phph Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία τα δέχομαι όλα αυτα που λες... Και σε ρωτώ αφού δεν ανεβαίνουν στον Server τους παράνομο υλικό γιατι να ασχοληθούν....? Ότι σου είπε ο από πάνω. Όπως σου είπα οι Η.Π.Α. έχουν από τις πιο εχθρικές προς την πειρατεία νομοθεσίες. Αν βρεθεί τρόπος να ελέγχουν το μυαλό, θα περάσουν νόμο που θα απαγορεύει να απομνημονεύεις link προς πειρατικό υλικό.
prigipa_m Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί εκεί έχουν νόμο που απαγορεύει ακόμα και τα link προς παράνομο υλικό. Μάλιστα αυτο δεν το ήξερα...
efo355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 δικαιολογιες!θα μπορουσαν να βγαλουν αλλο format γι΄'αυτη τη δουλεια... οπως παλιοτερα υπηρχαν κασσετες για τις κονσολες και τοτε δε μπορουσαν να αντιγραφτει τιποτα. οταν βγηκε το playstation 1 που διαβαζε τα απλα cd, τοτε ηταν επομενο οτι θα υπηρχε η πειρατεια... μετα τα dvd, κτλ κτλ γιατι δε βγαζουν ενα δισκακι που να μην υπαρχει συσκευη που να μην μπορει να αντιγραψει? πχ blu ray! αν ολες οι ταινιες και παιχνιδια κυκλοφορουσαν σε blu ray χωρις να υπαρχει recorder, τι θα γινοταν? αφου ειπαμε! εχουμε τα dvdrw για αποθηκευση.... δε μας φτανει? θελουμε 50gb για backup? οι ιδιοι σκαβουν το λακο τους! Για το psp ποτέ δεν υπήρξε αντιγραφικό umd και μια χαρά έσπασε και παίζαμε για χρόνια με τα iso και μετά με cso! Σοβαρά τώρα ο μόνος τρόπος καταπολέμησης της πειρατείας είναι να μας κόψουν το ρεύμα όσο έχουμε ρεύμα δε πεθαίνουμε ποτε
el97639 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Για μενα τιθεται ενα αλλο θεμα . Το κύκλωμα της εποε ειναι κανονικοι γκανγκστερς . Ενας φιλος μου ειχε ενα site που ειχε απλως links για youtube και του στειλανε μια μηνυση με 100% κατασκευασμένα στοιχεια οτι και καλα βαλανε εναν δικο τους να του ζητησει μια ταινια κ του την πουλησε και καλα μεσα απο το site. μιλαμε για γελοιοτητες . και ακριβως επειδη το παιδι δεν ειχε λεφτα για δικηγορους το εκλεισε Η ΕΠΟΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ λειτουργουν σαν παρακρατος εκμεταλευομενοι την κυβερνιτικη ανεχεια απεναντι στην διαφθορα και το νεο οργανωμενο εγκλημα που αντι για βια χρησιμοποιουν δικηγορους
@ntonios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 καλημέρα... η απάντηση σε όλο αυτό το σκηνικό κρύβεται κάπου στο τέλος αυτού του λινκ...αν δεν το έχετε δει ήδη,δε χρειάζεται...http://www.southparkstudios.com/episodes/103772 moop ftw... Εξαιρετικό !!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Συμβουλή από έναν παππού της πληροφορικής (1983 compuserve...) προς νέους διαδικτυοναύτες: Ευκαιρία τώρα που έκλεισαν - προσωρινά - τα greek-fun etc. να ανοίξετε και κάνα βιβλίο μπας και ξεστραβωθείτε και μάθετε πότε χρησιμοποιούμε το έψιλον και πότε το αλφαγιώτα στο γραπτό λόγο, να μάθετε ποιες λέξεις θέλουν όμικρον και ποιες ωμέγα, να σταματήσετε να γράφετε με greeklish και κυρίως να καταλάβετε ΓΙΑΤΙ πρέπει να το κάνετε, να μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας με λόγια και όχι με emoticons και τέλος να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε σαν υπογραφή ΣΑΣ (!!!) τι κάρτα γραφικών "φοράτε" και πόσα Ghz έφτασε το pc σας!!! Ήμαρτον!!!. Ευκαιρία είναι, αρπάξτε την και θα με θυμηθείτε. Θα μάθετε να το χρησιμοποιείτε, (το cpu που σας χάρισε η φύση εννοώ) και λίγο παραπάνω και δεν θα αντιδράτε τελείως σπασμωδικά σαν τα κοτόπουλα στο Chicken Run. Δείτε το σαν ευκαιρία, αλλιώς μπείτε στην ουρά μαζί με όλα τ' άλλα ζωάκια της παγκοσμιοποίησης και τραβάτε για τη μεγάλη κρεατομηχανή της Κατανάλωσης. Αντισταθείτε δημιουργικά ! Με Αγάπη πάντα, ο πλέον υλιστής (νύν και πρώην...) @ntonios
liopyr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 και τέλος να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε σαν υπογραφή ΣΑΣ (!!!) τι κάρτα γραφικών "φοράτε" και πόσα Ghz έφτασε το pc σας!!! Ήμαρτον!!!. Γιατί;
@ntonios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί; Επειδή αυτοκόλλητο, (sticker) που να δηλώνει τα χαρακτηριστικά, (specs), χρειάζονται -προς το παρόν- μόνον οι συσκευές... @ntonios
emmsok Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Σας βρίσκω λίγο υπεραισιόδοξους , τους πιο πολλούς τουλάχιστον Το παιχνιδάκι αυτοί (οι εταιρίες παραγωγής ) μια χαρά το παίζουν μας μάθανε να καταναλώνουμε τα σκουπίδια τους έστω και τζάμπα μας δημιούργησαν την ανάγκη και τώρα σιγά σιγά τραβάνε την μπετονιά να δουν τι πιάσανε εγω φοβάμαι οτι την παρτίδα την χάσαμε τώρα για το παιχνίδι ακόμη ελπίζω
liopyr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή αυτοκόλλητο, (sticker) που να δηλώνει τα χαρακτηριστικά, (specs), χρειάζονται -προς το παρόν- μόνον οι συσκευές... @ntonios @ντόνιος, σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, όπου πολύ συχνά για λειτουργικούς λόγους σε μία κουβέντα χρειάζεται να αναφέρουμε το σύστημά μας. Επίσης συχνά κοιτάμε στον καθρέφτη τα γεννητικά μας, και μας φαίνονται μικρά. Αντί να αρχίσουμε τα ψυχοφάρμακα, ασχολούμαστε με την επιμήκυνση του e-penis μας. Τι ποιο υγειές; Όσον αφορά το υπόλοιπο off-topic παραλλήρημά σου, θα προτιμήσω να μη το σχολιάσω. Θα σου πω μόνο πως το υφάκι του μέντορα αφυπνιστή όταν δε ξέρεις ποιους έχεις απέναντί σου και κρίνεις βάση μιας αράδας που διάβασες είναι σχεδόν αστείο.
SpY Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ήμουν νιος και γέρασα. Θα κλείσουν τα torrents θα κλείσουν τα warez φορουμ, θα καταπολέμήσουν την πειρατεία κ.α. τέτοια ωραία. Αυτό που έχω δει όλα αυτά τα χρόνια είναι να αυξάνετε η πειρατεία παρά να μειώνετε. Πάω να κάνω ένα φορουμ με server στην Ντακανουκα Αχ που είναι οι εποχές AudioGalaxy Napster WinMX
P270 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 μαλλον εχουν κλειση και αλλα site πολλα δεν παιζουν απο το πρωι
@ntonios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 @ντόνιος, σε περίπτωση που δεν το έχεις προσέξει, βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ, όπου πολύ συχνά για λειτουργικούς λόγους σε μία κουβέντα χρειάζεται να αναφέρουμε το σύστημά μας.Επίσης συχνά κοιτάμε στον καθρέφτη τα γεννητικά μας, και μας φαίνονται μικρά. Αντί να αρχίσουμε τα ψυχοφάρμακα, ασχολούμαστε με την επιμήκυνση του e-penis μας. Τι ποιο υγειές; Όσον αφορά το υπόλοιπο off-topic παραλλήρημά σου, θα προτιμήσω να μη το σχολιάσω. Θα σου πω μόνο πως το υφάκι του μέντορα αφυπνιστή όταν δε ξέρεις ποιους έχεις απέναντί σου και κρίνεις βάση μιας αράδας που διάβασες είναι σχεδόν αστείο. To topic (θέμα) είναι: Συλλήψεις για "πειρατεία" μαμούθ... . Σε τεχνικά θέματα και για "λειτουργικούς λόγους", έχω γράψει και εγώ κατά καιρούς στο φόρουμ, μπορείς να τα βρεις. Τα περί ψυχοφαρμάκων, γεννητικών οργάνων, επιμηκύνσεων κλπ. ότι έχει όρεξη ο καθένας, δεν μου πέφτει λόγος. Σε ότι αφορά το "όταν δε ξέρεις ποιους έχεις απέναντί σου", νομίζω ότι μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή είναι ότι πιο λογικό το να μη γνωρίζεις... Αλλά τι ρόλο παίζει αυτό σε ένα φόρουμ? Στο στρατό το καταλαβαίνω... Και φυσικά απευθύνθηκα με συμβουλές προς "νέους διαδικτυοναύτες" και κυρίως σε όσους δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν έστω και έναν δωρεάν διορθωτή κειμένου για να μη κραυγάζουν τα ορθογραφικά τους λάθη στις αναρτήσεις τους, προτείνοντας την επιλογή ενός βιβλίου για δοκιμή. Το βρίσκεις κακό ή υποτιμητικό ? Προσωπική κριτική σε κάποιον πίσω από μία οθόνη δεν θα έκανα ποτέ. Απεταξάμην, το μέντορας και αφυπνιστής. @ntonios ΥΓ. Αν μπορείς δώσε 2-3 ώρες πριν απαντήσω σε επόμενο σχόλιο σου γιατί έχω να πάω για ψώνια, λαϊκή κλπ. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
pallisi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ναι,από ότι βλέπω και εγώ και άλλα site έχουν κλείσει πλέον.
censOred Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Το greek-fun το ξερα απο παλια που ηταν πιο μικρο σαν φορυμ.και τα ονοματα mat και lionheart και αυτα τα θυμαμαι. θυμαμαι επισης οντως οτι ο λεοντοκαρδος ηταν ντιτζει και εμενε σε καποιο νησι.και η πρωτη φορα που ειχα πεσει στο φορυμ ηταν επειδη ειχαν ενα αρθρο ωστε να μπορείς να κατεβαζεις επι πληρωμης περιοδικα με καποιο τεχνασμα στον υπολογιστη σου σε μορφη pdf/νταξει συγκινηθηκα τωρα Τωρα επι της πειρατείας οτι και να κανουν (εξαιρουμενου του μτρου να ριξουν τις τιμές σε σιντι) δεν προκειται ουδεποτε να μειωθει τουλαχιστον σημαντικα η πειρατεια.και να πω την αμαρτια μου δεν λυπαμαι κανενα απο τους καλλιτεχνες.τουλαχιστον στους ξενους εχει τυχει κατι που με εντυπωσιασε σαν σιντι και το χα κατεβασει να το αγορασω απο δισκαδικο εφοσον βεβαια η τιμη του ηταν φυσιολογικη να κυμαινεται στα 10 ευρώ/
Nomedor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι το μόνο πράγμα που συγκρίνεται στο να κρατάει πίσω την εξέλιξη όπως η πνευματική ιδιοκτησία / πατεντάρισμα είναι ο μεσαιωνικός έλεγχος της επιστήμης από τη θρησκεία. Και τα δυο κρατούσαν/κρατούν πίσω την εξέλιξη αλλά που θα πάει. Μπαίνει κόσμος φυλακή γιατί κλέβει κάτι που δεν έχει υλική υπόσταση. Έτσι, έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις