Προς το περιεχόμενο

Wifi crack ???

Nektarios777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιοι που σπάνε τα δικτια wi-fi ξέρει κανείς κάτι περί του θέματος

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Παίζει πολύ ξέρω άτομο που παίρνει 50 ευρώ το δικτιο αλλά το πως το κάνει δεν ξέρω

Θα θελα πολυ να γνωρισω αυτο το ατομο και να του ζητησω να"σπασει"ενα δικτυο για 50 ευρω.

Κανε τον κοπο να διαβασεις αυτα που σου εδωσε ο firewalker και θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημοσ.

Και όμως φίλε μου αυτός το έχει κάνει επαγκελμα και βγάζει πολλά χρήματα εις βάρος των άλλων με το επειχηρημα τι να πλειρωνεις κάθε μήνα 30 40 ευρώ δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο ενημερωμένος περί αν πρέπει να έχει wap ή wpa και τέλος πάντων διάβασα τα forum παρ όλα αυτά δεν θα μπορούσε ο καθένας να σπάει δικτια

Δημοσ.
Και όμως φίλε μου αυτός το έχει κάνει επαγκελμα και βγάζει πολλά χρήματα εις βάρος των άλλων με το επειχηρημα τι να πλειρωνεις κάθε μήνα 30 40 ευρώ δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο ενημερωμένος περί αν πρέπει να έχει wap ή wpa και τέλος πάντων διάβασα τα forum παρ όλα αυτά δεν θα μπορούσε ο καθένας να σπάει δικτια

τωρα πια ο καθενας μπορει, αλλα οχι ολα τα δικτυα

Δημοσ.

Καλά σε ποιά εποχή ζούμε, σε τί κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα;;;;

Τεσπα....wep σπαει με ευκολία σε κανα 20 λεπτο το πολύ....

Wap σπάει κάτω απο προυποθέσεις (καλό wordlist και τύχη)

όποιος παίρνει λεφτά για να κάνει τα παραπάνω .......μπράβο του,,,,όποιος πληρώνει είναι.......

• Moderators
Δημοσ.
Και όμως φίλε μου αυτός το έχει κάνει επαγκελμα και βγάζει πολλά χρήματα εις βάρος των άλλων με το επειχηρημα τι να πλειρωνεις κάθε μήνα 30 40 ευρώ

Για να καταλαβω,πληρωνεται για να βαλει σε wifi το μηχανημα του πελατη του,το οποιο wifi εχει ιντερνετ και ειναι καποιου τριτου?

Αν ισχυει αυτο και καταλαβα σωστα,ενα μπραβο απο μενα,η χαρα της απατεωνιας.Ευχομαι να πεσει σε δικτυο καποιου που ξερει τι παιζει.

δεν είναι όλος ο κόσμος τόσο ενημερωμένος περί αν πρέπει να έχει wap ή wpa και τέλος πάντων διάβασα τα forum παρ όλα αυτά δεν θα μπορούσε ο καθένας να σπάει δικτια

Δεν ειναι και η χακερια του αιωνα το συγκεκριμενο.Λιγο διαβασμα θελει,λιγο copy paste και ναι,σχεδον ο καθενας μπορει να βρει ενα wep κλειδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...