disqualified Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926326 Αξίζει; Καποια αλλη πρόταση; Δεν εχω ιδεα απο Navigators. Budget οχι μεγαλυτερο απο την τιμη του παραπανω αντικειμενου
FFighter Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 στη κατηγορια αυτη και αφου επιλεγεις τις 3.5',προτεινω το miomoov S305 με απειρως καλυτερα χαρακτηριστικα. Σε κατω απο 100 ευρω υπαρχουν καποιες καλες επιλογες,vector,miomoov200. Στα 100 ευρω με μεταφορικα υπαρχει ενα πολυ δυνατο μηχανημα,ξεκλειδωτο , το Takara gp54.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι εδώ και πουθενά αλλού. Ξεκλείδωτο*, κομψό και 4,3. *μπορείς να περάσεις μέσα όποιο πρόγραμμα θέλεις...
disqualified Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι εδώ και πουθενά αλλού. Ξεκλείδωτο*, κομψό και 4,3. *μπορείς να περάσεις μέσα όποιο πρόγραμμα θέλεις... να υποθεσω πως και αυτο το μοντελο κανει το ιδιο; απλα ειναι πιο καινουριο; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:14 ---------- να παω για αυτο εδω τι λετε; http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=76181 επισης σκεφτομαι και για navigon 2100max miomoov spirit s 505 αλλα και τελος καποιο tomtom που μολις ηρθαν στην αγορα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:53 ---------- στη κατηγορια αυτη και αφου επιλεγεις τις 3.5',προτεινω το miomoov S305 με απειρως καλυτερα χαρακτηριστικα.Σε κατω απο 100 ευρω υπαρχουν καποιες καλες επιλογες,vector,miomoov200. Στα 100 ευρω με μεταφορικα υπαρχει ενα πολυ δυνατο μηχανημα,ξεκλειδωτο , το Takara gp54. δεν επελεξα κατι σε 3.5" απλα ειμαι ασχετος απο συσκευες GPS στην αγορα και τι συμφερει να αγορασω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Yπόψην πως ο Κωτσόβολος το έχει 99, και όχι 89, όπως γράφει στο site.
FFighter Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 δεν επελεξα κατι σε 3.5" απλα ειμαι ασχετος απο συσκευες GPS στην αγορα και τι συμφερει να αγορασω αν δεν εχεις προβλημα παρε το s505 me 132 ευρω. μη μπλεκεις με RYE και τετοιους ειδους κινεζικα.
disqualified Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ενα πραγμα που με προβληματισε στο MIO s-505 ηταν οτι πρεπει να πιεσεις αρκετα την οθονη ωστε να ανταποκριθει, αυτο δεν ηερω αν ειναι θετικο ή αρνητικο ή αν υπαρχει και καποια επιλογη ευαισθησιας
anger Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάντως έχω το ΜΙΟ P350 PDA και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος ,τρέχω το dest 6,7,8 Igo 8,και παει μια χαρα.Βέβαια κάποιο PDA ανεβαίνει αρκετα σε τιμη ,αλλα μπορεις να το κάνεις ότι θες,(Pocket pc). Άν ήταν να πάρω PNA στη περίπτωση του φίλου μας θα επέλεγα το Mio γιατι και είναι ποιο ''γνωστό'' και ξεκλειδώνετε πιο έυκολα(υπάρχουν δλδ πολλά προγραμματάκια έτοιμα σε sd που τα τρέχεις )και ακόμη το destinator άν και σαν software είναι λίγο πίσω σε σχέση με το Igo, που κατα τη γνωμη μου είναι πολύ καλο,είναι το μόνο που εχει τους πιο ενημερμένους χάρτες.! ΥΓ.κοίτα και λίγο στο skroutz:http://www.skroutz.gr/s/76352/MLS-3855.html
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Από χθες χρησιμοποιώ το TomTom, και δεν μπορώ να πω, πως με ενθουσίασε. Το χρησιμοποίησα σήμερα για να πήγαινε-έλα στην πλατεία Αγ. Τριάδος στο Ηράκλειο, και στον γυρισμό μου έδειχνε συνεχώς να πηγαίνω προς μονόδρομους.
FFighter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Από χθες χρησιμοποιώ το TomTom, και δεν μπορώ να πω, πως με ενθουσίασε.Το χρησιμοποίησα σήμερα για να πήγαινε-έλα στην πλατεία Αγ. Τριάδος στο Ηράκλειο, και στον γυρισμό μου έδειχνε συνεχώς να πηγαίνω προς μονόδρομους. σκοπευω να το χτυπησω την αλλη βδομαδα στην εκδοση XL,για να το περιεργαστω. παντως λογω των επιχειρηματικων deals που εχουν συναφθει,θεωρω οτι ειναι το μελλον για τον ελληνικο χωρο. οψομεθα.
FFighter Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το XL έχω και γω. ελενξε αν εχει αναβαθμιστει το προγραμμα σου στη version 9. 025 και αν φορας τον 840 χαρτη.νομιζω για ενα χρονο εχεις δωρεαν αναβαθμιση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αρνείται να κάνει αναβάθμιση. Βγάζει σφάλμα ανάγνωσης. Επίσης όταν παω να κάνω back up, μου ζητάει 227GB(!!) χώρο στο δίσκο.. Αστειότητες..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά, είχε πρόβλημα ο <<δίσκος>> και κάνοντας checkdisk, σταμάτησε αυτό το error και έγινε και back-up. Aλλά αρνείται να δεχθεί τον κωδικό, και επίσης, όταν κάνω ενημέρωση map share, δείχνει πως ήταν επιτυχής, αλλά αν ξαναπροσπαθήσω, φαίνεται πάλι το αρχείο του 1kb ως διαθέσιμο..
FFighter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 δε μπορω να βοηθησω προς το παρον.μολις το αγορασω θα δω πως δουλευει η ανανεωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.