Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βγαλε μου μια καρτα η οποια να ειναι νομιμη και να λεει οτι εγω εχω νομιμα τα τραγουδια μου ωστε ετσι αν μου κανουν ελεγχο να αποδειξω οτι ειμαι 100% νομιμος.

edit: βρες μου και το "νικοπουλος - πριγκιπεσσα"

Κάτσε ρε συ. Στα δισκοπωλεία δεν υπάρχουν; Δηλ. αν δεν υπήρχε η πειρατεία θα είχε εξαφανιστεί το επάγγελμα του dj;

Επίσης τι κάρτα; (δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο, δεν ξέρω)

Μια απόδειξη αγοράς δεν αρκεί;

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κάτσε ρε συ. Στα δισκοπωλεία δεν υπάρχουν; Δηλ. αν δεν υπήρχε η πειρατεία θα είχε εξαφανιστεί το επάγγελμα του dj;

Επίσης τι κάρτα; (δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο, δεν ξέρω)

Μια απόδειξη αγοράς δεν αρκεί;

ε λογικά θα θέλει ένα ένα τα τραγούδια από κάποιον δίσκο και όχι ολόκληρo τo cd.

Όσο για απόδειξη αγοράς, συνήθως τα online καταστήματα σου στέλνουν email με την επιβεβαίωση αγοράς. Λογικά αυτό μπορείς να το χρησιμοποιείσεις

Δημοσ.

θελω να πω με ολα αυτα οτι δε μπορει να συγκριθει κανενα online store με forums γιατι αν σημερα βγηκε ενα τραγουδι, στα forums θα το δουμε απο αυριο-μεθαυριο.

στα online store θα βγει οταν δωσει η εταιρια το οκ. μπορει και μετα απο κανενα μηνα.

στα forums επισης μπορεις να βρει ψαγμενα τραγουδια οπου κανενα μαγαζι δε τα πουλαει.... πολλα απο αυτα θεωρουνται "καμμενα"

ας μη μιλησω για remix τα οποια κανενα μαγαζι δε μπορει να πουλαει γιατι δεν εχουν αδεια που ειναι φτιαγμενα απο users...

και γενικα παιδια, δε συμφερει κανεναν dj να αγοραζει τη μουσικη γιατι ετσι θα πρεπει να περνει τουλαχιστον 100 ευρω την ημερα οπου κανενα αφεντικο δε μπορει να δωσει.

καρτα απ'οτι ξερω δεν υπαρχει. απλα λεω ας βρεθει καποιος τροπος ωστε να αποδειξει καποιος οτι ειναι νομιμος!

γιατι αλλιως μπορω να μαζεψω 50 ατομα, να αγορασω εγω 1 τραγουδι και να το μοιραστουμε μαζι. πειρατεια δεν ειναι και αυτο?

τεσπα βγαινουμε εκτος θεματος αλλα ειναι μεγαλο το θεμα αυτο και σοβαρο.

Δημοσ.

@aledjo

Σορρυ κιόλας ρε φιλαράκι, αλλά εμ χρησιμοποιείς τα τραγούδια των καλλιτεχνών, εμ δεν θες να τους πληρώνεις κιόλας; Και μη μου πεις το γνωστό παραμύθι, ότι τους διαφημίζεις με τη δουλειά σου, γιατί δεν εξαρτώνται αυτοί από εσένα, αλλά εσύ από αυτούς. Άμα δεν γουστάρεις να τους πληρώνεις και δεν θες να τους "διαφημίζεις", παίζε τραγούδια από ανεξάρτητους καλλιτέχνες που τα διαθέτουν δωρεάν.

Δεν λέω ότι εγώ είμαι Άγιος, "αναμάρτητος" κτλ κτλ, αλλά όχι να κατεβάζουμε πειρατικά και να θέλουμε να βγαίνουμε κι από πάνω...

Δημοσ.
@aledjo

Σορρυ κιόλας ρε φιλαράκι, αλλά εμ χρησιμοποιείς τα τραγούδια των καλλιτεχνών, εμ δεν θες να τους πληρώνεις κιόλας; Και μη μου πεις το γνωστό παραμύθι, ότι τους διαφημίζεις με τη δουλειά σου, γιατί δεν εξαρτώνται αυτοί από εσένα, αλλά εσύ από αυτούς. Άμα δεν γουστάρεις να τους πληρώνεις και δεν θες να τους "διαφημίζεις", παίζε τραγούδια από ανεξάρτητους καλλιτέχνες που τα διαθέτουν δωρεάν.

Δεν λέω ότι εγώ είμαι Άγιος, "αναμάρτητος" κτλ κτλ, αλλά όχι να κατεβάζουμε πειρατικά και να θέλουμε να βγαίνουμε κι από πάνω...

καταλαβαινω το τροπο που σκεφτεσαι, και γω τα ιδια ελεγα πριν ασχοληθω με το αθλημα.

αν ασχοληθεις με το αθλημα θα καταλαβεις τι θελω να πω...

θα σου εξηγουσα αλλα μη βγουμε εκτος θεματος.

Δημοσ.
@aledjo

Πώς δεν τους πληρώνει;

Το νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ στα μαγαζιά το έχεις ακουστά;

Δημοσ.

Άσε τώρα θα βγούν όλοι οι ηθικολόγοι που έχουν τα πάντα στο σπίτι τους αυθεντικά,και δεν έχουν ουτε καν συσκευή καταγραφής-αντιγραφής για την τηλεόραση.Και αν πας σπίτι τους μπορεί να δείς τα μισά CD να είναι από spooks.

Δημοσ.

Το κλασσικό παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, μόνο που για το 2009 έχει παραγίνει... Κάτι η κρίση, κάτι η πτώση των πωλήσεων και του τζίρου, έπρεπε να βρουν θύματα στην υπόθεση...

Και να μην ακούσω ότι τα θύματα είναι οι Εταιρείες. Αυτό θα το δεχτώ μόνο εάν παρουσιάσουν ζημιές για το 2009 σε σχέση με πέρυσι. Και ζημιές μιλάω για μείον, όχι για πτώση των κερδών...

Δημοσ.

αμα αποφασίσει ο κόσμος να κάνει απεργία από τα ξενυχτάδικα, μουσικές σκηνές, μπουζουκια κτλ να δειτε που θα μας στέλνουν τα νέα τους cds δωρεάν στο σπίτι με κούριερ και μάλιστα κι αυτό πληρωμένο...

αλλά τη μέρα κανουμε απεργία και τη νύχτα πάμε στα μπουζούκια και τους χρυσοπληρώνουμε... και τραγουδιστές, και μαγαζάτορες και τις εταιρείες

Δημοσ.
Πώς δεν τους πληρώνει;

Το νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ στα μαγαζιά το έχεις ακουστά;

και οχι μονο της ΑΕΠΙ καθε εξαμηνο που ερχονται και τα παιρνουν...αλλα υπαρχει μια αλλη εταιρια (δεν θυμαμαι το ονομα τωρα)που ειναι και καλα για τους συγγεννεις των τραγουδιστων...και αυτη τα παιρνει:P...κια εξαλλου οι τραγουδιστες δεν εχουν λεφτα μωρε,πεινανε...αδεια τα μπουζουκια καθε μερα...και πηγαινε να παρεις μπουκαλι τωρα τις γιορτες ...σε γδαρανε,,,:mad:αν δεν πας με κανενα κονε για φοιτιτοικο και το παρεις μισοτιμης...

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει warez στον Η/Υ του εστω και χωρις να το ξερει...αλλα οχι πως αν το ηξερε θα υπηρχε διαφορα.

Γι'αυτο μην πεφτουνε απο τα συννεφα μερικοι...και το παιζουν αδιφθοροι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...