Προς το περιεχόμενο

Drivers Thomson speedtouch 530 pstn

sideris_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Είμαι νέο μέλος του Insοmnia και θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω Drivers για το μόντεμ Thomson speedtouch 530 pstn για τα Windows 7. Στα ΧΡ δουλεύει κανονικά αλλά στα 7 δεν το κάνει καν εγκατάσταση. Το βλέπει δηλαδή σαν συσκευή αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση. Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Τέλος συγγνώμη εάν είμαι σε λάθος Forum-Θέμα. Είμαι? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

αν δεν εχει η thomson δυσκολα θα βρεις.ποιο ευκολο ειναι να παρεις μια καρτα δικτυου με 10 ευρω για να μην χανεις και σε ταχυτητα

Δημοσ.

Φιλε μου το προβλημα δεν ειναι η καρτα δυκτιου ( βρηκα και εβαλα ) αλλα οι drivers για Windows 7 32 bit. Bοηθεια κανεις αλλος ? Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σου.

Δημοσ.

Ειχες δικιο. Αλλα το προβλημα μου τωρα ειναι οτι το modem δεν παιρνει τους κωδικους ( pass & username ). Μηπως να κανω reset το modem ?. Μετα τι κωδικους θα βαλω ?.:rolleyes:

Δημοσ.

το speedtouch οταν το κανεις Reset μετα δεν θελει κωδικο για να μπει στο Interface .θελει απλα κωδικο για to username kai password της συνδεσης σου

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επαναφέρω το θέμα μιας και χρειάζομαι τον οδηγό για το συγκεκριμένο ρούτερ, Στην υποδοχή δικτύου έχω βάλει το pc μου και στην USB το lap top μου, πρόσφατα έκανα φορματ στο λαπ τοπ και έχασε τον όδηγο, έχω φάει όλο το νετ και δεν το βρίσκο πουθενα, καμιά ιδέα;

Δημοσ.

αν και το καλυτερο θα ηταν μια καρτα δικτυου 8 ευρω και ενα switch αλλα10 αλλα οκ.το cd μαλλον δεν το εχεις.αν εχεις cd απο αλλο thomson ισως να κανει.δεν ειμαι σιγουρος απλα νομιζω το φτιαχνουν για πολλα μοντελα.

Δημοσ.

το cd δεν το έχω γι αυτό και ψάχνω να το βρω κάπου στο νετ την λύση του switch την έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά αφού μπορεί να παρέχει ίντερνετ σε 2 υπολογιστές το ρουτερ το θεωρό ανούσιο.

Δημοσ.

απλα θα επαιζε πιο καλα αλλα οκ.σε ενημερωνω το μεσημερι προς απογευμα.κατι πρεπει να εχω .λιγο υπομονη.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...