dimitris212 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο?? Μπείτε http://www.astrology.com/ Δεξιά πλευρά έχει ένα astrology fun το οποίο έχει ένα fortune cookie, κάθε φορά που το πατάς ανοίγει και βγάζει διαφορετικό μήνυμα.
bnvdarklord Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Υποθέτω πως ξερεις javascript, οπότε θα σου πω περιγραφικά εναν τρόπο που σκέφτηκα.... Προφανώς υπάρχουν ας πούμε 50 εικόνες με 50 πιθανές απαντήσεις του στυλ 1.gif..... 50.gif, και μια εικόνα με το κλειστο μπισκότο. Οπότε οταν κανει κλικ ο χρήστης στην εικόνα, θα καλείς την συνάρτηση javascript η οποία θα υπολογίζει εναν τυχαίο αριθμό απο το 1 ως το 50, και θα αντικαταστει την αρχική εικόνα με την εικονα Χ.gif, οπου χ ο τυχαίος αριθμός....
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άμα ζητούσα να το υλοποιήσεις θα ήταν πολύ κουραστικό? Δεν γνωρίζω πως θα το κάνω!
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άμα ζητούσα να το υλοποιήσεις θα ήταν πολύ κουραστικό?Δεν γνωρίζω πως θα το κάνω! Πόσα χρήματα διαθέτεις;
ippo00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 εγώ το κάνω για 20 και δεν έχει σημασία άμα κουραστώ
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 To μαμίσατε το θέμα! Την λέει ο ένας την μπούρδα του και συνεχίζουν και οι υπόλοιποι. Εσύ φίλε ippo00 πόσα δίνεις γι'αυτά που ζητάς: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333362 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297375
ippo00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 hmm windows έχω πια μόνο σε virtualisation για να δω άμα κάνει build ο κώδικάς μου οπότε δεν χρειάζομαι το ένα, όσο για το code blocks ούτε αυτό το χρειάζομαι μιάς και το kdevelop4 κάνει την δουλειά του τέλεια. Όμως αν χρειαζόμουν κάποιον να μου γράψει κώδικα ευχαρίστως θα τον πλήρωνα να το κάνει. Πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν σε κοροίδευα αλλά πως σου πρόσφερα μια λύση στο πρόβλημα σου.
johnny21a Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Η απαντηση του δευτερου φιλου ειναι λαθος, δεν αλλαζει εικονες, οι εικονες ειναι 2 και το κειμενο ειναι dynamic, προφανως απο βαση δεδομενων αν και δεν ειναι απαραιτητο, ειναι πολυ ευκολο στην υλοποιηση του
PCharon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Κάτσε ρε συ dimitris212, έλα και στη θέση του άλλου. Εσύ μπορεί να το βάλεις σε ένα site δικό σου από όπου να έχεις και κάποιο κέρδος. Ή μπορεί να είσαι web developer και να στο ζήτησε κάποιος το σκριπτάκι ή να είναι μέρος μιας μεγαλύτερης δουλειάς και θα βγάλεις λεφτά δίνοντάς το. Κουτουλου, κουτουλου... Πού να ξέρει κι ο άλλος? Έτσι βγαίνεις και ζητάς κάτι τσάμπα χωρίς να ξέρουν και οι αλλοι πού θα πάει ο κόπος τους? Αν σου το φτιάξει κάποιος τσάμπα έχει καλώς και μπράβο του, αν όχι πλΕρώνεις, αλλιώς κάθεσαι στα αβγά σου. Πώς να γίνει δηλαδή, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος σε κανέναν. Αυτοί προσεφέρθησαν για τόσα, κάποιος άλλος για λιγότερα, κάποιος μπορεί και να στο κάνει τσάμπα για ένα ευχαριστώ. Δες τί προσφορές παίρνεις κι επέλεξε ελεύθερα, δε σε στρίμωξε κανείς. Γενικά μιλώντας και ανεξάρτητα του πόσο απλό είναι κάτι για κάποιον, ας είμαστε και λίγο τυπικοί, δε βλάπτει. [edit] Όντως δε χρειάζεται τόσες εικόνες, απλά να αλλάζει το κείμενο. Επίσης τα κειμενάκια τα έχει μέσα στο source, δεν είναι από database ή κάτι τέτοιο. Εϊναι απλό να φτιαχτεί, anyway.
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 To μαμίσατε το θέμα! Την λέει ο ένας την μπούρδα του και συνεχίζουν και οι υπόλοιποι. Σοβαρά μίλησα. Αλλιώς διάβασε λίγο περι προγραμματισμού και html, άνοιξε τον κώδικα της σελίδας και αντέγραψε το script. Ποιο είναι το site που θες να το βάλεις;
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 PCharon: Πολύ σεβαστό αυτό που λες και έχεις δίκιο, γι'αυτό και γω το ζήτησα πολύ ευγενικά αν δεις και δεν υποχρέωσα κανέναν. Κάτι τελευταίο σε αυτό, όσο για πληρωθώ γι'αυτό ή έχει οικονομικό ενδιαφέρον για μένα, δεν έχει απλά ζητήθηκε από το αφεντικό μου αν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, και είπα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επίσης όλλλλλλοι αυτοί που ζητάνε βοήθεια εδώ μέσα πιστεύεις ότι είναι για προσωπική τους χρήση ή δεν βγάζουν χρήματα? Εγώ δεν το πιστεύω! Τέλος παντων, μην ξεφευγουμε! Μην το πάρετε επιθετικά, το λέω σε πολύ φιλικό ύφος, δεν θελω να προσβάλω κανέναν! isay: Φίλε μου html ξέρω, javascript να γράψω από την αρχή script δυστυχώς δεν γνωρίζω! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα κοιτάξω την σελίδα τους και θα βγάλω άκρη.
ippo00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά ανθρωπέ μου μήπως άμα έκανες πόστ στο σωστό forum (Web Design - Development) να σε βοηθούσε κάποιος χομπίστας;
PCharon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης όλλλλλλοι αυτοί που ζητάνε βοήθεια εδώ μέσα πιστεύεις ότι είναι για προσωπική τους χρήση Ούτε εγώ το πιστεύω κι έχει παρεξηγηθεί λίγο η βοήθεια που δίνεται μέσω των απανταχού forums. Τέλος πάντων, το συγκεκριμένο είναι κάτι πολύ απλό. Κώδικα θα βρεις έτοιμο γράφοντας στο google javascript fortune cookie, πχ http://javascript.internet.com/games/fortune-cookie-redux.html Το μόνο ιδιαίτερο που έχει είναι αν θες να κάνεις καμιά μετάφραση στα ελληνικά και να φτιάξεις κανά καινούργιο γραφικό, αλλιώς αντιγραφή/τροποποίηση του παραπάνω ή περίμενε να βρεθεί εθελοντής.
dimitris212 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να είσαι καλά, όντως αυτό έψαχνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.