Προς το περιεχόμενο

intel core2quad q9650

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τεσπα ! Να σου πω μπορεις να μου φτιαξεις ενα συστηματακι καινουργιο εως 1000 eyro !

Με οτι εσυ πιστευεις οτι θα κρατησει για αρκετα χρονια και να παιζει τα παντα με ανεση,βασικα φιλε μου ειμαι τεχνικος υπολογιστων ξερω τι γινετε στον χωρο των υπολογιστων απλα θελω να παρω το cpu που σου ανεφερα πριν ετσι ωστε να αποφυγω κανα φραγκο.Αλλα τι να κανουμε ετσι οπως παει δεν το αποφευγω το 1000 ευρο:-(

Ισα ισα...περισσοτερα θα δωσεις και θα παρεις λιγοτερα απο οτι μπορει να σου δωσει ενας i7 860 πανω σε 1156. Φυσικα και ο 955 της amd παλι πολυ δυνατος επεξεργαστης...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοεις τι περιλαμβανει το pc που εχω τωρα εαν εννοεις αυτο περιλαμβανει :τροφοδοτικο 450 watt ocz mobo intel dragontail dp35dp μνημες 800 mhz 2 gb τον επεξεργαστη e6550 2.33gb και την καρτα γραφικων 8800 gt αυτα περιεχει το τορινο μου συστημα.

Δημοσ.

Σε 1920*1200 και άνω, το περισσότερο βάρος πέφτει στην κάρτα γραφικών.

Θα έλεγα να ανεβάσεις όσο μπορείς τον E6550, να προσθέσεις άλλα 2GB μνήμης (μεταχειρισμένες καλύτερα), να αλλάξεις κάρτα γραφικών.

Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις το σύστημά σου σε μια καλή τιμή κι από 'κει και πέρα βλέπουμε.

Δημοσ.

Ότι λέει ο Phanispal και τα παιδιά.

Κυνήγα την πιάτσα για μεταχειρισμένο Q9550 από upgrader, κότσαρε άλλα 2 GB RAM και ρίξε το χρήμα σε κάρτα με προτίμηση την 5850.

Δημοσ.

Φιλε βασικα αμα αλλαξω καρτα γραφικων και βαλω και μνημες και πειραματιστο με το cpu μου θα δω πολυ μικρο αποτελεσμα ετσι πιστευω τουλαχιστον αλλα στην ουσια ειναι σαν να μου λες να παρω καινουργιο pc :P

Δημοσ.

Βασικα φιλε μου sorry κιολας αλλα ειμαι ζαλησμενος αυτην την στιγμη με ποναει λιγο το κεφαλι μου και δεν μπορεσα να το διαβασω θα το διαβασω αυριο το πρωι :-)

Δημοσ.

Τι να διαβάσεις ρε φίλε;

i5 750+μητρική+2gb ddr3 ram βγαίνουν στα 300€,πουλάς και αυτό που έχεις άλλα 45€ να βάλεις άλλα 2gb ram.Μήπως ήσουν ζαλισμένος και όταν σκέφτηκες αγορά c2Q επεξεργαστή με 300€;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...