Προς το περιεχόμενο

Drivers Thomson speedtouch 530 pstn

sideris_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι ολο το cd απλα δεν εχω βαλει το documentation μεσα.εχεις μια βδομαδα για να κατεβασεις το αρχειο μετα το yousendit το σβηνει αυτοματα.και σε rapidshare να το σηκωνα αμα δεν το κατεβασει αλλος παλι θα σβηνε μετα απο καμποσο καιρο απλα πιο πολυ καιρο απο οτι στο yousendit.πες μου αν πετυχε.δεν το δοκιμασα.απλα πηρα το cd και το εκανα κοπια οπως ηταν.ισως πολλα να ηταν αχρηστα αλλα δεν εψαξα να δω που ειναι μεσα στο αρχειο οι drivers για το usb.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα δεν το δοκίμασα γιατι έχει πάρει ο αδερφός μου το laptop σε μια δουλειά αλλά θα το δοκιμάσω όταν γυρίσει, έτσι και αλλιώς το έχω κατεβάσει οπότε δεν έχω πρόβλημα αν διαγραφθεί, όπως και να 'χει σ' ευχαριστώ..

Δημοσ.

nai θα εχουν ηδη διαγραφτει.μια βδομαδα ειναι.αλλα οκ τους εχω και στο σκληρο μου δισκο πλεον οποτε αν χρειαστει καποιος τους ξανακανω upload.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά poulinos είσαι καταπλικτικός, αυτό το μύνημα στο στέλνω απο το λαπ τοπ!!! Ο driver που μου έδωσες (και δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά αλλού στο νετ)λειτουργεί κανονικότατα. Σε ΥΠΕΡευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...