Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για χρηση 2 οθονων σε winxp-gf8800gt

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια απορια.

εχω 2 οθονες σπιτι μου και παλιοτερα με χρηση καποιας παλιας εκδοσης drivers ειχα σαν κυρια οθονη την μια στην native αναλυση (1680*1050) και αριστερα ειχα μια παλιο οθονη 15ρα στην δικη της αναλυση. Στην κυρια οθονη (20') δουλευα κανονικα και οτι ηθελα οποιο παραθυρο ηθελα το πετουσα κανονικα αριστερα (εχει εχω την παλια 15ρα).

τωρα μετα απο καιρο και διαφορες μετοκομισεις του ηλ.υπ. ειπα να ξανασεταρω τις οθονες με τον ιδιο τροπο,αλλα αυτη την φορα με ενημερωμενους drivers αφου προηγηθηκε ενα φορματ πριν μερες.

ομως οταν επιλεγω την 2η οθονη (15ρα) μου δινει την επιλογη ειτε να δειχνει ακριβως την ιδια εικονα, ειτε να την ενωσει με την 20ρα και να εχω μια μονοκομματη εικονα με αναλυση 2000κατι επι 1000κατι...και μου ανοιγει τα παραθυρα αλλα και την taskbar και στις 2 οθονες μαζι σαν ενα μακροστενο desktop.

εχει κανεις ιδεα πως μπορω να δουλευω μονο στην κυρια οθονη (20ρα) και στην παλια να πεταω μοναχα οτι θελω εγω;

υπαρχει ισως καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο τα εργαλεια της nvidia?

επισης να πω πως η 20ρα ειναι με dvi ενω η 15ρα με ανταπτορα απο dvi (2η εξοδος της καρτας γραφικων δηλ.) σε vga

Δημοσ.
Στις ρυθμίσεις της Nvidia εαν επιλέξεις Dualview νομίζω οτι θα κάνεις αυτό που λες.

οι μοναδικες επιλογες που μου δινει ειναι αυτες

1-2.png

και απο αυτες οδηγουμε συνεχεια στην κατασταση που περιεγραψα πριν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...