tiger! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Είναι πολύ απλά αυτό που θέλω... Το έγραψα και στον τίτλο!! Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με mac. Πήρα τον imac πριν μια βδομάδα. P.S. Έχω ξαναδουλέψει Terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 google δεν έχουν τα mac? ;p http://hivelogic.com/articles/compiling-mysql-on-snow-leopard/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί αναγκαστικά compile? Στο site της mysql δεν υπάρχει το .dmg? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger! Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Έχω μπει εδώ και καιρό και στις δυο σελίδες που μου λετε αλλα και παλι δεν καταφερα να το εγκαταστησω, γι αυτο εστειλα στο insomnia. Ενώ όλα δείχνοιυν να γίνονται σωστά και δεν μου βγάζει κάποιο προβλημα μολις παω μεσα απο το terminal να μπω μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την εντολη που γραφω. Και γράφω ότι ακριβώς λέει και το tutorial που κατέβασα από την σελίδα της... Τελοσπάντων ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Θα το ξανακοιτάξω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί δεν πας σε μια all-in-one λύση, όπως το MAMP ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή είτε κάνεις compile τη mysql, είτε την εγκαταστήσεις από το binary, όταν πατάς στο terminal την εντολή "mysql -u <username> -p" σου βγάζει invalid command? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiger! Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό ακριβώς μου βγάζει... Και σε ένα άλλο forum που κοίταξα και μου έλεγε ποιοι φάκελοι πρέπει να υπάρχουν στο υπολογιστή αν έχει γίνει σωστά, τους είχα όλους... Τι να πω! Θα κάνω μάλλον την εργασία στον φορητό που έχει windows!:cry::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Σου ξαναλέω: Γιατί δεν πας σε μια all-in-one λύση, όπως το MAMP ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ πάντως τη δουλειά μου την έκανα με MAMP. Δε βλέπω το λόγο να μην κάνεις το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 υπάρχει το πολύ καλό MAMP υπάρχει και το BitNami ( MAMPStack ). Μη μπλέκεις χωρίς λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Εφόσον έχεις κάνει εγκατάσταση, τότε ο μόνος λόγος να σου βγάζει "invalid command" είναι να μην είναι στο path. Στο article π αναφέρθηκε από τον aghahowa δες πως θέτεις το path. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grazzt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 βάλε MAMP να ξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να αποφύγεις λύσεις τύπου MAMP και να φτιάξεις το path χειροκίνητα (ένα έντιτ από τέρμιναλ είναι, δεν είναι κάτι σπουδαίο). Διότι το MAMP και τα συναφή δεν έχουν τα default paths των αρχείων, με αποτέλεσμα μετά να ψάχνεσαι για να τα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.