ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Για πειτε ρε παιδια καμια καλη τιμονιερα για το PC. Μην μου πει κανεις για G25 - G27, ξερω γι αυτες αλλα δεν τρελαθηκα ακομα να δωσω τοσα λεφτα για κατι τετοιο. Ειδα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162 και διχνει αρκετα καλη. Βεβαια το "διχνει" με το "ειναι" απεχουν πολυ και θα ηθελα να πειτε και εσεις τις δικες σας προτασεις.
john2gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή θα σου πρότεινα μιας και την έχω εδώ και μερικά χρόνια. Κανένα παράπονο δεν έχω, ο άξονας είναι 240 μοιρών, ωραία αίσθηση του force feedback, στιβαρό τιμόνι και άνετη. Πάρε την με κλειστά μάτια PS: Βέβαια για να πω την αμαρτία μου, στα racings αλλάζω τις ταχύτητες με τα αυτάκια πίσω από το τιμόνι και για χειρόφρενο βάζω την "κάτω ταχύτητα"
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Χαχαχα και εγω ετσι δουλευω με τις τιμονιερες με paddles και ταχυτητες 2 θεσεων. Ωραια αυτην θα τσιμπησω τοτε. Μεγαλος πειρασμος η G25 αλλα και 190 ευρα ειναι.....καμποσα.
polonos1313 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ την Momo έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε σχέση με κάτι άλλες που έχω δοκιμάσει δεν είναι καθόλου ψεύτικη
nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ πάλι έχω δοκιμάσει άφθονες τιμονιέρες και είμαι της γνώμης ότι αν παίξεις μία φορά με τις G25-27 που λες, δεν θες να ξαναπιάσεις φτηνή τιμονιέρα. Και το "φτηνή" είναι πολύ σχετικό, πχ. εγώ που έχω G25 κοιτάω μια παλιά Guillemot Ferrari που μου έχει ξεμείνει και λέω πως έπαιζα κάποτε με αυτό το πράγμα. Υπ' όψην την Guillemot την είχα πάρει 50 χιλιάρικα πριν σχεδόν 10 χρόνια, ήταν εξαιρετική για την εποχή της. Αν παίζεις συχνά, ακόμα και μια ακριβή τιμονιέρα θα τα βγάλει τα λεφτά της. Από την άλλη, οι Momo είναι αξιοπρεπείς και δοκιμασμένες. Είναι από τις πιο διαδεδομένες τιμονιέρες (μαζί με την Logitech Driving Force GT των 900 μοιρών) και πλέον αποτελούν λίρα εκατό για τα λεφτά τους. Μη νομίζεις όμως, κι αυτές κάποτε έκαναν 150 ευρώ και σιγά σιγά έπεσε η τιμή τους στα σημερινά επίπεδα.
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αξιζει να παρεις την ΜΟΜΟ την στιγμη που υπαρχει η Driving Force GT.H MOMO ειναι αρκετα παλια και εχει μονο 240 μοιρες εναντι των 900 της DFGT,επισης το feedback ειναι πολυ βελτιωμενο.Απο ποιοτητα και στιβαροτητα δεν θα μιλησω γιατι ειναι Logitech οποτε τα λογια ειναι περιττα οποτε νομιζω πως αξιζει να δωσεις 20 ευρω παραπανω και να παρεις την DFGT. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0359921&catid=070300 Α.....και μην την πατησεις σαν τους περισσοτερους που νομιζουν οτι ειναι μονο για PS3,παιζει κανονικα σε PC με official drivers απο την logitech χωρις κανενα απολυτως προβλημα. [ame] [/ame]
mariosCS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 κι εγώ την Driving force GT έχω σε pc και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
nzeppos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ο σκοπός βέβαια, αν έχουμε μια DFGT, είναι να παίζουμε και κανα ραλάκι της προκοπής (δηλ. LFS και ουχί NFS) Να μου επιτρέψετε να αντιπαραθέσω ένα σχετικό βίντεο LFS με G25 (αν και η τιμονιέρα είναι εκτός συναγωνισμού για το παρόν thread) Προσοχή στα γκαζόφρενα!
newlynx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Για σήμερα μόνο στα multirama το Logitech Driving Force GT στα 69!!!! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0359921&catid=070300 Δυστυχώς πήρα πρόσφτα το wii οπότε no more budget
ikaruga24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δεν αξιζει να παρεις την ΜΟΜΟ την στιγμη που υπαρχει η Driving Force GT.H MOMO ειναι αρκετα παλια και εχει μονο 240 μοιρες εναντι των 900 της DFGT,επισης το feedback ειναι πολυ βελτιωμενο.Απο ποιοτητα και στιβαροτητα δεν θα μιλησω γιατι ειναι Logitech οποτε τα λογια ειναι περιττα οποτε νομιζω πως αξιζει να δωσεις 20 ευρω παραπανω και να παρεις την DFGT. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0359921&catid=070300 Α.....και μην την πατησεις σαν τους περισσοτερους που νομιζουν οτι ειναι μονο για PS3,παιζει κανονικα σε PC με official drivers απο την logitech χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Ναι αλλα εγω την παραγγειλα αμεσως χθες βραδυ αφου το ειπε και ο John και την παρελαβα σημερα το πρωι απο το καταστημα της Βεροιας... Βλεπω επισης οτι η τιμη μεσω ιντερνετ ειναι και ακριβως η ιδια (:cry:). Τωρα.....τα εκανα.....και θα τα φαω κιολας....
john2gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα την "λουστείς" (εκτός κι αν τόσο πολύ ήθελες τις 900 μοίρες. Προσωπικά ποτέ δεν ένιωσα να με περιορίζει ο άξονας της Momo, είτε έπαιζα RBR, είτε arcades τύπου Outrun/Sega Rally). Enjoy the games
mariosCS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα εγω την παραγγειλα αμεσως χθες βραδυ αφου το ειπε και ο John και την παρελαβα σημερα το πρωι απο το καταστημα της Βεροιας... Βλεπω επισης οτι η τιμη μεσω ιντερνετ ειναι και ακριβως η ιδια (:cry:). Τωρα.....τα εκανα.....και θα τα φαω κιολας.... μπορείς να την επιστρέψεις.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι μπορω αλλα οχι να παρω τα λεφτα μου πισω. Θα πρεπει να παρω κατι αλλο στη θεση του και η τιμονιερα αυτη των 900 μοιρων δεν υπαρχει στη συλογη του e-shop. Καλο παντως το οτι δεν θα τη λουστω. Απλα ψιλοχαλαστηκα που μπορω να εχω μια καλυτερη στα ιδια λεφτα.
mavlamemos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ξερει κανεις αν η τιμονιερα της microsoft για το 360 κανει και στο pc?Να πω οτι εχω τον ασυρματο ανταπτορα λογο χειριστηριου
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα εγω την παραγγειλα αμεσως χθες βραδυ αφου το ειπε και ο John και την παρελαβα σημερα το πρωι απο το καταστημα της Βεροιας... Βλεπω επισης οτι η τιμη μεσω ιντερνετ ειναι και ακριβως η ιδια (:cry:). Τωρα.....τα εκανα.....και θα τα φαω κιολας.... Ειναι καποιες φορες που καταριεσε την ωρα και την στιγμη που καποια καταστηματα σου φερνουν κατι τοσο γρηγορα.Παντως αν δεν παιζεις Lfs και rfactor τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσον αφορα τις μοιρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.