Προς το περιεχόμενο

μετακομιση με τελλας (μεταφορα γραμμης ή νεα συνδεση)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας! εχω το τελλας double play unlimited και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ως τωρα. συντομως μετακομιζω και διαβαζοντας σε διαφορα φορουμς διαφορες ιστοριες για μεταφορες γραμμης που αντι να παρει 1 μηνα οπως μου ειπαν στην τελλας παιρνει πολυ παραπανω κ αγχωθηκα ομολογω μιας κι η μετακομιση θα γινει μεσα στις γιορτες οπου ως γνωστον τιποτα δε λειτουργει! οποτε εχω τα εξης ερωτηματα.

λετε να κανω αιτηση στην τελλας για μεταφορα γραμμης ή διακοπη αυτης και αιτηση για νεα στο νεο σπιτι? αν κανω διακοπη καθοτι ειμαι συνδρομητης μονο για 4-5 μηνες θα πρεπει να πληρωσω κερατιατικα για τους υπολοιπους μηνες του συμβολαιου?

Στο νεο σπιτι που παω δεν υπαρχει τηλεφωνο ο προηγουμενος ενοικιαστης που εμενε εκει για 2 χρονια δεν ηθελε καν να εχει. οποτε τι γινεται? παω στο νεο σπιτι κ παιρνω τηλ στον οτε να ερθει τεχνικος να ενεργοποιηση τη γραμμη και δεν κανω συνδεση στον οτε κ μετα καπακι παιρνω την τελλας για τη μεταφορα? εφοσον ο προηγουμενος δεν ειχε τηλεφωνο πως ξερω τι τηλεφωνικο νουμερο παει σε αυτο σπιτι για το δωσω στην τελλας ή οπου χρειαστει?

πολυ μπαχαλο μου μοιαζει κ υποψιαζομαι οτι και θα ταλαιπωρηθω και θα κανει μηνες αυτη η ιστορια. σκεφτομαι μηπως απλα να διακοψω την τελλας εκει που μενω τωρα κ να βαλω ενα connx εκει που θα παω να ξεμπερδευω γρηγορα μιας κ ο οτε λογικα θα το βαλει γρηγορα.

ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...