ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας ... Ενδιαφερομαι να βαλω τιποτα αξιολογο στο αμάξι γιατι εχω κατι πισω λαστιχα απο το 2001 μεταχειρισμένα... Σε μια βδομαδα σκάσαν 2... Το ενα ηταν μια κινεζιά δε θυμαμαι αυτη τη στιγμη μάρκα... αλλα το μπάλωσα και το αλλο πάει για πέταμα... Το μπροστά ήταν bridgestone turanza και τρυπησε και εκανε κ καρουμπαλο γιατι βρηκα σε μια λακουβα στη Κλεισθένους πριν το σταυρο λιγο.Δηλαδη ελεος με τις λακουβες...Εχουν ξεσκίσει ολους τους δρόμους... Θα τις δεις αλλα οταν σε 1 χιλιομετρο υπαρχουν 3000 λακουβες θα σου ξεφυγει και η μια αλλιως θα παρεις κανενα μηχανακι παραμαζομα... Το turanza ηταν μια χαρα σχετικα δλδ ειναι γουτσου λαστιχο αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα.. Ισως το οτι ηταν ασυμετρα... Μου ειπαν για toyo t1r. Μιλαμε για ενα Renault Megane Classic 2000 1.4... Δεν κυκλοφορο τοσο πολυ μεσα στη πολλη σε κινηση οσο για μακρινες αποστασεις και βράδινες ωρες οδηγοντας με γρηγορο ρυθμό.. Θελω τη γνωμη σας για τα ασυμετρα τα turanza.. http://www.bridgestonetire.com/tireselector/GlamourIndex_BS_EN.aspx?productID=1115 που ειχα μπροστα καθως και για πια προτείνετε να βαλω.... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Κατα γενικη ομολογια στην ελλαδα προτεινονται michelen,λογω μαλακης γομας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpY Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εγώ μετα τα Firestone που είχα, έβαλα αυτά http://eu.goodyear.com/gr_el/tires/repository/vector4seasons/index.jsp απο τα οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Michelin pilot exalto. Μαλακή γόμα,ζεστένεται εύκολα,κρατάει καλά στην βροχή.Γενικά είναι ένα all around ελαστικό,τίμιο για τα χρήματα που ζητάει. Το έχω σε Polo9N και σε Civic S.Ειδικά το Civic ράβει στον δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cger Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Pirelli Pzero Nero και ΜIchelin Pilot Exalto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 εχω κατι πισω λαστιχα απο το 2001 μεταχειρισμένα... Άλλα λάστιχα μπροστά, άλλα πίσω και μάλιστα τα πίσω από το 2001. Και μετά αναρωτιόμαστε πως γίνονται τα ατυχήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 αφού ψάχνεις σε αυτή τη κατηγοριά τα toyo T1r με κλειστά μάτια. τα τουράνζα δεν τα λες και καλά φεύγεις με τις μπάντες. και σε καμία περίπτωση τα michelin energy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι φοιτητης και επομένως δεν περισσεύουν τα λεφτά.. Δηλαδη κ οσα βγαζω απο αρπαχτές δουλειές τα ξοδευω σε ταξίδια,βολτες ,φαγητά, service μηχανακίου και τουτού μικροβλάβες ,αγορές και δεν περισσεύαν για λάστιχα.. Κ ο πατερας μου δε θεωρεί σημαντικά τα λάστιχα κ τοσο κ δε δινει κ τιποτα.Τωρα ομως θελω να τα αλλάξω αλλά δινω εως 350 ευρω για ολα.. Απο τη μια ειδα οτι το πισω λάστιχο το ενα ειναι 14'' (ρεζερβα) και τα αλλα 15' KebinB ισως Τ1r ειναι καλη επιλογη πιστευω αν και ακουω διαφορα.. Τα εχεις χρησιμοποιήσει; Τα turanza που ειχα μπροστά σχετικά καινουργια πρωτου χαλάσει το ενα δεν ειχα καποιο πρόβλημ αν και εχουν παρόμοιιο κοστος; Απο τις προτάσεις παντως και τα goodyear ακουγονται καλά καθώς και τα υπολοιπα..Michelene σκιζονται ευκολα που λένε η δεν ισχυει τοσο αυτο; Θα ψαξω παλι οσα μου προτεινατε και θα αποφασισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον αν καταλαβα καλα εχεις 4 διαφορετικα λαστιχα? Το ενα απο αυτα ειναι και μικροτερης διαστασης?? Και τα πισω ειναι απο το 2001?! Και μεταχειρισμενα?!!! Και κινησαι σε εθνικη? με μεγαλες ταχυτητες? Μετα μας φταινε οι δρομοι.... Ελπιζω να κανεις πλακα Αν δεν κανεις πλακα οτι και να βαλεις θα δεις τεραστια βελτιωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι φοιτητης και επομένως δεν περισσεύουν τα λεφτά.. Δηλαδη κ οσα βγαζω απο αρπαχτές δουλειές τα ξοδευω σε ταξίδια,βολτες ,φαγητά, service μηχανακίου και τουτού μικροβλάβες ,αγορές και δεν περισσεύαν για λάστιχα.. Κ ο πατερας μου δε θεωρεί σημαντικά τα λάστιχα κ τοσο κ δε δινει κ τιποτα.Τωρα ομως θελω να τα αλλάξω αλλά δινω εως 350 ευρω για ολα.. Απο τη μια ειδα οτι το πισω λάστιχο το ενα ειναι 14'' (ρεζερβα) και τα αλλα 15' Τίποτα από αυτά δεν είναι διακιολογία για κάτι τόσο δολοφονικό. Δε θα έπρεπε να κυκλοφορείς στο δρόμο. Τόσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τίποτα από αυτά δεν είναι διακιολογία για κάτι τόσο δολοφονικό.Δε θα έπρεπε να κυκλοφορείς στο δρόμο. Τόσο απλά. +10000 Πραγματικα αδικαιολογητος Ενταξει ειπαμε να παρατεινεις λιγο την αλλαγη ελαστικων αν δεν εχεις λεφτα, αλλα αυτο που εχεις κανει ειναι απλα απεριγραπτο Ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι κυκλοφορει τετοιο αυτοκινητο στους δρομους..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τίποτα από αυτά δεν είναι διακιολογία για κάτι τόσο δολοφονικό.Δε θα έπρεπε να κυκλοφορείς στο δρόμο. Τόσο απλά. Αμα πηγαινει σαν κοτα δεν τρεχει μια. Τον προτιμω απο κατι τυπους που παιρνουν κατι καβουρδιστηρια και τα κανουν 200 αλογα και φορανε p zero.Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αμα πηγαινει σαν κοτα δεν τρεχει μια. Τον προτιμω απο κατι τυπους που παιρνουν κατι καβουρδιστηρια και τα κανουν 200 αλογα και φορανε p zero.Τοσο απλα. Και μία να μην τρέχει δε θα μπορεί να σταματήσει. Εγώ δεν προτιμώ κανένα που μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Αμα πηγαινει σαν κοτα δεν τρεχει μια. Τρέχει και δύο και τρεις...Μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων γίνονται σε sub 60 km/h ταχύτητες.To γεγονός οτι δέν βάζει τον φονιά μέσα στην πόλη δέν μου λέει τίποτα,γιάτι μια φορά είναι αρκετή για να γίνει το κακό. Άντε να εξηγήσεις σε καμιά έρμη μάνα τον λόγο που το παιδί της έχει κονιορτοποιημένο κεφάλι,"Συγνώμη μαντάμ,κρατάω την λιωμένη ποικιλία ελαστικών,επειδή ο πατέρας μου θεωρεί την αλλαγή τους ζήτημα δευτερευούσης σημασίας" και "Η φραπεδούμπα, η τσιγαρούμπα και η έξοδος πάνω απ όλα.Είμαι φοιτητής και δέν παίζει μία για ελαστικά" And on that bombshell (που λέει και ο Clarkson)... FAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αρχικό μήνυμα. Δεν κυκλοφορώ τοσο πολύ μεσα στη πόλη σε κίνηση όσο για μακρινές αποστάσεις και βραδινές ώρες οδηγώντας με γρήγορο ρυθμό.. Αμα πηγαινει σαν κοτα δεν τρεχει μια. fail Και σε κρατάνε στον δρόμο αυτά τα 4 λάστιχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.