greekparot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, Εχω περασει στην microsd του samsung omnia i900 μια εκδοση navigon, η οποια τρεχει κανονικα αλλα δεν μου βρισκει σημα απο τους δορυφορους. Μπορειτε να μου πειτε ποιο αρχειο θα πρεπει να κανω edit και τι πρεπει να ρυθμισω ετσι ωστε να κλειδωνει δορυφορους; Το Destinator που εχω, εκανα autodetect και βρισκει μια χαρα τους δορυφορους.
kage Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 πιστευεις οτι το navigon ειναι καλυτερο απο destinator? μπες εκει που λεει τις θυρες στο dest και βαλτες και στο navigon
greekparot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι προσωπικα για εμενα με εξυπηρετει ορισμενες φορες το Navigon (που το εχω δοκιμασει απο αλλον). Τον αριθμο της θυρας / baudrate τον ξερω απο το Destinator, το θεμα ειναι πιο αρχειο θα πρεπει να ανοιξω για να εισαγω το νουμερο αυτο στο navigon.
FFighter Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 θα πας στο φακελο settings, μεσα εκει θα βρεις ενα xml αρχειο με την ονομασια user settings.xml θα το αποκοψεις ,θα το βαλεις στην επιφανεια εργασιας και με δεξι κλικ και επεξεργασια θα αλλαξεις τις τιμες στο port kai baundrate. δε ξερω τι τιμες πρεπει να βαλεις αλλα ξερω οτι το dest7 σου παιζει σε 3/115200 και το igo8 se 3/38400 αρα ειναι πολυ πιθανον το 3 να ισαχυει και για MN. σιγουρη πληροφορια θα σου δωσουν στο φορουμ της omnia( http://www.omniacs.net)
greekparot Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 θα πας στο φακελο settings, μεσα εκει θα βρεις ενα xml αρχειο με την ονομασια user settings.xmlθα το αποκοψεις ,θα το βαλεις στην επιφανεια εργασιας και με δεξι κλικ και επεξεργασια θα αλλαξεις τις τιμες στο port kai baundrate. δε ξερω τι τιμες πρεπει να βαλεις αλλα ξερω οτι το dest7 σου παιζει σε 3/115200 και το igo8 se 3/38400 αρα ειναι πολυ πιθανον το 3 να ισαχυει και για MN. σιγουρη πληροφορια θα σου δωσουν στο φορουμ της omnia( http://www.omniacs.net) Σε ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια. Θα το κοιταξω αυριο το πρωι.. Να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.