Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ελαστικών

ΠάρηςΓ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Κριμα το Megane, λυπησου το!

Αν ειναι η μια ζαντα 14ρα, τοτε το προβλημα ειναι σοβαρο καθως πρεπει να αλλαξεις και (τουλαχιστον) μια ζαντα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τρέχει και δύο και τρεις...Μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων γίνονται σε sub 60 km/h ταχύτητες.To γεγονός οτι δέν βάζει τον φονιά μέσα στην πόλη δέν μου λέει τίποτα,γιάτι μια φορά είναι αρκετή για να γίνει το κακό.

Άντε να εξηγήσεις σε καμιά έρμη μάνα τον λόγο που το παιδί της έχει κονιορτοποιημένο κεφάλι,"Συγνώμη μαντάμ,κρατάω την λιωμένη ποικιλία ελαστικών,επειδή ο πατέρας μου θεωρεί την αλλαγή τους ζήτημα δευτερευούσης σημασίας" και "Η φραπεδούμπα, η τσιγαρούμπα και η έξοδος πάνω απ όλα.Είμαι φοιτητής και δέν παίζει μία για ελαστικά"

And on that bombshell (που λέει και ο Clarkson)...

FAIL

πες στο παιδι μου μενεις να περασει να τον χαρτζηλικωσεις...

Ειρωνικά το λες, ή δίνεις άλλοθι στο παλικάρι που χρησιμοποιεί λάστιχα που πλέον έχουν γίνει πιο σκληρά και απο την άσφαλτο που πατάνε?

Γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω...

Το παιδι λεει δεν εχει λεφτα να δωσει για λαστιχα.Καποιοι τον αποκαλουν δολοφονο(ή καλυτερα δολοφονικη την ενεργεια του να μην εχει λαστιχα) και το να δινεις χαρακτηρισμους ειναι πολυ ευκολο,δυστυχως ομως δεν λυνεις το προβλημα.

Να ερθει το παιδι ν του δωσετε ενα 300αρι να παρει λαστιχα.Καθολου ειρωνικα δεν το λεω.Ειναι η λυση στο προβλημα που λεγεται εν δυναμει "δολοφονος"

Το παιδι λεει δεν εχει λεφτα να δωσει για λαστιχα.Καποιοι τον αποκαλουν δολοφονο(ή καλυτερα δολοφονικη την ενεργεια του να μην εχει λαστιχα) και το να δινεις χαρακτηρισμους ειναι πολυ ευκολο,δυστυχως ομως δεν λυνεις το προβλημα.

Να ερθει το παιδι ν του δωσετε ενα 300αρι να παρει λαστιχα.Καθολου ειρωνικα δεν το λεω.Ειναι η λυση στο προβλημα που λεγεται εν δυναμει "δολοφονος"

Το να μην χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο όσο αυτό είναι επικίνδυνο τόσο για τον οδηγό του όσο και για τους υπόλοιπους που θα βρεθούν στο "διάβα" του, υπάρχει σαν επιλογή ή το να δώσουμε εμείς τα λεφτά είναι μονόδρομος?

Δεν μιλαμε για απλη καθυστερηση στην αλλαγη τον ελαστικων

Αν απλα εχει λιγο λιωμενα λαστιχα και οδηγαει πολυ προσεκτικα δεν τρεχει κατι μεχρι να μαζεψει χρηματα

Εδω μιλαμε για οτι ναναι λαστιχα

λαστιχα που ειναι στο αυτοκινητο για 8!!!! χρονια

Και μεταχειρισμενα 8 χρονων, δηλαδη καμιας 10ετιας!!

(ενδεικτικα τα λαστιχα θελουν αλλαγη καθε περιπου 3 χρονια αναλογα με τα χιλιομετρα, αντε μεχρι 4 μπορει να αντεξουν)

Για διαφορετικα λαστιχα σε καθε τροχο, διαφορετικες διαστασεις?

Αν δεν εχει λεφτα για λαστιχα καλυτερα να κυκλοφορει με λεωφορειο

Και προφανως κοστολογει την ζωη του, την ζωη των συνεπιβατων του, και οποιου ατυχου βρεθει στον δρομο του λιγοτερο απο 300-400 ευρω που κανουν τα λαστιχα

Και εγω εχω βρεθει να ειμαι ζορισμενος οικονομικα οταν ειναι να αλλαξω λαστιχα, αλλα απλα το καθυστερουσα καποιυς μηνες (κανα 6μηνο το πολυ) οχι μερικα χρονια!

Ευχαρίστως θα το έκανα,παρόλο που έχει λιώσει ο πάπαρός μου στην δουλειά για να πληρώσω το νέο μου αμάξι (με τα νέα του ελαστικά)...Την στιγμή όμως που γίνεται αναφορά σε ταξίδια,βόλτες,κρεπάλες,μηχανάκια και ιστορίες,δέν μου κάνει για άτομο που δέν έχει εισόδημα,άλλα για κάποιον που κάνει παντελώς αποτυχημένη διαχείριση των χρημάτων που βγάζει.

Btw και εγω υπήρξα φοιτητής και δέν είχα ούτε αμάξι ούτε μηχανάκι.Για ταξίδια ούτε λόγος,αφού αυτά περιορίζονταν το καλοκαίρι, ΑΝ περίσσευε τίποτα απο την part time job που είχα.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς,θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κάτι πιο chic, όπως το "εν δυνάμει κρετίνος",άλλα είναι άγιες μέρες και δέν θέλω να κανιβαλιστώ.

Btw,επειδή γουστάρω να καλύπτω δεόντως όσους "πυροβολάω" (και την πάρτη σου ρε Βικτωράκο),μου δίνεται αυτομάτως το δικαίωμα να χαρακτηρίσω τον οποιονδήποτε, όταν αυτός γίνεται επικίνδυνος για την σωματική μου ακεραιότητα,είτε λόγο βλακείας,είτε λόγο αγνείας,είτε λόγο περιορισμένου budget .

ΥΓ.Αν θές, τσοντάρεις και εσύ για τα λάστιχα,γιατί το ταμείο είναι μείον.

ΥΓ2.Το report button ειναι κάτω αριστερά.Αν αισθάνεσαι προσβεβλημένος μπορείς να το πατήσεις.

Μια φορά για κάθε λάστιχο

.

Η λύση στο πρόβλημα είναι να μην κυκλοφορεί.

Αν κράταγε 20Ε το μήνα(δηλαδή 2 βόλτες λιγότερες) μια χαρά τα μάζευε τα λεφτά.

Δηλαδή αυτός μας γράφει στ'αρχίδια του και θα του πούμε και μπράβο στο τέλος.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ!!!

Εντάξει, αρκετά με το offtopic. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά έχουν αρχίσει να ανακυκλώνονται και τα γραφόμενά σας. :P

Σοβαρά όμως, συνεχίστε από εδώ και κάτω ontopic. Άλλως πώς, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να ρίξω υγρόν πυρ από το #6 και κάτω, προκειμένου να αποφευχθεί το κλείδωμα...

Παρε αυτα:

http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m4b0s409p52170 200 € με μεταφορικα.και απο 20 εως 50 ευρω για τοποθετηση στον βουλκανιζατερα.

ή http://www.elastika-online.gr/elastika.html

http://www.e-elastika.gr/shop/products

Παιδες μιλάμε πως εδω και λιγες μερες ειναι τεσσερα διαφορετικά και παλαιότερα ηταν 3 διαφορετικά.

Τα μπροστα ηταν turanza er300 σχετικα καινουργια (1 χρονο ισως και κατι). Απλα σκιστικε το ενα turanza..

Πισω το ενα ηταν σχετικα καινουργιο(2 χρονια τωρα ισως) αλλα δεν θυμάμαι μάρκα πολυ φτηνιάρικο και σκιστικε πολύ γρήγορα το ενα(ηταν σετ)και γενικά δεν πήγαινε .Το αλλο μαλλον απο 2003 και οσοι το βλεπαν λεγαν καμένο.. Απορώ πως δεν εχει σκάσει τοσα χρόνια.Τωρα ομως στη θεση του ειναι του 2001 ως ρεζερβα.

Γενικά ομως θαρρω πως ειναι λιγο υπερβολη να μιλάμε για κράτημα στο δρομο.. Αρκετά καλά κρατάγαν απλα αν πηγαινες πολυ γρηγορα πεταγε λιγο κώλο.

Τεσπα διαστάσεις κατόπιν αναζητησης ειναι

195/50/15

κανονικά παίρνει 185/55/15 αλλα οσους ρωτησα βαζουν το παραπάνω.

Σκεφτομαι προς τα michelin exalto 300 euro μου ειπαν κομπλε.. Ισως μπορω να τα βρω και φτηνοτερα αλλα δε ξέρω.

Αυτα σκιζονται ευκολα;

Στα falken δεν εχω ψαξει τιμες..

t1r απο οτι διαβαζω δεν ειναι τοσο καλα οσο τα exalto...

Εσεις τι πιστευετε;

ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...