα μια παραπομπη σε αυτα.Στα youtube/videogoogle τα αρχεια ειναι στον server τους! Ελπιζω να διακρινεις την διαφορα!
arsenal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ένας φίλος μου τα έχει κάνει πάνω του επειδή ήταν Platinum στο greek-fun δηλαδή είχε κάνει donate lol...πρέπει να ανησυχεί?
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ένας φίλος μου τα έχει κάνει πάνω του επειδή ήταν Platinum στο greek-fun δηλαδή είχε κάνει donate lol...πρέπει να ανησυχεί? Όχι μην ανησυχείς, δε θα σου κάνουν τίποτα.
arsenal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είμαι εγω ο Platinum εγώ ήμουν απλά μεμπερ απλά για να τον διαβεβαιώσω
Pitsi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μια στιγμη ρε αδερφε!Τι παει να πει 'νομικα καλυμενο';Το βιντεο που παραθεσα πριν λιγο ειναι απο το youtube ή δεν το προσεξες;Εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει παραβιαση 'πνευματικων' δικαιωματων στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα και σε δεκαδες χιλιαδες (μην πω εκατονταδες χιλιαδες) ακομη; Ναι, είμαι σίγουρος μιας και το youtube ήρθε σε συμφωνία με τους κατόχους των πνευματικών δικαιωμάτων.
Dropsreef Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καποια πραγματα ειναι μονοδρομος! Αν υπαρχει 100% εφαρμογη των νομων περι πνευματικων δικαιωματων τοτε δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να υπαρχει dvd recorder στον υπολογιστη μας ή στο αμεσο μελλον Blue-ray recorder!οπως επισης δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος για υπαρξη αναλογων software προγραμματων οπως Nero!ακομα ακομα δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος για οικιακες συνδεσεις adsl 24mb και στο αμεσο μελλον ακομα υψηλοτερες!!και μην μου πειτε οτι οσοι εχουν υψηλες ταχυτητες στο σπιτι τους το θελουν για να σερφαρουν απλα στο νετ!ειναι συνειδητοποιημενη αποφαση οτι τετοιες ταχυτητες τις θελεις για downloading! Οποτε ή συνεχιζουμε ως εχουν τα πραγματα ή εφαρμοζεται αυστηρη νομοθεσια περι πνευματικων δικαιωματων και υπαρχει μια σημαντικη μειωση σε πωλησεις hardware,software και συνδεσεων internet!
tolis_01 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια καποια πραγματα ειναι μονοδρομος!Αν υπαρχει 100% εφαρμογη των νομων περι πνευματικων δικαιωματων τοτε δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να υπαρχει dvd recorder στον υπολογιστη μας ή στο αμεσο μελλον Blue-ray recorder!οπως επισης δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος για υπαρξη αναλογων software προγραμματων οπως Nero!ακομα ακομα δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος για οικιακες συνδεσεις adsl 24mb και στο αμεσο μελλον ακομα υψηλοτερες!!και μην μου πειτε οτι οσοι εχουν υψηλες ταχυτητες στο σπιτι τους το θελουν για να σερφαρουν απλα στο νετ!ειναι συνειδητοποιημενη αποφαση οτι τετοιες ταχυτητες τις θελεις για downloading! Οποτε ή συνεχιζουμε ως εχουν τα πραγματα ή εφαρμοζεται αυστηρη νομοθεσια περι πνευματικων δικαιωματων και υπαρχει μια σημαντικη μειωση σε πωλησεις hardware,software και συνδεσεων internet! Εγώ έχω να κατεβάσω κάτι "πειρατικό" απ'το τελευταίο επεισόδιο του Supernatural (δεν ξέρω αν θεωρείται πειρατικό βέβαια μιας που είναι tvrip) και εξακολουθώ να βρίσκω την 24Mbit (καλά, 5,5 στην πραγματικότητα ) χρήσιμη. Βλέπω online βιντεάκια, κάνω γρήγορα τα updates του λειτουργικού μου, θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω και καμιά βιντεοκλήση ή να παίξω και κανα online game (αλλά δεν ασχολούμαι). Επίσης έγραψα και κάτι dvdάκια τις προάλλες.
Dropsreef Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω να κατεβάσω κάτι "πειρατικό" απ'το τελευταίο επεισόδιο του Supernatural (δεν ξέρω αν θεωρείται πειρατικό βέβαια μιας που είναι tvrip) και εξακολουθώ να βρίσκω την 24Mbit (καλά, 5,5 στην πραγματικότητα ) χρήσιμη. Βλέπω online βιντεάκια, κάνω γρήγορα τα updates του λειτουργικού μου, θεωρητικά θα μπορούσα να κάνω και καμιά βιντεοκλήση ή να παίξω και κανα online game (αλλά δεν ασχολούμαι).Επίσης έγραψα και κάτι dvdάκια τις προάλλες. ναι φιλε μου και τις οπτικες ινες με 100mb/s? μηπως θελεις τετοιες ταχυτητες για να κανεις γρηγορα update ή να βλεπεις online βιντεακια? και blue-ray recorder?με χωρητικοτητα 50gb?τι τα θελεις?για να γραψεις τις φωτογραφιες σου ή τα αρχεια word? ας μην γελιομαστε μεταξυ μας! οπως επισης μην ξεχνας πως ειναι παρα πολλοι αυτοι που αγοραζουν εναν υπολογιστη μονο και μονο για κατεβαστηρι(προσεξε λεω παρα πολλοι οχι ολοι) οπως επισης ειναι αρκετοι που αγοραζουν εναν υπολογιστη για να την αξιοποιησουν περα απο τις υπολοιπες λειτουργιες του και σαν παιχνιδομηχανη!με μοναδικο κοστος περιπου τις 2 ωρες για να ολοκληρωθει το κατεβασμα!αντι να αγορασουν ενα ps3 με παιχνιδια minimum 40€ το ενα! Δεν κρινω αν ειναι ηθικο ή ανηθικο!Απλα σου παρουσιαζω την κατασταση! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2009 από Dropsreef
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ναι φιλε μου και τις οπτικες ινες με 100mb/s?μηπως θελεις τετοιες ταχυτητες για να κανεις γρηγορα update ή να βλεπεις online βιντεακια? και blue-ray recorder?με χωρητικοτητα 50gb?τι τα θελεις?για να γραψεις τις φωτογραφιες σου ή τα αρχεια word? ας μην γελιομαστε μεταξυ μας! οπως επισης μην ξεχνας πως ειναι παρα πολλοι αυτοι που αγοραζουν εναν υπολογιστη μονο και μονο για κατεβαστηρι(προσεξε λεω παρα πολλοι οχι ολοι) οπως επισης ειναι αρκετοι που αγοραζουν εναν υπολογιστη για να την αξιοποιησουν περα απο τις υπολοιπες λειτουργιες του και σαν παιχνιδομηχανη!με μοναδικο κοστος περιπου τις 2 ωρες για να ολοκληρωθει το κατεβασμα!αντι να αγορασουν ενα ps3 με παιχνιδια minimum 40€ το ενα! Δεν κρινω αν ειναι ηθικο ή ανηθικο!Απλα σου παρουσιαζω την κατασταση! Ποσες φορες θα το πουμε πια, οτι οι μεγαλες ταχυτητες και οι επενδυσεις που κανουν οι εταιριες για να εχουμε εμεις τις μεγαλες ταχυτητες δεν δινονται για να κατεβασουμε τα οποιαδηποτε νομιμα η παρανομα αρχεια μας απο το καθε ραπιντ. Οι ταχυτητες αυτες που βλεπουμε και που θα βλεπουμε στο μελλον ειναι αποκλειστικα για video streaming επι πληρωμη, και για video on demand. To triple play με 1 και με 2 mbit δεν γινεται.
Dropsreef Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ποσες φορες θα το πουμε πια, οτι οι μεγαλες ταχυτητες και οι επενδυσεις που κανουν οι εταιριες για να εχουμε εμεις τις μεγαλες ταχυτητες δεν δινονται για να κατεβασουμε τα οποιαδηποτε νομιμα η παρανομα αρχεια μας απο το καθε ραπιντ.Οι ταχυτητες αυτες που βλεπουμε και που θα βλεπουμε στο μελλον ειναι αποκλειστικα για video streaming επι πληρωμη, και για video on demand. To triple play με 1 και με 2 mbit δεν γινεται. ωραια και την 24αρα ταχυτητα(που οντως δεν ειναι 24αρα αλλα σαν 24αρα την πληρωνεις στον παροχο)σπιτι σου τι την θελεις?για να βλεπεις βιντεακια στο Youtube?για να κανεις update στο λογισμικο σου και στο αντιβιοτικο σου? Πες μου ειλικρινα ποσοι ειναι αυτοι που πιστευεις οτι εχουν τετοιες ταχυτητες σπιτι τους για τις πιο πανω λειτουργιες! Επισης πες μου ειλικρινα ενα blue ray recorder σε τι θα το χρειαστεις? Φιλε μου αν θελεις να προστατεψεις τα πνευματικα σου δικαιωματα τοτε βγαλε σε κυκλοφορια Blue-ray συσκευη!μονο συσκευη αναγνωσης!και οχι συσκευη εγγραφης! Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα μην το παρεις θεμα αντιπαραθεσης!την σκεψη μου αναλυω!
Pitsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου αν θελεις να προστατεψεις τα πνευματικα σου δικαιωματα τοτε βγαλε σε κυκλοφορια Blue-ray συσκευη!μονο συσκευη αναγνωσης!και οχι συσκευη εγγραφης! Μα τα πνευματικά δικαιώματα δεν θίγονται από τις συσκευές εγγραφής αλλά από το internet. Μία ταινια από ένα dvd club θα την νοικιάσουν νόμιμα 20-30 και άλλοι 1-2 θα την δουν επειδή θα την έχει γράψει κάποιος με ένα αντιγραφικό αλλά από torrent θα το κατεβάσουν εκατοντάδες χιλιάδες φορές παράνομα.
Dropsreef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μα τα πνευματικά δικαιώματα δεν θίγονται από τις συσκευές εγγραφής αλλά από το internet.Μία ταινια από ένα dvd club θα την νοικιάσουν νόμιμα 20-30 και άλλοι 1-2 θα την δουν επειδή θα την έχει γράψει κάποιος με ένα αντιγραφικό αλλά από torrent θα το κατεβάσουν εκατοντάδες χιλιάδες φορές παράνομα. να σου θυμισω φιλε μου οτι νοικιαζεις ενα παιχνιδακι απο ενα video club αν δεν εχεις την δυνατοτητα να το κατεβασεις το κρατας μια μερα το γραφεις σε ενα dvd ακι και το εχεις εφορου ζωης?να σου θυμισω οτι κατεβαζεις εσυ την ταινιουλα παρανομα απο torrent και την γραφεις σε 10δισκακια και τα δινεις σε φιλους που ίσως δεν εχουν υπολογιστη ή δεν εχουν ακομα υψηλες ταχυτητες?να σου θυμισω οτι νοικιαζεις επισης μια ταινιουλα την γραφεις και λες στα φιλαρακια σου ελα ρε μην δωσεις 2€ στο video club θα στη γραψω εγω! να σου θυμισω επισης οτι οι εξωτερικοι σκληροι δισκοι βασιζονται στην παρανομια?να αγορασεις εναν εξωτερικο σκληρο για να αποθηκευεις αρχεια και φωτογραφιες ή μηπως για να αποθηκευεις τα τραγουδακια σου τις ταινιουλες σου και να τις παιρνεις και να τις βλεπεις οπου θελεις? και επαναλαμβανω δεν σου λεω και δεν σου κρινω τι ειναι ηθικο ή ανηθικο? απλα σου θυμιζω οτι χιλιαδες εταιριες και εταιριες κολοσσοι στηριζονται στην παρανομια! usb stick 16.32.64gb εξωτερικοι σκληροι δισκοι dvd-recorder blue ray recorder συνδεσεις internet νομιζεις οτι οσες συσκευες που αναφερω παραπανω δεν ειναι τα πλεον καταλληλα εργαλεια για την διαιωνιση της παρανομιας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις