Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα ο Πάριος και ο Σφακιανάκης έχουν και κάποια δημοσιότητα... εάν δεν μπορούν να νικήσουν την πειρατεία τουλάχιστον το παίζουν ανώτεροι για το image (μην ξεχνάς ότι οι συγκεκριμένοι συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά από τα μπουζουκτσίδικα). Όμως το τραγούδι που τραγουδά ο Σφακιανάκης δεν το χει γράψει αυτός αλλά ο μουσικοσυνθέτης που δεν θα βγει στο μαγαζί... και φυσικά μπορείς να μιλήσεις για τον κάθε μικρό υπάλληλο στο studio ηχογράφησης, στο τμήμα προώθησης ή ακόμη μέχρι και τους υπαλλήλους στο λογιστήριο. Άλλωστε δεν είναι όλη η μουσική μπουζούκια... εγώ ας πούμε την βρίσκω πολύ με μουσική tango ή με απαλές μελωδίες (χωρίς τραγουδιστή). Αυτοί τι έχουν να κερδίσουν όταν την ακούσω τσαμπέ;

Γενικά η οικονομική θεωρία λέει αν κάποιος προσφέρει κάτι και αυτό το κάτι σου βελτιώνει την ευημερία, για να είναι αποδοτικό το όλο σύστημα ο πρώτος πρέπει κάπως να ανταμειφθεί από τον δεύτερο. Κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα donation των private trackers ή τις διαφημίσεις που έχουν αλλά και πιο παλιά από τον αντιγραφέα τις γειτονιάς που πούλαγε κόπιες. Τώρα αγοράζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σύνδεση, μεγαλύτερους σκληρούς, pc με χαμηλή κατανάλωση για να είναι ανοιχτοί όλη μέρα, mp3 players, video που παίζουν divx... δηλαδή πάλι πληρώνεις για αυτό που σου αυξάνει την ευημερία... με την διαφορά ότι υπάρχει στρέβλωση και επωφελούνται άλλοι αντι αυτών. Όλα για τα λεφτά γίνονται... ουδεμία σχέση έχει να κάνει με το πολιτισμό.

Και για να το κάνω λίγο πιο σαφές, θα πω ένα επάγγελμα που διαφέρει λίγο αλλά και πάλι προσφέρει στο πολιτισμο - γνώση. Έστω ένας καθηγητής οικονομικής θεωρίας. Οι δημοσιεύσεις - έρευνα που κάνει προσφέρει γνώση και η γνώση αποτελεί και αυτή στοιχείο του πολιτισμού. Αυτός ο καθηγητής μήπως θα πρεπε να μην τον πληρώνει το πανεπιστήμιο γιατί αυτό που κάνει είναι πολιτισμός; Αν είναι έτσι μήπως τότε αυτός θα είχε κίνητρο να παρατήσει την έρευνα (κάπως πρέπει και αυτός να ζήσει) και να πάει να εργαστεί σε κάποια εταιρία;

Nαι.(δέκα χαρακτήρες)

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άσκοπες τόσες σελίδες, άσκοπος τόσος ντόρος, άσκοπος τόσος χρόνος.

Πάρτε το χαμπάρι, τις εταιρίες τις συμφέρει να υπάρχει πειρατεία.

Πιο πολλά οικονομάνε από την πειρατία, παρά χωρίς αυτήν.

Τα επιχειρήματα άπειρα, λίγο πολύ τα γνωρίζετε όλοι.

Απλώς και μόνο σαν παράδειγμα θα αναφέρω το γεγονός πως αν δε δω μαλλί, δεν αγοράζω.

Γουρούνι στο σακί δεν αγόρασα ποτέ και δεν έχω σκοπό να το κάνω στο μέλλον.

Δεν πα να βγάλεις ρε Paramount την ακριβότερη παραγωγή όλων των εποχών,

αν δεν πάρω δείγμα, ούτε στο cinema θα πάω, ούτε 2€ θα δώσω για να το νοικιάσω.

Ουσιαστικά δηλαδή, με θεωρείτε τζαμπατζή, άρα ή θα κατεβάσω από torrent την ταινία σας

ή δεν θα τη δω καθόλου, μπορώ να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή και χωρίς την ταινία σας,

εσείς ευρώ μια φορά ΔΕΝ θα πάρετε από μένα.

Το ίδιο ισχύει και για τα cd's.

Βέβαια για την περίπτωση της μουσικής θα πει κάποιος πως υπάρχουν και τα ραδιόφωνα, αλλά άστο καλύτερα, πιο πολύ διαφημίσεις ακούς, παρά μουσική, οπότε...

Άσε που παρακαλάς να παίξει το κομμάτι που σ' αρέσει, καλύτερα παίξε τζόκερ, για να

μην το πάω παρακάτω που σου ζητάνε 1,19€ κάθε φορά που θέλεις ένα κομμάτι

με το να στείλεις μήνυμα κορόιδο (κενό) τραγούδι και απόστολή στο διάστημα, αλλά και πάλι θα πρέπει να υπομένεις τη λίστα των πρηγούμενων και και και...

Αποτέλεσμα:

Έχεις τα κότσια;

Σνομπάρισέ τους απ' όλες τις πλευρές.

Μην ακούς τα τραγούδια τους, μην αγοράζεις κανένα τους δισκάκι, στα γκάλοπ απλά κλείσε το τηλέφωνο, μην πας σινεμά, αν αντέχεις μην δεις και την πρεμιέρα στο nova,

πάρε την κοπελίτσα σου, τη γυναίκα σου, τη γκόμενά σου, τη θεια σου και τράβα στη γωνία, ρίξε ένα στα αργά, περπάτα λίγο, βάλε στο κινητό σου τα παλιά καλά midi ringtones και θα σου πω εγώ μετά που θα πουλάνε τα δισκάκια τους.

Όχι, όχι στο πρώτο και στο δεύτερο θέμα, μάλλον στο δρόμο θα τους βλέπεις να σε πληρώνουν για να τους ακούσεις....

Ακραία μέθοδος, αλλά και η μόνη που θα φέρει αποτέλεσμα.

Αλλά τι να λέμε τώρα...όσες πιθανότητες έχει η γιαγιά μου να πάει στο διάστημα,

άλλες τόσες έχει και να γίνουν πράξη τα παραπάνω...

Δημοσ.

Έχω διαβάσει όλες τις απόψεις και η αλήθεια είναι ότι τα έχω πάρει ...

Οι περισσότεροι εδώ με ευκολία μηδενίζουν τους πάντες. "Μας τα πέρνουν, είναι κλέφτες, τα βγάζουν από αλλού, υπάρχει μια διεθνής συνομωσία από πίσω, παράγει ο Spielberg για να πλουτήσει η Intel, κλπ". Τολμώ να τις χαρακτηρίσω κλασσικές εγωπαθείς συμπεριφορές. Είμαι σίγουρος, ότι ελάχιστοι από εσάς εκτιμούν τη δουλειά που προηγείται της εμφάνισης ενός προϊόντος, είτε αυτό λέγεται τραγούδι, είτε λέγεται πίνακας, είτε λέγεται software.

Κάποτε μια κοπέλα πετυχε τον Πικάσο να ζωγραφίζει σε ενα πάρκο της Ν.Υόρκης. Χαρούμενη, του ζήτησε να της κάνει ένα γρήγορο πορτραίτο. Αυτός την κοίταξε για μερικά λεπτά, έπιασε το κάρβουνο και σε 30 δευτερόλεπτα έκανε με 2-3 γραμμές το πορτραίτο της.

Η κοπέλα ενθουσιάστηκε όταν το είδε. "Πώς καταφέρατε να απεικονίσετε την προσωπικότητά μου με λίγες γραμμές ? Απίστευτο! Πόσο κοστίζει ?"

"5.000$ της λέει ο Πικάσο."

"Πως ???? Μα αφού σας πήρε μόνο μερικά δευτερόλεπτα !!"

"Όχι κυρία μου, μου πήρε μια ζωή !"

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το τί εννοώ. Την δουλειά του και το ταλέντο του ο καθένας την κοστολογεί όσο θέλει. Και καλά κάνει. Για να έχουν πέσει όλοι πάνω του, πάει να πει ότι αξίζει.

Θέλω να ακούσω έναν από εσάς που επικροτεί την πειρατεία, να μου πει αν έχει κάτσει έναν χρόνο από τη ζωή του για να γράψει το τέλειο software. Ή να παράγει το τέλειο προϊόν. Να έχει επενδύσει όνειρα, σκέψεις, φιλοδοξίες σ' αυτο το προϊόν. Σ' αυτό το παιχνίδι, σ' αυτήν την ταινία. Να έχει καταλάβει τι σημαίνει η λέξη δημιουργία. Αν ένας από εσάς μου αποδείξει ότι έχει δημιουργήσει κάτι και μετά το έδωσε στον κόσμο δωρεάν, θα τον παραδεχτώ. Αλλά μάλλον δεν θα βρω κανέναν. Όλοι σας (αν κρίνω από την ηλικία) φωνάζετε (και καλά κάνετε) ή θα φωνάξετε σε μερικά χρόνια, ότι η δουλειά σας, τα πτυχία σας, τα χρόνια των προσπαθειώ νσας και τα ταλέντα σας, δεν εκτιμώνται. Ότι δεν παίρνετε αυτά που σας αξίζουν. Ότι είστε η γενιά των 700... Και από την άλλη, μπαίνετε στα παπούτσια αυτών που σας αδικούν, και κρίνετε εσείς (ή μάλλον μηδενίζετε) με τη σειρά σας τη δουλειά του Bill Gates και των U2.

Και ποιος είσαι εσύ, λοιπόν, που θα κρίνεις ότι το CD είναι ακριβό ? Και ποιος είσαι εσύ που θα διαμορφώσεις την τιμή του ? Κάτσε και δημιούργησε ένα προϊόν τόσο μοναδικό όσο τα σκίτσα του Αρκά και η μουσική του Michael Jackson και όταν δεις τον κόσμο να παρακαλάει να τα αγοράσει, εσύ κάνε τον Ρομπέν των Δασών, και μην πάρεις Porsche, σπίτι στην εξοχή με Home Theater και πισίνα.

Το έχω δει πολλές φορές το έργο αυτό. Όσοι κάνουν τον νταή και θέλουν να τα πάρουν όλα τζάμπα, στην δική τους προσωπική δουλειά αναζητούν τον μεγαλύτερο μισθό και το καλύτερο κέρδος (αν είναι έμποροι). Μόνο στων άλλων την τσέπη θέλουν να κάνουν κουμάντο. Σαν κάτι κομμουνιστές φίλους μου (δεν γενικεύω) που θέλουν το κράτος να τους παρέχει την καλύτερη παιδεία, τα καλύτερα νοσοκομεία και τους καλύτερους αυτοκινητόδρομους, και όταν έρχεται η στιγμή τους να συνεισφέρουν οι ίδιοι, κοιτάζουν να φοροδιαφύγουν, να διαγράψουν την κλήση που έφαγαν και να την κοπανήσουν από τη δουλειά μια ώρα νωρίτερα.

Συμφωνώ λοιπόν με κάποιον προλαλήσαντα. Όλα αυτά δεν είναι είδη βασικής ανάγκης. Η Porsche είναι καλύτερη και γι αυτο έχει αυτην την τιμή. Αλλά κανένας δεν σας υποχρεώνει να πάρετε Porsche. Και κανένας δεν σας νομιμοποιεί να την κλέψετε κιόλας...

Όσο για τα παιχνίδια με τις λέξεις (δεν το κλέβουμε αφού δεν το στερούμε από κάποιον, πρέπει να το δοκιμάσουμε πρώτα, και κάτι αντίστοιχα), τα αφήνω ασχολίαστα.

Κλείνω αναφέροντας ότι κι εγώ έχω χιλιάδες κλεμμένα mp3 όπως και πάρα πολλές ταινίες στον υπολογιστή μου. Το κάνω όπως και όλοι εσείς. Βρήκα την δυνατότητα να το κάνω, και το έκανα. Βρήκα την αποθήκη του Πλαισίου χωρίς προστασία, και βούτηξα όσα χώρεσε η αγκαλιά μου. Με τη διαφορά ότι δεν εφευρίσκω δικαιολογίες για να κοιμάμαι ήσυχος. Είμαι εν γνώσει μου κλέφτης. Αλλιώς θα ήμουν απλώς ...υποκριτής.

Over and out. Αναμένω τα χτυπήματα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ σε πολλά με τις δύο παραπάνω απόψεις (αλλά και άλλες που γράφτηκαν ομοίως).

Επίσης, θεωρώ απόλυτα τραγελαφικά κάτι μηνυματάκια του στυλ "όχι ρε γμτ, μας πήραν αυτό, μας έκαναν αυτό κι εγώ τί θα κάνω τώρα με τους @δες και μπλαμπλα". Να υποθέσω πως εδώ κολλάει η ξενική φράση "get a life"... μπας και σταματήσεις να κλαις σα μπέμπης επειδή σου 'κόψαν το warez. Για όνομα δηλαδή, πού έχει καταντήσει η κοινωνία να περνάει το χρόνο της, άτομα περιορισμένης δημιουργικότητας.

Άλλο ένα τραγελαφικό, είναι το δούλεμα που ρίχνουν μερικοί για την ποιότητα της τάδε ταινίας, του τάδε CD και τα λοιπά και πως "δεν αξίζει να πληρώσεις φράγκο για να το αγοράσεις"... αλλά από την άλλη "αξίζει να πληρώσεις φράγκο" για να έχεις το 'ντερνέτ σου, το λογαριασμό του ράπιντ, κανά VPN και να είσαι και vip σε κανά γουορεζάδικο. ΟΚ, πείστηκα...

Επεξ/σία από PCharon
Δημοσ.

Οι περισσότεροι εδώ με ευκολία μηδενίζουν τους πάντες. "Μας τα πέρνουν, είναι ..........

Φίλε μου μετέφερα τα λεγόμενα σου αυτούσια σε άλλο forum. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί. Αλλιώς πες μου να τα διαγράψω.

Δημοσ.
Φίλε μου μετέφερα τα λεγόμενα σου αυτούσια σε άλλο forum. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί. Αλλιώς πες μου να τα διαγράψω.

Όχι βέβαια...

Καλό θα ήταν να ξέρω που τα έβαλες όμως ;-) (αν δεν είναι ανακοινώσιμο, στείλε μου PΜ). Thanks

Δημοσ.
Για κάνε το πιο λιανά

Koίτα,ενίοτε τα πράγματα είναι αυτά ακριβώς που φαίνονται.

Έβαλα ένα θετικό σταυρουδάκι στη γνώμη σου (+1) και παρέθεσα αυτούσιο το topic σου{spoiler},θεώρησα δε καλό να συμπληρώσω με Ελληνικά (=10 χαρακτήρες) γιατί το forum αυτό δεν σ' αφήνει να συνταχτείς απλά με τη γνώμη κάποιου,βλ.->όπως και ο ίδιος ο χρήστης,άτιμη απόσταση.:P

Θα σε κεράσω μια μπύρα,αν ποτε βρεθούμε.

Καλύτερα τώρα;

Δημοσ.
Και ποιος είσαι εσύ, λοιπόν, που θα κρίνεις ότι το CD είναι ακριβό ? Και ποιος είσαι εσύ που θα διαμορφώσεις την τιμή του ?

εγώ (και ο κάθε ένας ως καταναλωτής), είμαι (και είμαστε) αυτός που πληρώνει για να αγοράσει κάτι και νομίζω ότι έχω (έχουμε) κάθε δικαίωμα να κρίνω αν το CD είναι ακριβό ή όχι. Με την συμπεριφορά μου (αν θα το αγοράσω ή όχι) διαμορφώνω και την τιμή του.

τα υπόλοιπα καλά τα λες φίλε μου....

Δημοσ.

Οι περισσότεροι εδώ με ευκολία μηδενίζουν τους πάντες. "Μας τα πέρνουν, είναι κλέφτες, τα βγάζουν από αλλού, υπάρχει μια διεθνής συνομωσία από πίσω, παράγει ο Spielberg για να πλουτήσει η Intel, κλπ". Τολμώ να τις χαρακτηρίσω κλασσικές εγωπαθείς συμπεριφορές. Είμαι σίγουρος, ότι ελάχιστοι από εσάς εκτιμούν τη δουλειά που προηγείται της εμφάνισης ενός προϊόντος, είτε αυτό λέγεται τραγούδι, είτε λέγεται πίνακας, είτε λέγεται software.

Κάποτε μια κοπέλα πετυχε τον Πικάσο να ζωγραφίζει σε ενα πάρκο της Ν.Υόρκης. Χαρούμενη, του ζήτησε να της κάνει ένα γρήγορο πορτραίτο. Αυτός την κοίταξε για μερικά λεπτά, έπιασε το κάρβουνο και σε 30 δευτερόλεπτα έκανε με 2-3 γραμμές το πορτραίτο της.

Η κοπέλα ενθουσιάστηκε όταν το είδε. "Πώς καταφέρατε να απεικονίσετε την προσωπικότητά μου με λίγες γραμμές ? Απίστευτο! Πόσο κοστίζει ?"

"5.000$ της λέει ο Πικάσο."

"Πως ???? Μα αφού σας πήρε μόνο μερικά δευτερόλεπτα !!"

"Όχι κυρία μου, μου πήρε μια ζωή !"

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το τί εννοώ. Την δουλειά του και το ταλέντο του ο καθένας την κοστολογεί όσο θέλει. Και καλά κάνει. Για να έχουν πέσει όλοι πάνω του, πάει να πει ότι αξίζει.

Θέλω να ακούσω έναν από εσάς που επικροτεί την πειρατεία, να μου πει αν έχει κάτσει έναν χρόνο από τη ζωή του για να γράψει το τέλειο software. Ή να παράγει το τέλειο προϊόν. Να έχει επενδύσει όνειρα, σκέψεις, φιλοδοξίες σ' αυτο το προϊόν. Σ' αυτό το παιχνίδι, σ' αυτήν την ταινία. Να έχει καταλάβει τι σημαίνει η λέξη δημιουργία. Αν ένας από εσάς μου αποδείξει ότι έχει δημιουργήσει κάτι και μετά το έδωσε στον κόσμο δωρεάν, θα τον παραδεχτώ. Αλλά μάλλον δεν θα βρω κανέναν. Όλοι σας (αν κρίνω από την ηλικία) φωνάζετε (και καλά κάνετε) ή θα φωνάξετε σε μερικά χρόνια, ότι η δουλειά σας, τα πτυχία σας, τα χρόνια των προσπαθειώ νσας και τα ταλέντα σας, δεν εκτιμώνται. Ότι δεν παίρνετε αυτά που σας αξίζουν. Ότι είστε η γενιά των 700... Και από την άλλη, μπαίνετε στα παπούτσια αυτών που σας αδικούν, και κρίνετε εσείς (ή μάλλον μηδενίζετε) με τη σειρά σας τη δουλειά του Bill Gates και των U2.

Και ποιος είσαι εσύ, λοιπόν, που θα κρίνεις ότι το CD είναι ακριβό ? Και ποιος είσαι εσύ που θα διαμορφώσεις την τιμή του ? Κάτσε και δημιούργησε ένα προϊόν τόσο μοναδικό όσο τα σκίτσα του Αρκά και η μουσική του Michael Jackson και όταν δεις τον κόσμο να παρακαλάει να τα αγοράσει, εσύ κάνε τον Ρομπέν των Δασών, και μην πάρεις Porsche, σπίτι στην εξοχή με Home Theater και πισίνα.

Το έχω δει πολλές φορές το έργο αυτό. Όσοι κάνουν τον νταή και θέλουν να τα πάρουν όλα τζάμπα, στην δική τους προσωπική δουλειά αναζητούν τον μεγαλύτερο μισθό και το καλύτερο κέρδος (αν είναι έμποροι). Μόνο στων άλλων την τσέπη θέλουν να κάνουν κουμάντο. Σαν κάτι κομμουνιστές φίλους μου (δεν γενικεύω) που θέλουν το κράτος να τους παρέχει την καλύτερη παιδεία, τα καλύτερα νοσοκομεία και τους καλύτερους αυτοκινητόδρομους, και όταν έρχεται η στιγμή τους να συνεισφέρουν οι ίδιοι, κοιτάζουν να φοροδιαφύγουν, να διαγράψουν την κλήση που έφαγαν και να την κοπανήσουν από τη δουλειά μια ώρα νωρίτερα.

Συμφωνώ λοιπόν με κάποιον προλαλήσαντα. Όλα αυτά δεν είναι είδη βασικής ανάγκης. Η Porsche είναι καλύτερη και γι αυτο έχει αυτην την τιμή. Αλλά κανένας δεν σας υποχρεώνει να πάρετε Porsche. Και κανένας δεν σας νομιμοποιεί να την κλέψετε κιόλας...

Όσο για τα παιχνίδια με τις λέξεις (δεν το κλέβουμε αφού δεν το στερούμε από κάποιον, πρέπει να το δοκιμάσουμε πρώτα, και κάτι αντίστοιχα), τα αφήνω ασχολίαστα.

Κλείνω αναφέροντας ότι κι εγώ έχω χιλιάδες κλεμμένα mp3 όπως και πάρα πολλές ταινίες στον υπολογιστή μου. Το κάνω όπως και όλοι εσείς. Βρήκα την δυνατότητα να το κάνω, και το έκανα. Βρήκα την αποθήκη του Πλαισίου χωρίς προστασία, και βούτηξα όσα χώρεσε η αγκαλιά μου. Με τη διαφορά ότι δεν εφευρίσκω δικαιολογίες για να κοιμάμαι ήσυχος. Είμαι εν γνώσει μου κλέφτης. Αλλιώς θα ήμουν απλώς ...υποκριτής.

Over and out. Αναμένω τα χτυπήματα ...

Καλα ειναι αυτα που λες, αλλα τι σχεση εχουν με το κλεισιμο των τρακερ?

Δημοσ.
εγώ (και ο κάθε ένας ως καταναλωτής), είμαι (και είμαστε) αυτός που πληρώνει για να αγοράσει κάτι και νομίζω ότι έχω (έχουμε) κάθε δικαίωμα να κρίνω αν το CD είναι ακριβό ή όχι. Με την συμπεριφορά μου (αν θα το αγοράσω ή όχι) διαμορφώνω και την τιμή του.

Να κοψουμε τοτενες να αγοραζουμε και τις παλιοporche γιατι το εχουν γα... το θεμα και εχουν παει την τιμη στο θεο. Που θα παει, αμα δεν αγορασουμε μπορει να τη ριξουν :-)

Οταν δεν αγορασεις κατι, αλλα και δεν το παρεις με πλαγιο τροπο, τοτε ναι, δειχνεις οτι το προιον ειτε δεν αξιζει, ειτε ειναι ακριβο κλπ, και τοτε θα βαλεις σε σκεψεις το δημιουργο του να το κανει καλυτερο, να το βαλει πιο φτηνα κλπ.

Οταν ομως βγει ενα cd και δεν το αγορασεις, αλλα την ιδια στιγμη εχει στην πρωτη του μερα 5-10 μυρια downloads απο warez κλπ, τοτε δειχνεις ακριβως το αντιθετο, οτι και το προιον του ειναι τελειο (αφου ολοι το θελουν) και την τιμη δεν κατεβαζουν (για να βγαλουν τα σπασμενα απο την διαρροη).

Αν δεν αγοραζε κανενας τα windows αλλα και αν δεν τα χρησιμοποιουσαν, τοτε θα τα εβλεπες να τα πουλανε στα καλαθια στην ομονοια σε τιμη οσο κοστιζει το πλαστικο του cd. Οταν ομως απο τη μια λες δεν αγοραζω τα πανακριβα windows, αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει σπιτι που να μην εχει εστω μια παρανομη κοπια, τοτε ο κατασκευαστης του σκεφτεται οτι εχει ενα προιον που κανει θραυση σε ολο τον κοσμο αρα και θεωρει οτι το προιον του αξιζει τοσα και παραπανω, και πρεπει να βγαλει και τη διαφορα απο τα παρανομα.

Δημοσ.

Έχεις και δίκιο και άδικο. Μπορείς όντως να κρίνεις ότι είναι ακριβό. Κι εγώ είδα ένα Bang & Olufsen ηχοσύστημα που το θεωρώ πανάκριβο. Αλλά δεν έσπασα την βιτρίνα να το πάρω επειδή δεν εγκρίνω την τιμή του ... Απλά δεν το παίρνω !

Και βέβαια δεν κάθομαι να λέω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. Ότι είναι ψευτοκαλλιτέχνες, και ότι δεν τα αξίζουν... Γιατί για κάποιο λόγο θέλω αυτό και όχι ένα πάμφτηνο AIWA. Για κάποιον λόγο ακούμε και κατεβάζουμε U2 και δεν παίρνουμε τα CD's των 0,99€ από τα καλάθια του mediamarkt.

Άρα ξέρουμε ότι το προϊόν είναι καλό, και γι' αυτό και το θέλουμε. Αλλά μας αρέσει να πάρουμε το καλύτερο προϊόν ... τσάμπα. Αυτό είναι υποκριτικό και με τρελαίνει ....

Δημοσ.

Και παλι θα ρωτησω το ιδιο πραμα. Τι σχεση εχει ο τρακερ με την πειρατεια?

Δεν μπορεις να πεις οτι φταιει η SONY που βγαζει blank disk.

Δεν μπορεις να πεις οτι φταιει το Alcohol που γραφει secure disk etc..

Για την πειρατεια φταιει αυτος που εχει σκοπο να παρει κατι το "παρανομο", ειτε απο τορεντ ειτε απο μαυρο ειτε απο το rapid.

ΥΓ: Οταν οκουω δηλωσεις "Εχω τοσα λεφτα που δεν ξερω τι να τα κανω" για ποιο λογο να αγορασω cd. Ειμαι καλος ανθρωπος, δεν θελω να βαλω το αηδονι σε αυτο το προβλημα (το να μη ξερει τι να κανει τα λεφτα του).

Δημοσ.
Koίτα,ενίοτε τα πράγματα είναι αυτά ακριβώς που φαίνονται.

Έβαλα ένα θετικό σταυρουδάκι στη γνώμη σου (+1) και παρέθεσα αυτούσιο το topic σου{spoiler},θεώρησα δε καλό να συμπληρώσω με Ελληνικά (=10 χαρακτήρες) γιατί το forum αυτό δεν σ' αφήνει να συνταχτείς απλά με τη γνώμη κάποιου,βλ.->όπως και ο ίδιος ο χρήστης,άτιμη απόσταση.:P

Θα σε κεράσω μια μπύρα,αν ποτε βρεθούμε.

Καλύτερα τώρα;

Sorry ίσως ήμουν λίγο παραπάνω καχύποπτος... :o το 10 μου έμοιασε σαν παράσημο των 10 δαχτύλων :lol: Απλά με το σκέτο "Ναι" δεν σε πιασα. :-) Έχω συνηθίσει "+1" , "σωστός" κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...