lunatic89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα!!θελω να αλλαξω λαστοιχα σε ενα πεζο ραλι που εχω 195/45/15 παο συχνα στα χιονια οποτε θελω κατι ενδιαμεσο..αν ειναι μαλακο πολι θα το κοβει η αλυσιδα αν ειναι πολι σκληρο στην βροχη δεν θα ειναι καλο..μου ειπαν μια μεσι λυση ειναι τα (ντανλοπ) περιμενο κ τοις δικεσας γνωμες..ευχαριστο!! Φίλε μου σε νιώθω.... Ίδια λάστιχα ίδιο αμάξι σε GrN ανάρτηση.......Πολύ κούτσουρο μιλάμε... Λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα τα Yokohama Sdrive....Πολύ καλό λάστιχο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φίλε μου σε νιώθω.... Ίδια λάστιχα ίδιο αμάξι σε GrN ανάρτηση.......Πολύ κούτσουρο μιλάμε...Λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα τα Yokohama Sdrive....Πολύ καλό λάστιχο..... Συμφωνω πολυ καλο λαστιχο, τα εχει ενας φιλος σε 206 GTi και πινει νερο στο ονομα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μπραβο!! σου ευχομαι τα 200km/h να τα κανεις 240! εχεις καινουργια λαστιχα να μην τα "τεσταρεις"? ΣΗΜ1. μη νομιζεις οτι θα πιστεψει κανεις οτι το συγκεκριμενο 1400αρη πηγε 200... ΣΗΜ2. αυτα που λες "πριν το εστρηβα πιο πολυ το τιμονι και τωρα οχι" μου ακουγονται αστεια...χαχαχα (γελαω) Accentακι του '98 με τον 1.3 στα 86hp με ενα φορεμενο φιλτρο που δεν παιζει κανενα απολυτος ρολο τοσο ψηλα γιατι 200ρισε δλδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Με λιγο κατηφορα πανε τα ατιμα Εμενα δε παει, βαραει κοφτη στα 196 ΝΤΑΜΝ ΙΤ! (5η - 6500 rpm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 μπααα ευθεια ηταν...στο καινουργιο κομματι εξω απο τη Λαμια εκει στον Αγ.Κων/νο.... τωρα στροφες να σου πω δεν ξερω γιατι δεν εχει στροφομετρο παντος δεν βαρεσε κοφτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sak-attack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου σε νιώθω.... Ίδια λάστιχα ίδιο αμάξι σε GrN ανάρτηση.......Πολύ κούτσουρο μιλάμε...Λοιπόν εγώ θα σου πρότεινα τα Yokohama Sdrive....Πολύ καλό λάστιχο.....[/quote μαλιστα Υοκοχαμα λιπων..ειναι τα μονα που δεν εχω καμια γνωμη ...αν ειναι μαλακο-σκληρο. κ αν ειναι καλο για βροχη..ευχαριστο παντος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.