Προς το περιεχόμενο

Αγορά φθηνού GPS

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε μπορω να βοηθησω προς το παρον.μολις το αγορασω θα δω πως δουλευει η ανανεωση...

ειμαι πιο κοντα στο navigon 2100max, πιο πολυ λογω τιμης. Πιστευεις ειναι καλη επιλογη για πρωτο GPS αρχαριου; Ακομα και χωρις ξεκλειδωμα; ή να προτιμησω το mio s505 τελικα;

Ευχαριστω παιδια ολους για την ανταποκριση σας στις ερωτησεις μου. Ειμαι πραγματικα ασχετος απο αυτα τα μηχανακια

Δημοσ.
δε μπορω να βοηθησω προς το παρον.μολις το αγορασω θα δω πως δουλευει η ανανεωση...

Yπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση χαρτών, όπως και με την εισαγωγή του κωδικού.

Η αντιπροσωπεία το παλεύει, λένε..

Δημοσ.

Καλημέρα σας...

Να πάρεις το destinator όπου έχει την καλύτερη κάλυψη ΚΑΙ στα νησιά.

Έκανα νησί για αυτό και ξέρω τι πήρα μιας και το πρώτο μου, δεν είχε τις πόλεις από τα νησιά και ως νησί κοιτούσα την Ρόδο και την Κάρπαθο όπου έκανα 2 χρόνια.

Είπα να αλλάξω το παλιό που λες, γιατί μπροστά στην έκθεση της Θεσσαλονίκης έχει κυκλικό κόμβο. Ναι. Από το '80 έχει αλλάξει σε διασταύρωση. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Άσε το τι μονόδρομο έχω φάει. και ήταν βραβευμένο από το PC magazine ως το καλύτερο 4.3" Core Duo και με χάρτες πλήρης (και καλά).

Είχα ακούσει πριν ένα μήνα σε μια διαφίμηση για το Mio Moov Spirit που σου λέει και σε ποια λωρίδα να κάτσεις. Ναι... το έπιασα... το είδα... και; Δεν είχε την Κάρπαθο. Την Ρόδο μόνο σαν νησί. Και από χάρτες Κρήτης; τίποτα. Οπότε είδα το Destinator που είχα δουλέψει τους χάρτες και ναι... έχουν χαρτογραφημένη ακόμη και την Κάρπαθο, την Ρόδο, την Κάσο (!!!) και το Λιτόχωρο. Απίστευτο.

Στα €199 είναι το Pro http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation/MLS-Destinator-Pro-4810-Gr-Tomh-33-ML-520-083.htm το οποίο σου λέει σε πιο δρόμο να στρίψεις π.χ. στρίψτε δεξιά στην Ολύμπου. Core Duo στα 500Μhz κατα τα άλλα και πολύ γρήγορο στην χειροκίνητη πλοήγηση και με πολύ καλή μπαταρία σε λειτουργία GPS. 2 ώρες περίπου.

Αυτά... αν σε βοήθησα οκ.

Αλεξίου Αλέξιος.

Δημοσ.
Βέβαια, κοντά στα 200 ευρά, έχουμε ξεφύγει από τον τίτλο του θέματος..

Στα ~€160 μπορεί να πάρει κάτι καλό (το ίδιο χωρίς να είναι το Pro) . Άλλωστε το ακριβό ίσως είναι φθηνό... μακροχρόνια. Με αναβαθμίσεις και χωρίς σπασίματα για να κολλάει.

whatever όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...