poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι ολο το cd απλα δεν εχω βαλει το documentation μεσα.εχεις μια βδομαδα για να κατεβασεις το αρχειο μετα το yousendit το σβηνει αυτοματα.και σε rapidshare να το σηκωνα αμα δεν το κατεβασει αλλος παλι θα σβηνε μετα απο καμποσο καιρο απλα πιο πολυ καιρο απο οτι στο yousendit.πες μου αν πετυχε.δεν το δοκιμασα.απλα πηρα το cd και το εκανα κοπια οπως ηταν.ισως πολλα να ηταν αχρηστα αλλα δεν εψαξα να δω που ειναι μεσα στο αρχειο οι drivers για το usb.
fraggiskos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ακόμα δεν το δοκίμασα γιατι έχει πάρει ο αδερφός μου το laptop σε μια δουλειά αλλά θα το δοκιμάσω όταν γυρίσει, έτσι και αλλιώς το έχω κατεβάσει οπότε δεν έχω πρόβλημα αν διαγραφθεί, όπως και να 'χει σ' ευχαριστώ..
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 nai θα εχουν ηδη διαγραφτει.μια βδομαδα ειναι.αλλα οκ τους εχω και στο σκληρο μου δισκο πλεον οποτε αν χρειαστει καποιος τους ξανακανω upload.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 https://www.yousendit.com/download/ZGJjSU5OR0ZubVZjR0E9PQ edv einaι παλι για τον φιλο που τους ζητησε.
fraggiskos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Καλά poulinos είσαι καταπλικτικός, αυτό το μύνημα στο στέλνω απο το λαπ τοπ!!! Ο driver που μου έδωσες (και δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά αλλού στο νετ)λειτουργεί κανονικότατα. Σε ΥΠΕΡευχαριστώ!!!
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 μην ευχαριστεις.τον εχω κρατησει για τετοιες περιπτωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.